28. maj 2005 9:33
Dobro jutro, moja kavica je danes malo bolj pozna, ker sem žurala do jutranjih ur. Kako je bilo na našem srečanju, je povedala že Marjanca in upam, da srečanje ni bilo zadnje. Marjanca je pa enkratna! Ob prebiranju vaših sporočil ne moremo zapeti "..kako smo si različne...", ampak zapojemo lahko: "Kako smo vse enake..." . Tudi jaz sem imela podobno mamo, kot ve. In tako so se kile le nabirale, potem pa je bil ta ali oni izgovor za hrano. Včeraj sem povedala Marjanci, da sem imela, ko sem bila najbolj okrogla, ob majhni postavi, še 25 kg več. Potem sem počasi leto za letom spravljala dol, dokler nisem začela s 3MD. Še vedno je nekaj kg preveč, a jih bom z voljo in vašo pomočjo spravila dol. V 2. delu diete sem zgubila še en kg, zginjajo pa cm. Včeraj sem imela poseben žur in sem zavestno zjutraj pojedla le jagode, potem pa ves dan le vodo. Zvečer sem grešila, a se ne pozna. Zato bom danes jedla čim manj. Včeraj je bil problem, kaj obleči. Nove garderobe še nisem nabavila, zato, sem kot ponavadi, oblekla dolg žakelj. Moram pa reči, da sem kljub temu požela priznanja. Ko gledam sinočnje slike, moram sama sebi priznati, da sem ful faca. Kako to paše! Kakšen greh me čaka tudi jutri, a bom skušala biti karakter. V rorek bom spet držala luno oz. drugi vodni dan. Potem pa s čimmanj grehi dalje. Marjetka cvetka in Riba- ribica, Rožica... koliko skupnih stvari imamo! Vipercat, vidim, da znaš reševati probleme. Le tako dalje. Vse smo to doživljale. Tejčica, pridruži se mi, saj sem tudi jaz oz. smo vse imele podobne krize! Vsem novim pa: NE OBUPAJTE; NIKOLI NI PREPOZNO! Sedaj grem pa spet na jagode... majdad