ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

8. mar 2005 18:26

Kokos, me veseli, da je tudi pri vas bil sonček. Tisti pa, ki sta ga imeli dopoldne - hvala, da ste ga še k nam poslali. Lisa, tudi mene je včeraj na sadni dan zeblo- danes ko je H2O me pa še bolj. Toplo se jutri obleči in veselo novim zmagam naproti. Ja, Bobby, si mi naredil lušte. grem tudi jaz večerjat. Pa na zdravje! btw; Katrin 315 - a lahko izbrišeš sporočila, ko se ti ponovijo? Darchy Sporočilo je spremenil(a) Darchy dne 08. mar 2005 18:28:34

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

8. mar 2005 18:35

čao! danes pa imam čas da vam težim.Vsem vodnim le korajžno naprej.Meni je včeraj vspelo popiti med 4 in 5 l vode in nesladkanega čaja in to sem ga pila vročega ker me je tako zeblo.Zvečer ko sem šla spat se nikakor nisem mogla segreti tako da sem ponoči vstala in sem si obula nogavice da sem se proti jutru malo ogrel in zaspal. Darchy še malo in bo konec tega dne, potrudi se! Tudi jaz sem danes končno dobila to položnico ,mož se mi je smejal da kako morem biti vesela položnice.Tako zdaj si nebom več belila glave kako po dijeti sicer je res še en mesec do konca dijete pa se mi zdi da bo tik tak. Kat, tudi jaz želim tvojemu očetu čimprejšnje okrevanje in da se boste lepo zabavali na poroki. Sedaj si pa grem pogreti segedin ki mi je ostal od kosila ker sem si danes lahko privoščila meso. Lep pozdrav! jaca Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 08. mar 2005 18:35:45 Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 08. mar 2005 18:37:44

Maajaa  

član od: 10.6.2004

sporočila: 18

8. mar 2005 19:00

Uh, ravno prej sem pojedla en majhen svinjski zrezek (na žaru pečen), solate sploh mogla nisem, sita sem že teh zelenih listov, upam, da bom kmalu dobila v roke uno knjigico, da vidim, kaj vse lahko še jem. Sploh mi je pa danes že cel dan precej slabo (ni prvič), najbrž zato, ker skoraj nič ne pijem, se moram od zdaj naprej bolj potrudit. Uh, čez en teden me čaka vodni dan (prvič), me prav zanima, kako bo šlo. Koliko vode naj bi spil vsako uro oz. koliko v celem dnevu? Lep večer! Maja Sporočilo je spremenil(a) Maajaa dne 08. mar 2005 19:01:14

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

8. mar 2005 19:04

haj se pa res vidi da sem začetnica bolj berem bolj se čudim kako imate vse tolk kmalu ta vodni dan pri 3MD piše da je vsakih 29 dan vodni dan.ali mora biti po P,Š,HO,V,potem H2O in tako spet jovo na novo.prosim za obrazložitev. res se počutim trapasto treba je vztrajati komaj čakam nov dan,ker je ta že dosti dolg. lp katrina če boš pekla jutri pico ti priporočam da je v knjigici rina enostaven recept povrhu pa je zelo dobro testo. jaz sem dala samo malo kečapa in origano doooooooobro Sporočilo je spremenil(a) kristina dne 08. mar 2005 19:09:09

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

8. mar 2005 19:32

Joj, kolk ste danes že napisal. Zadnjič sem brala danes dopoldan in sedaj so že 3 nove strani. Bogi tisti, ki ne berejo redno. Dobrodošli vsi novi. Je fino da se nam tudi moški pridružujejo in dodajo svoje. Še posebno, ko se spomnijo na naš praznik. Hvala! No vodne, dan je že skoraj pri koncu. Upam da vam je šlo dobro in da bo tudi večer uspešen. Najbolje, da greste ob 8-ih spat!!! Lisa, tebi pa jutri uspešen vodni dan. Pri meni je bilo danes zjutraj na vrsti tehtanje in nisem bila prav nič vesela. Sem od prejšnjega torka dobila +0,5kg. Glede na prekrške v preteklem tednu je bilo to pričakovano, ampak razočarana sem pa vseeno. Sem pa sedaj v drugem mesecu, ko pri večini kilogrami stojijo pri miru. Se nebi pritoževala, če bi bilo pri meni obratno. Spet preveč pričakujem. Imam sladico za večerjo, pa sem BREZ!!! Enostavno sem jo pozabla kupit, tako da sem vzela iz skrinje košček pice ki mi je ostala od zadnjič Bo ravno tako dobra. Bodite pridni in uspešni pri kg! tejčica

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

8. mar 2005 19:34

Kristina, vodni dan je samo vsak 29. dan, torej 3x v teh 90ih dnevih diete. Nič se bat:) Verjetno si se ustrašila, ker vse tako veliko pišemo in govorimo o tem - hja, malo drugače je, kot pa če bi cel dan papcala kaj finega. SIcer pa si nekatere po kaki hudi pregrehu privoščijo vodni dan, da se malo odkupijo, za pokoro, saj veš. Sama sem danes preživela. Uspešno. Jaca in Tejčica tudi vama hvala za vzpodbudo. Pravkar sem prišla izpod tuša in "navečerjana" stopila na tehtnico, ki kaže 60. Zdaj pa ne vem, kaj naj počnem, da bi bilo zjutraj pod 60 (pa ravno danes ni lubija pr men!). Ampak realno gledano... ko se vse normalizira, bom verjetno spet na 61. Joj, mi gre to na živce. A je res tako priti pod to magično mejo? No, ne bom vam več gnjavila. Le še dobrodošlica vsem ta novim In vso srečo Lisi jutri! Zdaj grem v vodoravni položaj - tako se zazihram, da ne bo kakšnega prekrška ;) Nočko, Darchy Sporočilo je spremenil(a) Darchy dne 08. mar 2005 19:36:19

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

8. mar 2005 19:46

vipercat, ja res sva na istem, jutri je sadni dan, 18-ega pa vodni. Maja, kar se pa tiče kilaže, sva bili čisto na istem, jaz imam zdaj tudi pri 160 cm 58 kg in bi rada prišla na iste kile kot ti. Jutri imam dvajseti dan, tako da lahko tudi midve primerjava. Glede vode se pa kar potrudi, jaz imam zmeraj poln trebušček in tudi wc papir non stop kupujem. hudo mi je pa to, ker grem s ponedeljkom na šesttedensko usposabljanje, in bom doma le med vikendi, tako da vas ne bom mogla več tako spremljati kot dosedaj. Prav tako upam, da bo tam hrana kolikor toliko primerna, izbirat pa dosti ne bom mogla, ker kar skuhajo, to moraš pojest. Sadja ne bo manjkalo, telovadbe tudi ne, obroki pa... Vsi vi tu ste mi tako velika motivacija in podaljšek moje vesti! Ko mi bo najbolj hudo, bom pomislila na vas in motivacija mi mora biti, kako se bom potem pohvalila konec aprila, ko bo že skoraj konec diete. brittney

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

8. mar 2005 20:13

Evo se mene :o), dober vecer Naj vas najprej malo okregam punce. Ne se hecat, prav noben izgovor ni, da niste zejne. PITI JE TREBA in to dva litra tekocine na dan. V to lahko pristejete kavo (seveda grenko, crno), juho, ce jo pojeste po kosilu in vse caje (tudi nesladkane). Ledvica trpijo, ce ne pijete in to v treh mesecih lahko resno skoduje. Torej, predstavljajte si kar si hocete, vino, pivo, ali pa bolna ledvica in pijte. Pa se nekaj: vem, da "ta nove" zelite cimvec shujsati in zato kaksen obrok spustite (sladico zvecer, se ne spomnim imena). Verjemite mi, to na dolgi rok ni dobro. Poleg tega, da je moznost, da vas popade pozresnost vecja, je predvsem grozeca nevarnost ta, da se vam bo telo privadilo na MALO in bo ob povecanem vnosu vse skladiscilo na zalogo! Naj vam utemeljim moje pametovanje: odlocila sem se, da ne bom jedla kruha. Najprej sem rekla en mesec in potem podaljsala se na drugi mesec. Malo pred koncem se mi je dobesedno utrgalo in jedla sem bele lepinje s pleskavico, kruh in salamo, kruh, kruh, kruh ... Zdaj razmisljam, da je verjetno to zaradi tega, ker sem si ga dva meseca zelela in moralo se mi je utrgati - privoscila sem si kruha. Veliko bolj pametno bi bilo, ce bi pojedla kaksen koscek polnozrnatega pri kosilu. Sicer vem, da je med vami veliko trmastih in imate mocno voljo, zato ne zelim kar vsevprek posplosevati. Polagam pa vam na srce, privoscite si kar je dovoljeno. Tri mesece sicer zelo hitro mine, zna biti pa to dolga doba odrekanja, posebno se, ce imate tako mocno razvite zelje kot jih imam jaz. Po bitki smo vsi generali in sama sem posteno gresila, zato vam zdaj svetujem, da ne spuscaje obrokov in si privoscite vse dovoljeno. Psiha je cudna stvar. No ja, vsaj moja :o) SE par uric in "ta vodene" boste resene lakote. Jutri bo pa veselje. Privoscim vam zadovoljstvo ob zmagi in uzivajte v jutrisnjem mesenem obroku. Nekaj nas je jutri na sadju, ni res? Tudi jaz sem dobila poloznico in takoj zjutraj jo grem placat. Zdajle pa grem pod tus in potem na lepse. Se ne vem kam, ker naj bi bilo presenecenje :o)) Lep vecer vsem, pa brez zamere, samo dobro vam zelim Marina5

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. mar 2005 20:54

Hojla! Marina5,lepo se imej na lepšem! Mamamia,jaz sem pač predlagala puncam,kaj si naj predstavljajo ob kozarcu vode,če jim pa voda ne gre v slast.Je pa res,da si je to mal težko predstavljat.A če lahko sam sebe prepričamo,da nismo lačne,ko nam se nekaj zalušta,nam tudi voda ne bi smela delat problemov. No,men je že ne,ker jo zdej pa že mal preveč lokam.Tri litre na dan! Oh,tastarejša hči me že naganja proč od računalnika! Lahko noč in lepo se imejte! Marjetka cvetka

miranda05  

član od: 9.2.2005

sporočila: 23

8. mar 2005 21:33

Marina5, kok si ti faca. Pravi duhovni vodja te diete. Zelo rada berem tvoje poste, ker tako zelo odrkito vse napišes. In velikokrat se najdem v tvojih vrsticah. Sama imam precej kilc preveč in po mojih dosedanjih rezultatih sodeč bo treba jeseni v drugi krog. Upam, da bo še volja. Tudi jaz ne zmanjšujem obrokov, ker me zelo skrbi, kako bo potem. Se predobro poznam, noro mi zapašejo B + Š/OH kombinacije a la pleskavica, pa mcdonalds diši od daleč, pa pize z vse možnim ipd... No zaenkrat se jim kar uspešno izogibam, včasih pač padejo kakšni čevapi + šopska, ampak brez Š/OH prilog, ker vem, da bodo tudi potem. Sem se pa se sedaj končno navadila, da spijem že v službi 1,5 litra vode, onavadi pa še doma potem kak liter čaja. Če ne pijem dovolj, mam kar suha usta in čutim, da mi nekej manjka. Pa še nekej je super, meni vsa ta voda in čaj kar dobro zapolni želodec in potem manj mislim na hrano. En od mojih sodelavcev celo trdi, da človeški možgani slabo ločijo signal za pomanjkanje vode in hrane. Kar pomeni, da večinoma žejo interpretirajo kot lakoto. No in seveda jih okol prneseš tako, da najprej popiješ kozarec vode, šele potem posežeš po hrani. No sej v teoriji mu kar verjamem, v praksi mi pa ne rata vedno. Ooops. Glede kave sem en teden prakticirala črno brez, pa se mi zdi, da to slabo vpliva na mojo prebavo. Ta teden sem spet na kavi z mlekom in je boljše. Vem, da ni po pravilih, a tokrat bom upoštevala svoje telo. Ker pri telovadbi nisem najbolj pridna, sem se odločila, da bom hodila po stopnicah. In do moje službe je 7. nadstropij. Ko pridem do vrha kar fajn sopiham, ampak gre vsak dan laže. Vsakič sporti se mi zdi, da sem zmagala. Jutri pa sadje. Kljub temu, da je jutri moj 45. dan, mi sadni dan še vedno dela preglavice, zato bom jedilnik proti večeru popestrila s svežo zelenjavo (pravkar preverila po Rinini knjižici in je dovoljeno). Tudi jaz sem danes dobila položnico in sem jo kar takoj plačala v upanju,da bo knjižica čimprej tu! Pa še čestitke vsem vodnim, naj vas jutri razvseli tehnica in mesek! miranda05

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti