27. maj 2005 11:14
Živjo! Jesen odloči se, da izpelješ vikend brez greha. Ob težkih trenutkih poglej malo na forum, se boš kar hitro spomnila zakaj se čemu odrekaš. Moja taktika, ko nisem najbolje sigurna vase, je takšna, po kosilu se odpravim ven in se ne vranem v hišo prej, kot da je spet čas za hrano! Včeraj sem imela enega tekšnih dni, kosilo je hitro popustilo in v želodcu mi je krulilo da je kaj. Vendar v naravi pozabiš (preslišiš). Vsekakor pa v takšnih trenutkih ni dobro iti kam na obisk, tam še praj zabredeš v teževe. Pojdi v naravo in naredi nakej za svoje telo in dušo. Tabina hoj, nič se ne pritužuj nad cesto, verjamem da je nevarno, ampak pri vas je vsaj v takšnem stanju, da se da rolat. Pri nas se težko pelješ z avtom po njej, kaj šele z rolarji. Bi se verjetno spraševali, če imamo res asfalt, ker ga je še samo za vzorec. Rolanje nemogoče! Čeprav se trudimo in rolamo okoli lukenj, vendar je zelo nevarno zaradi vseh kamenčkov na cestišču in prometa, ki se odvija po njej. Becki tudi jaz imam Š, za kosilo bo kuhan krompir z koruzo in zelena solata. Ostalim bom iz krompirja naredila kumarčin zos in krpice za prilogo. Darchy, Lisička se popolnoma strinjam z vama. Zakaj bi bil nekdo manj vreden, ker se trudi ( na srečo ) izgubit manj kilogramov? Imamo skupen cilj in tu smo zato, da si ga pomagamo doseči in ne zato, da se smilimo druga drugi. Ker je navsezadnje vsak svoje sreče kovač. In marsikatera od nas se je prekleto trudila zato, da se bori le še z 2kg,3kg,...5kg,7kg,.... Glede na to, da smo vse "ženske", pa čisto razumem, da je tu pa tam prisotna tudi favšija. Kot je rekla Darhy, tudi me zavidmo vsem, ki izgubijo že v enem krogu to, za kar se ostale trudimo že dalj časa. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.