30. maj 2005 7:41
Dobro jutro, rožice moje !
Še enkrat nejlepša hvala za vse lepe želje. Pa saj ni čudno, da je moje življenje postalo tako lepo !!! Čeprav je ponedeljek, kar sijem od sreče in dobre volje.
No, včeraj sem za razstrupljanje šla plavati in preplavala 2500m. Sem že skoraj pozabila, kako uživam v vodi, saj nisem plavala že kake pol leta. Če bi lahko plavala v malo bolj hladni vodi, ne bi bil problem, tako pa najlažje plavam pri ca. 30°C, v teh bazenih pa je večina ljudi, ki se le namakajo, kar zelo moti moje plavanje, saj se jih moram kar naprej izogibati in ja tako plavanje dosti bolj utrujajoče, kot bi bilo sicer. Pa ko so včeraj videli, da mislim s plavalnimi očali in kapo resno, so se mi kar umaknili za tisti čas, ko sem bila v vodi. Mislim, da sem odslužila en kos torte.
Tabina, tudi jaz sem se napasla zijal po ženskih teleščkih in ugotovila, da za svoja leta sploh nisem tako slaba. Mlade punce, najstnice, pa tako okrogle, da se kar tresejo pri hoji. Žalostno, ker vem, kako bodo nekoč nesrečne. Pravzaprav sem videla le malo takih postavnih žensk. Mogoče jih gledam sedaj z drugimi očmi. Ne vem, kdaj je enkrat ena pisala, da, ko vidi kakšno bolj okroglo, se vedno vpraša, pa kako ne ve za 3MD. Na to sem pomislila tudi jaz. Ko je tako enostavno rešiti se marsikakšne maščobne celice in s tem počutiti se dosti boljše. Res pa je, da je pogled na moje telo v kopalkah drugačen, kot, če sem oblečena. Se mi zdi, da se ne vidijo kg, ki sem jih izgubila. Sploh se ne zdim tako "suha" kot v oblačilih. Pa saj ni važno. Mi je jasno,da nisem stara 16 let. No, okoli mojiega oprsja pa ne bi izgubljala esed. Ena sama žalost. Pri vsem skupaj me to najbolj jezi. Zakaj morajo najprej joški iti v nulo, šele potem vse ostalo ? Kaj hočemo. Saj drugače bi pa tako bilo preveč lepo. Nekaj pa moramo imeti, da nismo popolne.
Brittney, ko sem se v petek peljala iz Valdoltre, sem v nasprotni smeri srečala konvoj italijanske vojske in sem pomislila na tebe, če ti je že ratalo priti domov k tvojemu sončku. In na veliko veselje obeh ti je !!!!! Kako zelo sem vesela za vaju !!!! Veš, kakorkoli so te ločitve za vaju muka in groza, se bosta pa oba spominjala teh vajinih snidenj, sreče, ki vaju ob tem preveva. In verjemi, da bo v njegovi glavi ostal ta prijeten del. Želim vama vse lepo.
Kokos, kako zelo ti privoščim takšno super službo. Se mi zdi, da če je človek v službi zadovoljen, gre tudi vse ostalo malo lažje. Da ne govorim o tem, kako drugače se človek počuti, če dela, če je koristen. Superca !!!! V teh trapastih časih je takih "srečnih" služb vedno manj in na srečo je ena tvoja.
Riba-ribica, nič nisi čudna. Dokler se pri meni niso začele težave s hrbtenico, sem tudi jaz morala vedno nekaj početi. Nikoli nisem gledala TV kar tako, vedno sem ali pletla ali kvačkala. Sedaj pa, ko sedim čim manj, ker imam stola že v službi dovolj, sem ročna dela odložila. Pa tudi zaradi revme, ki mi je že kar pošteno načela obe roki, ne morem več. Tako da, to, kar počneš, ni nič nenormalnega. Pridna si, da si toliko plavala. Mi je pa bilo smešno, ko si pisala, da ti je bilo dolgčas. Jaz med plavanjem velikokrat štejem zamahe in se mi zdi, da mi čas hitreje mine.
Terlikar 1, bravo !!!
Busy Bee, po dežju vedno posije sonce, verjemi ! Glavo gor in veselo dalje.
marjanca45