ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

29. maj 2005 22:16

Zdravo! Sem malo mrknila, ker nisem imela ravno dobrega vikenda. V petek padla izpit, vceraj en piknik, kjer so me strici in njihove druzine spravljali ob zivce, danes sem pa fotra pa njegovo ljubico srecala na eni prireditvi. Pa se sadni dan sem imela. Drugace nisem nic gresila, sem se vsega drzala, le malo alkota sem popila. Marjanca cestitam za dobre novice! Lahko noc in se beremo jutri! Busy Bee

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

30. maj 2005 7:26

dobro jutro, hmm, d asem prva??očitno imam največ masla na glavi, pa se moram pokoriti. včerajšnji dan v toplicah....polomija. sama kriva, priznam, zakajpa nisem vztrajala že januarja in bi zdaj s solarijom moje telo morda zgledalo vsaj sprejemljivo. okej, so mlade, ki so že zdaj obupne, ampak s slabšim se pač ne bomo primerjali... ker Š dan tam ni bil izvedljiv, glede na to da smo se na vrat na nos odločili za hlajenje na bazenih, sem pač tega preskočla...in imekla OH dan...seveda krepko pretiravala.... vsaj kar se tičpe mlečnega riža zvečer...ampak danes sem sadna in jutri vodna. prvič. upam, da mi bo ratala- btw, terlikar, čestitke!!! upam, da mi bo uspelo kot je tebi! in to si počela čez vikend??svaka čast!!! busy bee, nimaš ravno srečnega vikend avidim, ampak naj te potolažim, da najboljše šele prihaja! za vsakim dežjem posije sonce ;) joni, sama se sicer najbolje poznaš..in glede na to, da se jaz na vse načine izogibam vodnih dni, vem, da bi se moj končal z večjo polomijo, kot če bi šla redno po dietnem sistemu naprej. pa saj kdor ne dela ne greši.... in vsi ga kdaj malo polomimo. odpovej se recimo vsem nevtralnim živilom, kruhu... vodni dan itak prihaja nasproti. no, to je moje mnenje... riba-ribica.... zakaj bi bila čudna!!?? hvala bogu, da ne posedaš pred TV z vrečo kokic in pivom!!! no, pa sem spila svoj 2 dcl vode...kave več ni na moej meniju... lepo jutro vam želim, tabina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

30. maj 2005 7:41

Dobro jutro, rožice moje ! Še enkrat nejlepša hvala za vse lepe želje. Pa saj ni čudno, da je moje življenje postalo tako lepo !!! Čeprav je ponedeljek, kar sijem od sreče in dobre volje. No, včeraj sem za razstrupljanje šla plavati in preplavala 2500m. Sem že skoraj pozabila, kako uživam v vodi, saj nisem plavala že kake pol leta. Če bi lahko plavala v malo bolj hladni vodi, ne bi bil problem, tako pa najlažje plavam pri ca. 30°C, v teh bazenih pa je večina ljudi, ki se le namakajo, kar zelo moti moje plavanje, saj se jih moram kar naprej izogibati in ja tako plavanje dosti bolj utrujajoče, kot bi bilo sicer. Pa ko so včeraj videli, da mislim s plavalnimi očali in kapo resno, so se mi kar umaknili za tisti čas, ko sem bila v vodi. Mislim, da sem odslužila en kos torte. Tabina, tudi jaz sem se napasla zijal po ženskih teleščkih in ugotovila, da za svoja leta sploh nisem tako slaba. Mlade punce, najstnice, pa tako okrogle, da se kar tresejo pri hoji. Žalostno, ker vem, kako bodo nekoč nesrečne. Pravzaprav sem videla le malo takih postavnih žensk. Mogoče jih gledam sedaj z drugimi očmi. Ne vem, kdaj je enkrat ena pisala, da, ko vidi kakšno bolj okroglo, se vedno vpraša, pa kako ne ve za 3MD. Na to sem pomislila tudi jaz. Ko je tako enostavno rešiti se marsikakšne maščobne celice in s tem počutiti se dosti boljše. Res pa je, da je pogled na moje telo v kopalkah drugačen, kot, če sem oblečena. Se mi zdi, da se ne vidijo kg, ki sem jih izgubila. Sploh se ne zdim tako "suha" kot v oblačilih. Pa saj ni važno. Mi je jasno,da nisem stara 16 let. No, okoli mojiega oprsja pa ne bi izgubljala esed. Ena sama žalost. Pri vsem skupaj me to najbolj jezi. Zakaj morajo najprej joški iti v nulo, šele potem vse ostalo ? Kaj hočemo. Saj drugače bi pa tako bilo preveč lepo. Nekaj pa moramo imeti, da nismo popolne. Brittney, ko sem se v petek peljala iz Valdoltre, sem v nasprotni smeri srečala konvoj italijanske vojske in sem pomislila na tebe, če ti je že ratalo priti domov k tvojemu sončku. In na veliko veselje obeh ti je !!!!! Kako zelo sem vesela za vaju !!!! Veš, kakorkoli so te ločitve za vaju muka in groza, se bosta pa oba spominjala teh vajinih snidenj, sreče, ki vaju ob tem preveva. In verjemi, da bo v njegovi glavi ostal ta prijeten del. Želim vama vse lepo. Kokos, kako zelo ti privoščim takšno super službo. Se mi zdi, da če je človek v službi zadovoljen, gre tudi vse ostalo malo lažje. Da ne govorim o tem, kako drugače se človek počuti, če dela, če je koristen. Superca !!!! V teh trapastih časih je takih "srečnih" služb vedno manj in na srečo je ena tvoja. Riba-ribica, nič nisi čudna. Dokler se pri meni niso začele težave s hrbtenico, sem tudi jaz morala vedno nekaj početi. Nikoli nisem gledala TV kar tako, vedno sem ali pletla ali kvačkala. Sedaj pa, ko sedim čim manj, ker imam stola že v službi dovolj, sem ročna dela odložila. Pa tudi zaradi revme, ki mi je že kar pošteno načela obe roki, ne morem več. Tako da, to, kar počneš, ni nič nenormalnega. Pridna si, da si toliko plavala. Mi je pa bilo smešno, ko si pisala, da ti je bilo dolgčas. Jaz med plavanjem velikokrat štejem zamahe in se mi zdi, da mi čas hitreje mine. Terlikar 1, bravo !!! Busy Bee, po dežju vedno posije sonce, verjemi ! Glavo gor in veselo dalje. marjanca45

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

30. maj 2005 8:51

ŽIVIJO! Marjanca tebe bi človek kar posvojil,tako si polna dobre energije in znaš človeka spraviti v dobro voljo. Čestitke za rojstni dan,želim ti velikoooooo zdravja saj ostalo pride samo od sebe!!! No vikend sem kar dobro prestala,le včeraj me je premamil sladoled -pa ko bi bil vsaj dober.Jaz sem se odločila da se ne tehtam,ker ko vidim,da kile ne grejo nikamor,kar končam z dieto.Pa saj čutim na seb,da gre dol, ugotavljam,da imam tudi jaz špičasta kolena,tudi okrog pasu se pozna,čeprav nisem trebušaste sorte.Upam,da bo tudi kaj celulita požrlo,ker ga imam za prodajat jesen

marjanca45  

30. maj 2005 9:06

Bo, bo Jesen. Jaz sem imela celulit celo na mečih, pa ga je pobralo. Samo vztrajaj, pij veliko vode, pa spusti kako kapljo znoja iz sebe ! Garantirano deluje ! marjanca45

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

30. maj 2005 9:36

Oh celulit imam jaz povsod,se mi zdi,da še na ušesih.Glede potenja je pa takole,jaz lahko skačem pri aerobiki ko zmešana,od drugih teče znoj v potokih,jaz sem pa samo rdeča v glavo,kot,da me bo vsak čas kap- sploh ne vem kako je če se človek pošteno preznoji.Ko greva z možem v hribe se on dvakrat preobleče in lahko majico kar ovije,jaz se pa tudi malo ne preznojim.Se imam na sumu,da mi ravno to nagaja,da kile ne grejo nikamor. jesen

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

30. maj 2005 9:44

Hojla, lepotičke! Sem se komaj prebila čez vse pisanje. Zgleda, da bom morala še med vikendom malo na računalnik prečekirat, kaj napišete. Računalnika se namreč doma branim kot hudič križa. Ga imam že v službi preveč. Marjanca, tako sem bila vesela zate, da ti ne znam povedat. Super! Samo sedaj ne pretiravaj. Za rojstni dan ti bom pa jutri čestitala. Vsem ostalim, ki praznujete v maju pa vse naj, naj. Naj se vam izpolnijo tiste najbolj skrite želje, ki naredijo življenje lepše. Bussy Bee, takle vikend okrepi človeka. Mogoče se ti zdi to fraza. Ampak čez leta spoznaš, da s tem dobiš samo trdo kožo. Že zjutraj je tako vroče, da ni za dihat. Kaj šele bo. Ampak mi se ne damo, kajne. Punce, držte se. Se še kasneje kaj oglasim. Me že šef kliče. Čauči! Gobica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

30. maj 2005 10:19

ej, jesen, jaz tud ne švicam...... dobra teorija---mogoče pa se tud meni kile ne premaknjeo iz tega razloga. prav obupana sem no, pa tako voljo sem imela.... zdaj pa naj bi prišlo obdobje ko kile ne grejo nikamor-le kaj se bo zdaj zgodilo, če že itak zdaj komaj 2 kili šli dol.... ne razumem, prejšnji krog pa je bil tako lahek, v bistvu sem po eno tretjino 3MD (1 mesec od treh ) imela kar nekaj krogov, potem pa sem odnehala ker je bila teža zadovoljiva. se bojim, da je to bumerang učinek, da so se zato nabrale te trdovratne maščobe, predvsem pa celulit. marjanca, močno upam,da voda vsaj malo pripomore k izgubi celulita, ker ne vem, kje ga nimam...ker tole ni več samo pomarančasta koža, pri meni je že relief kot na maketi MB pohorjA!! tabina

marjanca45  

30. maj 2005 10:58

Punce, kaj bi dala, da se ne bi tako znojila. Pri vsakem naporu od mene lije, poleti pa sem tako in tako ves čas "vlažna". Kako si želim, da bi lahko imela kakšno majčko na golo kožo. Pa ni šans, ker bi bila vsa premočena. In tako moram imeti spodaj vedno še spodnjo majico, ki mi popije velik del znoja. Tako je pač to. Sto ljudi, sto čudi. Smo pa res tako zelo različni. Čeprav je po moje vseeno boljše to, da se človek znoji, saj se po moje na ta način kar dobro razstrupi. Tabina, moj celulit je bil obup in pri tej dieti se nisem mazala z nobeno žavbo proti celulitu, nikamor nisem šla na odstranjevanje. Upoštevala sem dieto in se gibala, kožo pa sem mazala le z mlekom za telo. In mi ga je pobralo po moje 70-80%. Saj je še viden, vendar proti temu, kar je bilo prej, ga je zelo malo. Pisala si, kolikokrat si začela in končala z dieto. Telo se je po moje komaj navadilo, pa je bil spet konec. Najprej si ti njega malo zezala, zdaj pa on tebe. Verjetno so maščobe res trdovratne, ampak ženske smo pa še malo bolj zategle in tokrat jih dokrajči. Smo al nismo, Štajerka ?! Vztrajaj, pa boš iz reliefa Mb Pohorja naredila najprej relief Goričkega, potem pa že panonske nižine. Samo ne popusti - saj veš, malo po malo....... CILJ. marjanca45

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

30. maj 2005 12:27

alo, po nekaj mesecih pregreh in kar nekaj ponovno pridobljenih kg se ponovno vračam med vas. Tokrat sem odločena, da se ne vrnem k starim pregreham in poskusim vztrajati. Zgubila bi rada 10 kg, kar kot same veste sploh ni malo. Danes je moj prvi B dan in računam na vašo podporo. Dobro vem, kako ti dvigne moralo, ko veš da je še veliko takšnih kot si ti. Že v prejšnjem krogu 3MD sem imela težave, ker sem velikokrat pozabila piti vodo in vem, da bo tudi tokrat tako. A ve nimate teh težav? Delam in kar pozabim. Lep dan vsem. Sibila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti