30. maj 2005 14:28
Drage dame,
ker tako pridno pišete ugotavljam, da bom morala tudi med vikendom, če bom doma, vsaj malo poškilit, da ne bom potem v ponedeljek rabila toliko časa, da preberem vse, kar ste napisale.
Super, da ste se še nekatere uspele zmenit. Zanima me, če bi katera, ki je doma iz ljubljane in okolice, ali pa če bi se kateri ljubilo prit naslednji ali pa še naslednji vikend, da se še mi malo spoznamo...da ne bodo že dopusti vmes padli??
Marjanca super za novico, da lahko počneš vse, kar si želiš, pa da ne bo treba na opreracijo. Obema slavljenkama pa seveda vse najboljše, pa veliko lepega želim, slabo pa itak pride samo, samo če ga ni preveč tako samo povdari tisto lepo....
Rožica, seveda ni skrivnost, kam smo šli. Bila sva na malem lošinju v kempu, ki se imenuje čikat, kemp stane 346 kun (mislim da je toliko...mogoče malo več, ampak več kot 360 ni) za 4 nočitve, je pa tako lepo, ker cveti žajbelj, pa ni še toliko ljudi. Trajekt Brestova- Porozina pa za en avto in dve osebi stane 97 kun...upam, da nisem prepozna!!
Kar se pa tiče tega, da bi se človek moral kar naprej nečesa držat se pa meni zdi takole....sigurno je res, da ti to preseda vsake toliko, vendar jaz mislim, da vsake toliko lahko malo kiksneš, če se večinoma držiš. Je pa dosti več vreden občutek, da si karakter in da se dobro počutiš v svoji koži, kakor občutek, da si lahko dovoliš pojesti celo čokolado. Eni so suhceni, pa jim ni treba nič razmišljat, pa se dobro počutijo, eni pa moramo stalno vsaj malo razmišljat o tem...Verjetno pa je vsak boljše volje, tudi če ne dosega nevemkako velikih minus kil...ker dosti prinese že občutek, da nisi cel napihnjen...uf malo dušeslovja...
Zdaj pa še eno neumesno, midva pa imava nov hladilnik in sem tako vesela, ker bo zdaj naša zelenjavica in sadje lepo na hladnem, stari je namreč že bolj tako delal...pa še tak lep nov je ....juhuhu.
Nič lepo se imejte, upam da se javim kaj prej!!
Sarica