ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

25. maj 2005 6:19

Dobro jutro, rožice ! Ja ste pridne ene, vidim. Joni, superca ! Zdaj si pa res lahko ponosna nase. -5 kg, pa preživet vodni dan. Zdaj pa s polno paro dalje. Takšne "prijateljice" kot je bila ta tvoja ti pa tako in tako ne rabi biti žal, ker si ji bila očitno res "grdi raček", da je bila ona lahko labod. Še dobro, da se je to dovolj hitro izkazalo in zdaj si ti labod. Pa ta tvoja "grem malo na hrbet sedet...." - superca. Si moram zapomniti. Migaj pa le malo, ti bo koristilo, še posbej sedaj, ko se bo izgubljanje kg malo upočasnilo. Puhica, kaj hočemo. Če že, potem pa naj bo na ful, ampak zdaj pa konec za nekaj časa. Aknirad, pa ni tako hudo zjutraj telovaditi, kaj praviš ? Na začetku je mogoče malo čudno, ampak potem pa se človek kar navadi. Očitno nas je kar nekaj s takimi "prijateljicami". Prav smešno, na kakšne načine vse se pokaže, kdo je ta pravi in kdo le blefira. Obilo užitkov pri "svobodnem" načinu prehranjevanja. Jaz uživam 500 na uro. marjanca45

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

25. maj 2005 7:59

Dobro jutro! Danes sem veliko bolj motivirana, ker vem, da napredujem. Še vedno ne razumem naših sodelavk in sodelavcev, ko vemo da se nam pozna, ampak raje bi se ugriznili v jezik, kot da bi nam podelili kakšen kompliment. Vidim,da se s tem skoraj vse srečujemo. Ampak zato pa zdržimo, ker poletje je tu. Hvala Bogu, da ni več tiste zime, ko sm zvečer pod deko in kovtrom šklepetala z zobmi. Dobro, da nimam proteze (se hecam). aknirad, čestitam za jutranjo telovadbo in ustrajaj. Jaz imam sodelavko, ki je stara 54 let in se vse me, ki smo še pod 40 in tiste, ki so okol 20 skrijemo pred njo, ko jo pogledaš. Vsak dan ustaja eno uro prej, telovadi, se stušira in potem v službo. Mačkica pa taka, da jo lahko samo zijamo. Telovadba dela čudeže!!! Lep sončen dan vam želim in proč s slabimi mislimi. becki

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

25. maj 2005 8:38

aloha, tega s prijateljicami pa ne razumem...jaz sem bila zeeelo vesela ko je moja prijatlca skujšala 12 kg. je bila ona boljše volje, začeli sva hodit na rekreacijo (kar zdaj spet ne- ti ti!), zraven tega je vzpodbudila mene, da sem se spravla k dietiranju v katerega sem in še verjamem. kar se vroče vode tiče. nisem vedela, da je v zvezi s srcem kaj- jaz sem pa pri nas edina, ki se kopa v tak vroči vodi, da še po 5 minutah po koncu mojega namakanja, se lahko kdo prav opeče. čudno...moji so pa vsi raje v hladni vodi. glede da imamo dedne srčne bolezni, me zelo zanima, če ima katera podatek, na kak način bi naj bilo to povezano. huh, jutranja telovadba...jaz sem kot pločevinko iz čarovnika iz oza zjutraj :) vsa trda, se še polomim. svaka vam čast. jaz pa sem včeraj hodla z družinico rolat. 1 uro smo se naganjali, pa nimam občutka, da bi kaj mišice obdelovala. se mi zdi da s kolesarjenjem naredim več haska. ampak kolesarjenje naj ne bi pripomoglo k izgubljanju oziroma k zmanjšanju celulita, ker pritiska na neke pretočne žile ko gonimo, pa ni pravega pretoka. to je groza, moja ta mala je pri 7 letih, 125 cm težka 20 kg- bolj je suha kot ne- pravzaprav šlankerca..ampak ŽE IMA ZAMETKE CELULITA. pa se veliko giba, igramo tenis, kolesarimo, ogormno preteka.... groza! baje je način prehrane in gibanja popolnoma neprimeren napram preteklosti- ni ristanca, ne kolebnic, gumitvista, itd. hrano pa so naši predniki itak že samoumevno ločevali.... eno uro že pišem tole skupaj, je treba jt delat ;) lep dan, tabina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. maj 2005 8:50

Hojla! Kako ste kaj lepotice? Zanimivo,mene pa večinoma vse sodelavke kar hvalijo,kako se mi fajn pozna,da sem shujšala. Sam,bom videla,kaj bo,ko bom(če bom) enkrat v prihodnosti bolj suha kot one.Zdej,ko imam še oooooogromno viška,še menda ni panike in me torej kar hvalijo. Tud men kile po prvem vodnem dnevu ne grejo več gor.Stojijo mi pa ne,ampak gre mel gor,pa spet mal dol,pa mal sem,pa mal tja..... Je pa res,da ga zadnje cajte mel biksam! Danes sem na sadju in sem za zajtrk jedla zeleno solato,čist brez vsega.Ker sem zadnje dni čist vsak dam mal grešila,držte pesti,da bom danes preživela dan 200% brez greha!Da se mal prečistim. Če povem po pravici,sem imela sinoči kar eno velko krizo in sem napadla hladilnik in to ob enajstih ponoč.Še sama ne vem,kaj vse je izginilo v mojih ustih(si danes sploh ne upam hladilnika odpret),sam vem da sem taaako uživala in si zraven mislila,naj gre k vragu dieta,sej je vse skupaj brez veze,sej nima smisla,jaz sem vendar laaačnaaa!In sem jedla in jedla in jeeee.......čez eno uro želodeč štrajkal.Opolnoči me je tako bolel,da nisem vedela,kaj bi! No,kaj mi je tega treba bilo! Nazadnje sem se z bolečinami v želodcu spravla spat in nekako mi je uspelo zaspat. Še danes mi nekaj ropota po želodcu in grozno me je sram,ker sem se tako spustila z vajeti. Ampak danes grem naprej.Ko sem vas prebrala,sem se takoj bolje počutila! Ne,ne,ne dam se kar tako. Če bom nočoj spet imela kakšen napad lakote,bom šla delat trebušnjake(ha,to bi pa res rada vidla). Za telovadbo sem pa res prava lenoba.Najboljša mi je hoja,pa mal tud kolo,na orbitreku se nabira prah... Ej,Marjetka cvetka,kaj bo s tabo! Pa mimogrede:Čestitke ob dnevu mladosti! Marjetka cvetka

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

25. maj 2005 8:58

Evo mene, da se še jaz štempljam. Veste kaj, ko govorite o prijateljicah, ki so vam fouš in nimate nobene podpore od njih, to niso prijateljice. Sorry, ampak tako je. Moja prijateljica mi daje vzpodbudo, tudi kritizira, ampak nikoli ni žaljiva in kadar jo rabim je tu, da mi da rame za zjokat. Upam da ji z isto mero vračam.To je zame pravi prijatelj. O sodelavcih pa nebi zgubljala besed. Pravi prijatelji so pa predvsem na tem forumu. Brez vas bi že marsikatera obupala. Pa še tako fino je kakšne babje zadeve predebatirat. Kaj naj rečem, hvala vam, da ste tu. Gobica

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

25. maj 2005 8:58

Marjetka cvetka, ko sem te prebrala, ti moram takoj odgovort. Ne dolgo nazaj, sem jaz naredila isto kot ti. Kar je najhujše, sem šla naslednje jutro na vago in 2kg+. Si lahko misliš, da sem pogorela podolgem in počez. Pa sem vse moje občutke krivde vrgla na forum, dobila same pozitivne odgovore in zdej grem naprej. Da neb slučajno pomislna, da je vse to brez veze, ker ni. Če si kakšno kilo pridobila, pa tud mora bit. Saj veš, kako rečemo otrokom: "Kdor ne uboga, ga tepe nadloga." Hrabro naprej vsem nam!!! becki

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

25. maj 2005 9:22

Tabina, pravijo, da se v zelo topli vodi razširijo žile in je naval krvi v srce večji. Kolikor vem, preveč topla voda ni dobra za srčne bolnike. Marjetka cvetka, meni še vseeno ni jasno, kako spraviš po grlu zeleno solato brez vsega. Ta prava si. Ja, danes pa malo kazni, ja, ti,ti,ti..... Saj bo šlo. Tudi jaz imam danes sadni dan. Ko bom zvečer pritresla svoje utrujeno telesce domov, si bom naredila ogromno skledo zelene solate, ampak ne prazne, kot jo imaš ti. Lisička, imaš prav. Ravno zato, ker smo vse v isti situaciji, se tako dobro razumemo, vemo, kako nam je in lahko presojamo. In res hvala bogu, da imamo ta forum in da smo. marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. maj 2005 9:50

Hojla! Hja,Marjanca,kar gre mi solata nakam dol po grlu,ja pa res,da jo moram dlje časa žvečit. Becki,jaz zjutraj sploh nisem šla na vago,bom to raje storila jutri.Saj se zmeraj vagam ne B dan zjutraj. Tudi jaz pravim:"Hvala Bogu,da imamo tale forum,da imam vas!"Če nebi imela vas,bi že zdavnaj prenehala z dieto in se spet smilila sam sebi. Tako pa mi dajete vpodbudo,pa seveda tudi vidim,da nisem sama v tem,da vas je tukaj z mano veliko. Super ste,ni kaj! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

25. maj 2005 10:08

Jutro! Jaz sem preživela kazen. Voda, luna, al` kdorkoli že je odnesla s sabo 1,7 kg. To pa tudi ni tako slabo. Čeprav se zavedam, da to ni relativna teža. Sicer pa sem ta teden bolj stroga do sebe zato, ker imam za vikend veliko praznovanj. Se bom pazila po vseh svojih močeh, vendar tako hitro pade kakšen greh, ker ne maram komplicirat.... Moj trik, na takšnih pojedinah je takle; odločim se kaj bom jedla, nabašem na krožnik vse ( tudi priloge ), potem pa pojem tisto za kar sem se odločija, ostalo hrano pa malo razbrskam (kot reče moja mama) po krožniku in pustom. Sem enkrat prebrala, da ima še ena takšno metodo, mislim da je napisala da prelomljen kruh ostane.... Lep dan, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

25. maj 2005 10:13

Ziujo! Jaz mam pa manijo in vsakic, ko grem v kopalnico se vagam. Zdaj se trudim, da se vagam vsakic drugic, ko grem v kopalnico. Od vodnega dneva nisem sla nic dol. sem na istem, ampak tako dober zgledam, da nocem it vec nazaj gor in se ze iz tega razloga drzim diete naprej. Ljudje ne znamo deliti komplimetov. Ne bom trdila, da so samo drugi taki, tudi jaz nisem ravno perla, akr se tega tice. Res pa je, da imam sestricno, ki je ze kaksnih 12 let na dieti in se mora blazno trudit, da ohrani svojih 53-58 kg. Jaz sem pa bolj na izi - gre gor, se trudim, da gre dol in tako naprej. Vendar sedaj, ko sem sla teh 7 kg dol mi, packa mala tudi enkrat ni rekla, ej ti si pa full shujsala. Res pa je, da ce ona nic ne rece, mora bit ze dobro. Glede oprsja, pa meni prav sede, da mi je malo izpuhtelo - sem bila ze too much obilna. Lasje tudi meni bolj izpadajo, bom kupila B complex, pa bo bolje. No in sedaj po protokolu naprej, Busy Bee

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti