26. maj 2005 16:37
Redno vas prebiram že nekaj časa in vaša volja ter spodbuda, ki jo tu občutim močno deluje name. Po nekaj letih sem se sedaj vnovič odločila za 3MD. Nobeden v bližini, te ne zna spodbujati in razumeti, kot ve drage forumašice. In če ostajaš sam se izgubiš in podležeš nezdravim dobrotam. Potem pa o groza, mišelinke se napihujejo in rastejo. Samozavest potrebuješ, kadar koli in kjer koli, če pa narediš nekaj za sebe, predvsem pa okrog svojih kg, pa je to le še pika na i. Sem že 20 dni na dieti, pa nisem spravila v minus niti enega kg. Preveč se ne sekiram, želim spraviti dol le 5 kg,(če bodo šli) ki sem jih pridobila s kemoterapijo. Mogoče se še dodatno igram malo z zdravjem, vendar se držim tega, da ločujem živila in pojem obrok do sitega. Moram priznat, da sedaj pojem več zelenjave, kot sem jo v običajnem življenju. Ker se počutim dobro, s polno energije, mislim, da ne delam sebi večjo škodo z ločevalno dieto. Ko sem imela prvič kemoterapijo sem začela z 3MD dve leti po zdravljenju. Posvetovala sem se z svojo zdravnico, ki je to odobrila z opozorilom, da lačna pa ne smem biti. Shujšala sem za 9 kg, mož pa za 13 kg brez enega sadnega dneva. Moški res hitreje zgubljajo težo, sploh, če je ta res visoka. Svojo znižano težo sem vzdrževala tri leta, ker pa imam večkrat naval na sladkarije sem si pridobila vse nazaj, istočasno pa so se začeli ponovni problemi z zdravjem. Komaj čakam, da je računalnik prost,saj vas rada spremljam, berem, veliko novega zvem od vas,kar pri prvi dieti nisem vedela, se nasmejim, kaj novega naučim. Upam, da me sprejmete v svoje shujševalno forumsko društvo in vas vse prav lepo pozdravljam. Čavči marja44