ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

28. maj 2005 9:33

Dobro jutro, moja kavica je danes malo bolj pozna, ker sem žurala do jutranjih ur. Kako je bilo na našem srečanju, je povedala že Marjanca in upam, da srečanje ni bilo zadnje. Marjanca je pa enkratna! Ob prebiranju vaših sporočil ne moremo zapeti "..kako smo si različne...", ampak zapojemo lahko: "Kako smo vse enake..." . Tudi jaz sem imela podobno mamo, kot ve. In tako so se kile le nabirale, potem pa je bil ta ali oni izgovor za hrano. Včeraj sem povedala Marjanci, da sem imela, ko sem bila najbolj okrogla, ob majhni postavi, še 25 kg več. Potem sem počasi leto za letom spravljala dol, dokler nisem začela s 3MD. Še vedno je nekaj kg preveč, a jih bom z voljo in vašo pomočjo spravila dol. V 2. delu diete sem zgubila še en kg, zginjajo pa cm. Včeraj sem imela poseben žur in sem zavestno zjutraj pojedla le jagode, potem pa ves dan le vodo. Zvečer sem grešila, a se ne pozna. Zato bom danes jedla čim manj. Včeraj je bil problem, kaj obleči. Nove garderobe še nisem nabavila, zato, sem kot ponavadi, oblekla dolg žakelj. Moram pa reči, da sem kljub temu požela priznanja. Ko gledam sinočnje slike, moram sama sebi priznati, da sem ful faca. Kako to paše! Kakšen greh me čaka tudi jutri, a bom skušala biti karakter. V rorek bom spet držala luno oz. drugi vodni dan. Potem pa s čimmanj grehi dalje. Marjetka cvetka in Riba- ribica, Rožica... koliko skupnih stvari imamo! Vipercat, vidim, da znaš reševati probleme. Le tako dalje. Vse smo to doživljale. Tejčica, pridruži se mi, saj sem tudi jaz oz. smo vse imele podobne krize! Vsem novim pa: NE OBUPAJTE; NIKOLI NI PREPOZNO! Sedaj grem pa spet na jagode... majdad

marja44  

član od: 20.1.2005

sporočila: 57

28. maj 2005 12:06

Moj sadni dan je za mano. Do večera brez greha, nato pa me je kar začelo metat proti hladilniku a k sreči je zraven postavljena skleda s sadjem. Z nje sem zmaknila štiri banane. Želodček je bil kar potolažen. Sledili so trebušnjaki, malo še na računalnik potem pa spat. Danes pa končno mesek. Piščanec (za mene belo meso) na žaru, solata iz vrta in juha. Navadila oz. prisilila sem se spiti 3 litre vode. Natočeno v steklenico lažje kontroliram koliko jo spijem kot pa po kozarcih, saj nisem nikoli pretirano žejna. Dekleta enkratne ste. Tole druženje z vami je tako prijetno, da kar naprej letam iz kuhinje na računalnik. (tudi to je telovadba, ha,ha) Vsem lep sončen pozdrav. marja44

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. maj 2005 12:47

Hojla! Včaraj sem se na travniku razmigala,ampak potem sem imela še toliko volje,da sem zvečer naredila še dvajset trebušnjakov.Zjutraj sem bila že malo čez šest pokonci in sem hitro šibala na vrt.Zdaj sem ga že rešila iz najhujšega plevela.Tako torej kar pridno migam,tako da nimam časa mislit na hrano. Danes imam sadni dan,čeprav bi morala imeti OH,vendar sem dneva zamenjala,čeprav to ni po pravilih. Vendar grem jutri na praznovanje rojstnega dne,in si bom privoščila en velik kos torte,ampak prav zares velik.Praznovali bomo namreč MOJ rojstni dan.Sicer ga imam uradno šele v torek(31.5.)! Menda pa nisem edina ki ta vikend praznuje,saj je tudi Marjanca omenila da si bo morala spremeniti številko v podpisu. Želim ti veeeeeliko sreče,najlepše darilo si pa tako dobila včeraj! Me pa res zelo veseli,da so ti povedali vesele novice! Vipercat,sem se že spraševala,kje si,sam mal sem si pa mislila,da te čas preganja.Samo,da ti je lepo v službi.Maš pa prav,da si dala vedet šefu,da s tapo pač ne bo pometal.Bravo! Artemis,me veseli,da si se spravla k sebi.Sej ni treba veliko,malo dobre volje in naš forum,pa stvari stečejo same od sebe. Zdaj pa grem pojest solato! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

28. maj 2005 14:37

Marjanca, ta vikend praznuješ rojstni dan, zato ti želim vse najboljše, veliko zdravja, lepo postavo, super garderobo, skratka vse po tvojih željah in da bi bila še naprej z nami. Marjetka cvetka, tudi tebi želim lepo praznovanje rojstnega dneva, da bi bila še naprej tako pridna pri izgubljanju kilogramov, se pravi vse lepo v krogu domačih. Obema še enkrat hvala za prijetne pesmice, katere z veseljem kažem okrog. LP riba-ribica

Marjetka cvetka  

28. maj 2005 15:03

Hvala,riba-ribica! Zdaj grem na vrt pobrat špinačo.Ni,kaj,shranjevanje ozimnice se je začelo.Juhu! Pa še nobenga prekrška danes.Jupi! Uživajte v lepem vremenu! Marjetka cvetka

marja44  

član od: 20.1.2005

28. maj 2005 18:16

MARJANCA IN MARJETKA CVETKA Čestitka ta za vajin rojstni dan velja in še za koga katerega ne vem da praznik ta ima. * Veliko lepega za praznik vajin jaz želim, da odvečne kile bi ostale le spomin. * Želimo zdravja in veselje za obe, da vedno srečne bi bile da še naprej na KulSLO za 3MD bi pisale in da na nas ne bi pozabile. * Naj sonce vama sije vsaki dan naj veter vama želje te prinese v toplo dlan in da oblačnega vremena v vajinem življenju bi bilo čim manj. * Na zdravje! Čin,čin marja44

Artemis  

član od: 9.7.2003

28. maj 2005 19:33

Pozdravljene, Hvala vam vsem za vašo podporo. Ne morete si predstavljat, kolko mi pomeni vsaka tolažba, vsaka graja in vzpodbuda. Prav ste imele, ko ste trdile, naj grem na forum, če me zagrabi lakota. In res vas pridem vsak dan brat, kar zelo pomaga. Vodni dan sem preživela, prisilila sem se s 4 l vode, več nisem mogla... Danes sem se zbudila veliko bolj samozavestna in ponosna nase, da sem zdržala cel dan. Prej se nisem zavzela za to, morda ste že kaj pisale o tem, pa me vseeno zanima... ali katera uporablja Vichyjevo kremo Lyposine za odpravljanje celulita in maščobe? Namreč, rada bi poskusila, če deluje, pa me zanimajo vaše izkušnje s tem, če ste kdaj uporabljale... Marja44, čestitke za tvojo pesnitev, Marjanci in Marjetki pa vse najboljše! LP Tina

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

28. maj 2005 20:02

Dragi slavljenki, lep prazničen dan vama želim...Življenje nas kuje in same uresničujemo svoje skrite želje in se spopadamo s to ali ono nevšečnostjo. Tudi vnaprej najdita vedno cilj in moč ter si krojita svoj svet... majdad

Marjetka cvetka  

28. maj 2005 20:27

Hojla! Ja,hvala,res najlepša hvala! Ja,kaj naj rečem,upam,da bodo kile,res samo spomin ostale! Toliko lepih misli,da mi srce igra od veselja. Artemis,mislim,da je štiri litre vode več kot dovolj.Jaz sem enkrat spila celo pet litrov,toda ponavadi spijem na vodni dan štiri litre vode. Mejte se lepo in izkoristite še maksimalno jutrišnjo nedeljo. Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

28. maj 2005 20:28

Marja44, ti si že tretja pesnica, tako, da bomo počasi literarni krožek Punce, super ste! Pesmica mi je všeč, to je res lepa čestitka za rojstni dan, samo kaj, ko ga jaz imam šele drugo leto. Artemis, čestitke za prestani vodni dan, to je res največja preizkušnja pri tem načinu prehranjevanja. Pri nas je tako vroče (prav poletno), da mi ni težko piti vode, te dni je zato spijem precej več kot običajno. riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti