24. maj 2005 15:50
Aloha, bejbe! ZMAGALA SEM, ZMAGALA SEM!!!! Priplavala sem čez vodni dan in zdaj se bom ful hvalila, da z lahkoto. Sploh ni bilo tako grozno. Zdi se mi pa, da sem polokala 5 litrov vode, zato sem bila pol dneva kar na WC-ju. Danes zjutraj sem se tudi psihično pripravila, da se mogoče na tehtnici nič ne bo poznalo, da ne bi bilo prevelikega razočaranja pa vam moram povedat, da se je. Po enem mesecu muke in trpljenja, grehov in pregreh se je moja teža zmanjšala za celih 5 kil. Zdaj se bom poskusila začet prepričevat, da se v naslednjem mesecu morda kaj dosti ne bo premaknilo, mogoče pa pade kakšen centimeter.
Becki, ne obupaj! (Pazi, zdaj se bom jaz junačla). Na vidno mesto si obesi kakšen kos oblačila, ki ti je zelo pri srcu in ki ti je bil "pred kratkim" še prav. To te bo gnalo naprej - vsaj mene to malo dvigne.
Zdaj se moram pa pripravit še do tega, da bom začela malo s trebušnjaki in podobnimi heci, ker brez gibanja ni nič. Mogoče me zamika kolo. Sem pa taka lenoba, da mi potem, ko pridem iz službe, ni več nikamor ven za it.
Lisa, prijateljice so pa specialne - ni kaj! Tudi sama sem imela eno tako, ki sama sicer nikoli ni imela težav s postavo, še danes in tudi ko bo 80 let stara, bo iz sebe napravila atraktivno pojavo. Ampak tega, da sem uspela pred leti shujšati, ni mogla kar tako požreti.
Ko sem ji po izgubljenih 10 kilah enkrat pokazala nove puloverje, ki sem si jih za nagrado kupila je bil njen komentar: "Kaj si nisi malo premalih kupla?!"
Bila je divja, jaz pa sem jo samo zadeto gledala, ker mi ni potegnilo kaj je hotla s tem. Potem sem zgruntala, da ona ni več lepotica v spremstvu male svetleče okrogle bunke, ker se ni nihče več ukvarjal samo z njo ampak sem se tudi jaz lažje vklopila v njeno ligo. Postala sem moteč faktor v njeni bližini in tako so se najine poti kmalu ločile. A ni to brezveze. Celi cajt se kolješ s tem, da se rešiš par dek, eno samo trpljenje, pol ti je pa tega še nekdo fouš.
Levka, makarone (vse testenine tako imenujem) ti lahko mirno ješ, ko je OH dan, samo jaz sem skregana z njimi, ker nisem karakter, da bi se znala upreti želji po hrani,saj me testenine hitro napravijo še bolj sestradano. Bom pa poskusila pico, ker jo obožujem. Tako s paradižnikom in šampinjoni. To, da ne bo sira gor, bom tudi pregurala.
Tako, dovolj je bilo samohvale, zdaj se bom pa spet spustila na tla in bom ponižno prosila za vzpodbudo za naprej. Sigurno bom spet poskusila kmalu popustit. Grem zdaj malo sedet na hrbet in se prepričevat, da bo bilo fajn začet s telovadbo. Pa drž"te se!
Joni