ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

26. maj 2005 8:51

helou bejbe, tako je- jaz sem se k sebi spravla, grešila nisem, sicer imam pol kg več kot po sadnem dnevu, tako da se bom zdaj pa res tehtala samo ob ponedeljkih ali pa po vsakem sadnem dnevu... včeraj sem lep sončen dan preživela v postelji, popolnoma brez energije- me je zašil želodec..ali pa živci. sem se naspala, prečistila svojo glavo in si motivacijo vlila še s prebiranjem vaših sporočil. in se odločila da mi nihče ne bo prišel do živega, niti šef... huh, darchy, pa ti si jaz! jaz sem enako še vedno v konfekciji 36/38, samo kavbojke začnejo večt,. najbolj zgrešeno pa je bilo do sedaj to, da sem po 1 mesecu ločevanja zgubila tiste šlauheke, vse je šlo okej oblečt (čeprav ni bilo za pomislit kako bo v kopalkah), pa sem popustila...in potem- bumerang. slej kot prej sem dobila od 5ih izgubljenih 4 nazaj. ampak te 4 so bile vse tam kje jih je najmanj treba in v obliki celulita inželejastih maščob, bljah! zato tokrat grem do konca. vikend nam obeta razgaljanje kako ste drugače? jaz imam OH. mislim da je prvič d asi nisem pekla peciva prejšnji dan... pojma nimam kaj bi jedla... morala bom pa pripravit na hitro. ker imam popoldan še neke obveznosti. predlog? tabina Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 26. maj 2005 09:10:48

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

26. maj 2005 9:04

Dobro jutro! Danes sem full dobre volje, saj mi je po 6 letih in na 38 dan diete uspelo priti na 5. Vem, da je sedaj samo zacasne narave in da bom sla malo gor, ampak ze samo to, da zjutraj na vagi zagledas 5 je sila lepo. Imam B dan in bom jedla grsko solato - ostalim pa bom spekla hamburgerje in pomfri (za moza, tasta in necake). V torek, ko sem imela OH, sem naredila pico. Zame po rini (tisti z jajcevci - kar dobro), za moza pa klasicno. Ker je ni mogel vse pojesti, jo je 3-letni necak (blazno rad je) pojedel zvecer. Ob tem sem ugotovila, da vse ve, ki ze imate otroke, morate biti res face, ker cisto pomotoma, das kaj v usta z otrokovega kroznika. Dvakrat sem se ze najdla kako nesem k ustom tisti slastno pico. Evo toliko za sedaj, pa se beremo kasneje! Vsem lep dan, Busy Bee

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

26. maj 2005 9:46

Busy bee, čestitke, si zaslužiš tisto 5! Tabina, ne mi pomislit na kakšno sračkanje! Greva naprej! To sploh ni važno, da imaš danes 0,5 kg več. Mogoče imaš več vode v telesu (si jedla kaj bolj slanega), ... Teža niha že sama po sebi. Jaz sem v torek imela lunin post, rezultati enkratni, včeraj sem imela strogi sadni dan (solato, jabolko, malo arašidov, malo grozdja), pa se mi vseeno pozna, skoraj 1 kg. Ni vse odvisno samo od nas, čeprav je veliko, na težo vpliva še veliko dejavnikov. Zato pa jaz vedno poudarjam treba se je razumet tudi z metrom. IN NE STOPAJ NA TEHTNICO VSAK DAN; da te ne mine motivacija, ker se vedno bolj približuješ obdobju, ko teža počasneje izginja, zato pa centimetri veliko bolj. Sama se tehtam samo ob ponedelkih, merim pa navadno po vodnem dnevu. Praviš da imaš OH, pojdi v trgovino ali slaščičarno in si kupi nekaj za posladkat. Je bolj varno. Npr. sladoled, mini rolade,..... Za kosilo pa je hitro pripravljen carski praženec (jaz si ga pripravim z malo mleka, ostalo pa nadomestim z radensko) in velika skleda solate. Če se ne motim pa je v Rinini knjigi nekje tudi recept za nekaj podobnega. Frina, dobrodošla tudi med nami. Jaz imam danes B, spekla si bom telečje zrezke in solato. Ostalim bom dodala pire. LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

26. maj 2005 9:51

Saj človek ne more verjet svojim očem - kako jamrajo take ,ki imajo konfekcijsko številko 36/38. Kaj bi morale početi mi,ki se borimo,da ne pridemo iz 50 na 52? Po dolgem času sem si kupila hlače št.48 - mislila sem da se mi bo kar zmešalo od sreče. jesen

Rožica  

26. maj 2005 10:47

Jesen čestitke, za uspeh. Vem kako fino je pogledat tisto številko na majhnem listku na majici ali hlačah... Sama sem prišla iz 46 na 40. Občutki fenomenalni. Potrudi se še naprej, se izplača! Glede številk, kilogramov in centimetrov, pa lehko rečem le to: je zelo relativno sodit videz po telesni teži, konfekcijski številki.... Ljudje smo si različni imamo različno postavo, strukturo.... Sama sem zelo velika, tudi oblečt se znam tako da skrijem tisto, kar želim in poudarim tisto, na kar sem ponosna. In če ti povem po resnici, se večini sploh nisem zdela tako zelo debela. Po drugi strani pa niso verjeli da imam toliko kilogramov... Najbolj pomembno od vsega pa je to, da vse počnemo zaradi sebe zaradi svojega zadovoljstva, pa čeprav ima nekdo cilj samo - 2kg in se nam ki imamo 10kg ali več preveč, zdi smešno, da se sploh obremenjuje... Sta to vseeno tista 2 kg, ki ga onesrečujeta/tista 2 izgubljena kilograma, ki ga bosta osrečila. Za srečo pa se vsekakor splača potrudit, ker si jo zaslužimo vsi ljudje. Predvsem pa ne obsojat in se posmehovat drugim, če sam ne želiš biti obsojen ali tarča posmeha! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

26. maj 2005 11:40

Prepis iz knjige: olive vsebujejo 82 KAL 0,9 Bg 11,o Mg 0 OHg 76,5 Vodag 3,5 Vlg vitamini in minerali A, Bi, B2,E, Ca, K, F, Na Tejčica, tvoja pripomba o uspešni TV limonadi je dobra, ampak vseeno - mi smo resnični. Rožica, poskusi s kombinacijo 3 MD in Montignac, škodovati ne more. Tabina, najbolj enostavna sladica je za mene kruh z marmelado, saj je vedno pri roki. riba-ribica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

26. maj 2005 11:44

Pozdravljene ! Tudi danes vas kot običajno strastno berem, samo pisanje mi nekako ne gre. Kot da imam čisto prazno glavo. Nič pametnega mi ne pade na pamet. Totalni pisalni mrk. Jutri grem v Valdoltro, kjer se bo na nek način odločilo moje nadaljne življenje, ko mi bodo končno povedali, kako naj živim dalje, kaj lahko in kaj ne smem početi. Komaj čakam, po eni strani pa me je strah, da ne bom smela teči in hoditi v hribe. Saj mogoče sem tudi zato danes malo bolj mrknjena ali pa mogoče zato, ker se bom ta vikend postarala in bi si morala eno številko v mojem podpisu spremeniti. Prav neverjetno, kako hitro se mi bliža polovica stoletja. Rožica imaš prav, da vse kar počnemo, počnemo zase. Vem, da se tako odlično nisem počutila že ne vem koliko časa. Tako sem si všeč, da vedno, ko se pogledam v ogledalo, ne morem verjeti, da sem to res jaz. Kile pa imam take, kot sem jih imela po moje v srednji šoli. Pozneje vem, da sem bila vedno težja. In zato Jesen še kako dobro razumem tvojo srečo ob zmanjševanju oblačil. In to so trenutki, ki človeku pomagajo prebroditi marsikatero krizo. Rožica, moje vodilo v življenju je : ne počni drugim, kar ne želiš, da drugi počnejo tebi. Do sedaj mi je v glavnem še kar uspevalo. Naj bo poleg sončka na nebu še sonček v vaših srcih !!!! marjanca45

Rožica  

26. maj 2005 11:57

Ja tudi moje je enako, Marjanca. (sem ga le malo priredila) Je pa res, da je treba od časa do časa opomniti koga, da te je "prizadel"...., in da bi lahko tudi ti njega, če nebi bil takšna osebnost kot si. Marjanca želim ti veliko sreče jutri, da boš potem spet tista prava nasmejena Marjanca. (se bere v tvojih sporočilih, da si res zaskrbljena in drugačne volje. Je zanimivo, kako se fizično ne poznamo, se pa vendar poznamo bolje, kot nas poznajo vsi ostali okoli nas). LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 26. maj 2005 11:59:44

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

26. maj 2005 12:17

Hojla! Draga Marjanca,vso srečo jutri! Upam,da se bo vse v redu izteklo in da bo tvoje življenje takšno kot si želiš. Ribica,prav imaš,mi smo resnični in štiri izmednas to zdaj dobro vemo,kajne!Kako si kaj? Jaz ga bolj kot ne lomim,ampak včeraj sem bila pridna,danes pa malo manj. Zdaj pa grem delat mesno solato,mlada govedina je že kuhana,želodček me pa že tudi opominja,da se bliža čas kosila. Mejte se lepo in uživajte na sončku! Marjetka cvetka

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

26. maj 2005 12:30

Rožica naj ti povem ,da sem tudi jaz pri ta velikih 172 cm in mi vsi pravijo,da nisem predebela,ampak saj imam "špegu".Ko grem nakupovat garderobo sem cel teden zamorjena,ne dobim nič,vse je črno in za starejše gospe,jaz pa jih imam "komaj"46.GROZA!! Včeraj,mi je sorodnica rekla,naj neham hujšati,ker pol bo pa ona "tadebela"v žlahti.Najraje bi ji rekla,da je bila tudi do sedaj pa kdo bi se s takimi menil. Grozno sem jezna nase-cel teden se držim,ločujem... čez vikend pa ojej.No saj mogoče pa pridem s pomočjo vas,ki ste take face do pameti. Zdaj bodo pa eni makarončki padli,pol pa naprej delat. Lep sončen dan vsem skupaj!! jesen

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti