26. maj 2005 8:51
helou bejbe, tako je- jaz sem se k sebi spravla, grešila nisem, sicer imam pol kg več kot po sadnem dnevu, tako da se bom zdaj pa res tehtala samo ob ponedeljkih ali pa po vsakem sadnem dnevu... včeraj sem lep sončen dan preživela v postelji, popolnoma brez energije- me je zašil želodec..ali pa živci. sem se naspala, prečistila svojo glavo in si motivacijo vlila še s prebiranjem vaših sporočil. in se odločila da mi nihče ne bo prišel do živega, niti šef... huh, darchy, pa ti si jaz! jaz sem enako še vedno v konfekciji 36/38, samo kavbojke začnejo večt,. najbolj zgrešeno pa je bilo do sedaj to, da sem po 1 mesecu ločevanja zgubila tiste šlauheke, vse je šlo okej oblečt (čeprav ni bilo za pomislit kako bo v kopalkah), pa sem popustila...in potem- bumerang. slej kot prej sem dobila od 5ih izgubljenih 4 nazaj. ampak te 4 so bile vse tam kje jih je najmanj treba in v obliki celulita inželejastih maščob, bljah! zato tokrat grem do konca. vikend nam obeta razgaljanje kako ste drugače? jaz imam OH. mislim da je prvič d asi nisem pekla peciva prejšnji dan... pojma nimam kaj bi jedla... morala bom pa pripravit na hitro. ker imam popoldan še neke obveznosti. predlog? tabina Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 26. maj 2005 09:10:48