ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

26. maj 2005 12:32

Hvala, Rožica za dobre želje. Saj se trudim, da bi bila "ta prava", samo mi nekako ne rata. Bo že. Sem toliko preživela, bom pa še to. Tisto o tem, kako se me med sabo poznamo, čeprav se še nikoli nismo videle, pa drži 1000%. Res je neverjetno. marjanca45

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

26. maj 2005 12:42

Marjanca, še ena dodatna korist je od tega foruma, tukaj boš stara vedno enako, sploh se ne boš postarala, saj imena ne moreš spremeniti (še Jernej ga zelo težko). V Valdoltri ti pa želim, da bi slišala same dobre novice, saj veš, mladenka mora početi veliko različnih stvari. Marjetka Cvetka, hvala za vprašanje. Imam se lepo, vzdržujem izgubljene kilograme, ravno danes dopoldan sem si kupila novo trenirko za mojo izboljšano postavo, samo hlače še moram malo skrajšati. Ugotavljam pa, da bolje izgledam v dolgih hlačah, samo za kolesarjenje so primernejše 3/4 hlače, varnejše so. No, saj včasih tudi peš hodim. Marjetka, nikar ga ne lomi, takrat se spomni, kako težko si izgubila kilograme, pa boš lažje vzdržala. Bodi pridna! Frina, ti kar jej češnje in se ne sekiraj preveč. LP riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 26. maj 2005 12:44:57

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

26. maj 2005 13:09

Jesen, Jaz jih imam še 8 več v višino. In imam tudi sama zelo velike probleme z nakupom garderobe. Te popolnoma razumem, kakšno razočaranje je ob tem lahko nakupovanje, jaz sem navadno vsa jezna odšla domov in nič kupila. na sorodnike pa se nič ne oziraj, saj veš "žlahta strgana plahta", sploh če je to ženska in govorimo o kilogramih, hujšanju,.... Vse ti privoščijo, dokler ne opazijo da ti gre dobro. Raje pridi večkrat na forum, povej, kaj te teži, zakaj si vesela... in verjamam, da se bo tudi zate po določenem času našlo veliko več oblačil, ki ti bodo dobro pristajale. Glede vikendov, pa ti lahko vse zatrdimo, da so najtežji, vendar z veliko volje, podpore in motivacije, se da vse premagat. Me smo ti v dokaz. Jaz si vas res želim spoznati in zelo žal mi je, da nisem mogla v Maribor. Mogoče pa bo kdaj naneslo, da bo kraj in trenutek ta pravi in se bomo srečale. Srčno si želim! Riba-ribica, glede na to, da so meni vse hlače prekratke, bi lahko skombinirale tako da bi bilo obema prav. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

26. maj 2005 13:11

Riba-ribica poglej pošto! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

26. maj 2005 13:20

Marjanca, v msilih smo s tabo! vso srečo! ***************** hej, rožca, kdo pa kaj pravi o kakem prenehanju?? ne ne ne, sonček me samo še bolj spomni, da je treba vztrajat. sem si že šla po tiramisu;) v službi pa smo papcali pico, sem jedla vegetarjansko, pa skušala čim bolj neopazno sir dislocirat. hm, kak grižljajček seveda je padel v moj trebuh...ampak bom danes bolj fizikalec, pa bom že spravla ven... nobena mi ni povedala kaj misli o rolanju kot obhujšarski aktivnosti. ni to to , ne?!? jesen, sem se nasmejala tvoji pripombi o tadebeli v žahti...dobra si. sicer pa, smai najbolje vemo, kdaj se dobro počutimo v svoji koži, kajne? kar se konfekcije tiče...ja saj je lepo slišat 36/38... ampak pri 162 cm ni to noben strašen podvig... sem mala hruškica, pa saj po prvem krogu ni več tako kritično, za mamico z dvema otrokoma baje ne zgledam slabo...ampak jaz bi vseeno rada zgledala ne "ne slabo" ampak dobro, tako da ne bom razmišljala iz kere strani mi bo šlauhek kje pogledal ven. in da zgledam zdravo, to je vse. heh riba ribica, ko že omenjaš 3/4 hlače- vidiš, za te smo palčice prikrajšane, kakšne oprijete črne še gre...trenerke pa zgledajo na meni kot da mo je pol tačk kdo odrezal :( lep sončen dan še naprej, tabina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

26. maj 2005 13:24

Tako,mesno solato sem pojedla,zdaj pa šibam v službo.Mož je malo sumljivo gledal v skledo,kjer sem solato mešala,potem pa me je vprašal,če imamo v službi blizu WC.Mogoče se mu je zdelo,da sem si malo preveč naredila,sam ne ve,da si en del kosila šparam za večerjo. Tako,nahitro še skočim pod tuš,pol pa šibam na delo.Danes še,potem pa tri dni uživanja. Ojej,pravkar sem se spomnila,da moram še juho popit. Ajd,šibam jaz.ADIJOOOOOOOOOOOOOOO! Marjetka cvetka

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

26. maj 2005 13:33

Frina, samo vode ne pij potem, ko se naješ češenj ( razen, če imaš slabo prebavo - samo potem glej, da boš imela WC kje blizu - ha, ha, ha.....). Marjetka-cvetka in riba-ribica, hvala. Pri toliko dobrih želja pa ni vrag, da se ne bo dobro izteklo. marjanca45

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

26. maj 2005 13:33

Nekajkrat sem že odprla forum in ga tudi zaprla. Zdaj se mi je gužva malo umirila, da sem vas lahko prebrala. Marjanca, držim jutri pesti zate, da izveš tisto, kar si želiš slišat. Potem nam pa čimprej javi, saj veš, da bomo v skrbeh zate. Jesen, te čisto razumem glede obleke. Imaš vsaj srečo, da si malo višje postave. Jaz "štoplc" pri 165 cm še težje najdem stvari zase. Kot praviš, uspeh nam je, če konfekcijsko številko zmanjšamo iz 48 na 46. Ne morte si mislit, kakšno veselje je bilo, ko sem lahko nase dala to velikost, pa mi je bilo še malo na rahlo. Največje veselje mi je pa naredil mož, ko sem probala ene zelo stare hlače, katere sem lahko zapela in me sploh niso tiščale. Ko me je videl v njih se je začel tako smejat, da sem mu najprej malo zamerila. Potem me je pa pomiril, da je vesel, ker mi je že ratal nekaj kil dol spravit in da si ni mislil, da se mi že tako pozna. Saj veste, da tiste z več kilam ponavadi hodimo okrog v bolj ohlapnih stvareh, da skrijemo špeh. Zdaj je moje geslo "adijo Induplati". Zdaj pa moram nehat. Lepo se imejte! Gobica

Joni  

član od: 17.5.2005

sporočila: 9

26. maj 2005 14:19

Juhej! Riba-ribica pa ti si zakon - marmelada na kruh na OH dan za večerjo. Jaz pa sem vsako jutro smrkala po dnevu, ko bom ponovno lahko to vtaknila v usta. Evo - že nocoj pa še poceni bom skozi prišla z večerjo. Lisička tvoje geslo: "adijo Induplati" pa je svetovno. Res ste vzpodbuda, ko vseka lakota. Ko bi jaz merila 165 cm bi bila velika - toliko o štoplcih. Grem zdaj - svojemu kosilu naproti - zelenjavno, zelenjavni pici in zvečer poročam, če mi je ratala in kako dolgo bom sita. Joni

dudlarka  

član od: 26.5.2005

sporočila: 5

26. maj 2005 15:37

ohjoj ta ločevalna dieta!! to je tok mučno ko si ko jaz, ki stalno okol lutam!! pol mam kosilo ob 4ih in večerjo ob 9ih! to pa sploh ni praw! kaj naredite ostali v takem primeru? ko ni časa za zrezke pa to? zdej ustrajam že 3 tedne....dol sem pa šla samo 3 kg....že skor vse brez veze... danes sem pojedla eno tisto čokoladico merci kar tako vmes in mi je fuuuuuulllllll žal! drgač ne grešim, da ne bote mislili d je to moja navada. komaj čakam da se mi bo kaj poznalo. rabim malo spodbude. prosim!! hvala pa čestitam za dosežene rezultate.... lp dudlarka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti