ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

24. maj 2005 9:37

Marjanca, tudi jaz sem imela podobne probleme in je res, kar trdi Gobica. Dokler sem bila v službi, sem zaradi stresov vedno imela te probleme. Meni je dermatolog dal neko tekočino, ki sem si jo vtirala v lase. Kasneje sem kupila šampon in tekočino za vtiranje, mislim, da je bil to FITOval (kar je z velikimi črkami, je gotovo, kar je z malimi pa ne). Je v temno rjavordeči embalaži. Tovrstni šampon sem videla že pri "najboljšemu sosedu". Najin dogovor velja?! Jaz sem moje varstvo že organizirala. lep dan... majdad

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

24. maj 2005 11:11

Marjanca, jaz sem 2 leti nazaj šla k zdravniku zaradi tega. Pa me je le nahrulila, da sem prehitro shujšala (10 kg v 3 mesecih) in da naj začnem bolj normalno jest. Da mi lasje izpadajo zaradi šoka telesa... itd. Napisala mi je recept za vitamin B in to je bilo vse... tako, da jaz sedaj ne bom hodila k zdravnici, sem si pa že nakupila svega i svašta. So mi pa res vsi najbolj prehvalili Fitoval - šampon in losijon, so pa še tablete (vitamini kao) ... baje res res pomaga. Tako, da sem si kupila še to :). Verjamem, da bo pomagalo (lasje mi drugače ful ne izpadajo), ampak jst se bojim, da bo boljše šele čez mesec ali dva... do takrat pa bogpomagaj upam, da bom mela še kej las na glavi. ravno danes sem se spraševala, če naj imam vodni dan (ko je ravno luna) in me je fant ful nahrulil in reku, da naj normalno jem, ker noče imet plešaste babe ... :)) sej ma prav. moram malo prekinit. Zajčica

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

24. maj 2005 11:14

in marjanca... :))) ostala si brez jošk in nočeš še brez las ... kot, da bi jaz to povedala :). dobesedno. Zajčica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

24. maj 2005 11:40

Marjanca, tudi jaz lahko plavam v mrzli vodi, večkrat sem že plavala takrat, ko nihče drugi ni. Ko prideš ven, se moraš pač preobleči, pa je vse v redu. Res pa je, da je mrzla voda za plavanje in ne posedanje. Po mojih izkušnjah pretopla voda utruja, mrzla pa poživlja. V Mariboru imamo super vreme za kolesarjenje. Lep kolesarski pozdrav! riba-ribica

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

24. maj 2005 11:47

Zdravo, punce! Uf, kar nekaj časa me ni bilo gor, pa moram sedaj predelati okoli sto strani-saj ste neverjetne! Res ej prijetno spet pogledati med tole dobro družbo- aje še sploh katera od nas starih tu gor? No, če vas zanima, jaz sem pripravljena na izpoved. Še zmeraj hodim na fitnes, pri prehrani pa sem mrknila. Jem po starem, majhne obroke, ampak prekrški -prigrizki med obroki so tisti, ki me bodo spravili v obup. Z dieto sem končala v aprilu in sedaj imam nazaj že vse izgubljene kilograme. Svetujem vam, da se še naprej držite ločevanja, saj je koneckoncev zdravo in le-tako vam bo uspelo obdržati pridobljen uspeh. Morda imate nekateri več sreče, pa vam tudi po dieti ne bo potrebno paziti, sama pa žal nisem take sorte. Pri meni je tako, da že, če se čez vikend pregrešim, se moram potem spet cel teden truditi, da popravim napako. Upam, da gre vam bolje. le pogumno naprej!!!!!!!! Darchy

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

24. maj 2005 12:06

Zajčica, jutri si bom nabavila Fitoval šampon in losijon. Hvala za nasvet !!! Tudi jaz že poslušam, da sem preveč shujšala in da bi sedaj lahko nehala. pa samo ločujem hrano in dopoldan jem sadje. Riba-ribica, blagor tebi, da lahko kolesariš, jaz pa gnijem za računalnikom in ne bom doma pred večerom, ko bo le še tema. Spet mi ta teden ne bo ratalo nič migati, razen jutranje telovadbe. Vedno bolj so nori tedni ! Kam drvi ta trapasti svet. Darchy, pa poizkusi ločevati hrano. To pa ja ni tako hudo. Meni krasno uspeva, brez težav. Vem pa, da, če se ne bi pazila, bi tudi jaz verjetno pridelala kiligrame nazaj. marjanca45

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

24. maj 2005 12:42

Pozdravljene! Nisem se javila že od prejšnjega tedna in tudi brala vas nisem, ker sem fulll zaposlena. Dolžna sem vam posredovati statistik. V soboto sem imela vodni dan, držala 100% ampak rezultatov nobenih. Ne morem verjet. Danes je 32 dan in od začetka diete sem izgubila 5 kg. Pred nekaj časa sem zasledila, da je ena gospa imela vsak peti dan vodni dan (sadni, naslednji vodni). Kaj pravite na to. Meni ne dela vodni dan nobenih problemov, ampak bojim se, da če mi ne bodo šle kg dol, da bom obupala. Naj vam povem še to, da moji v službi še niso nič pogruntali, da me je malo manj. Ne vem, če bom zdržala. Help!!!! becki

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

24. maj 2005 12:51

Drage moje, Dale ste mi mislit z vašimi pripovedmi o izpadanju las. Sama imam celo preveč bujno grivo, ampak vseeno ne bi rada, da bi mi začel lasje preveč izpadat. Morda bi bilo dobro, da si poleg diete omislim še kakšne vitaminske tablete. B-kompleks sploh ne bi bil slab, ker je tudi dober za živce. Pa še celo imam ga doma. Imam pa tudi Mg tablete, morda samo še kakšne multivitaminske/kalcij. Kaj pravite? Ali ve kaj jemljete in če, kaj? Sicer pa je danes dan malo lepši kot včeraj. Sem si šla zapisovat kg po tednih danes in sem ugotovila, da sem prejšnji teden vseeno izgubila 0,6 kg. To pa tudi ni slabo. Včeraj sem tudi malo manj jedla na B dan, danes pa sem kar lačna (kar je sploh tipično pri meni za Š dan). Upam, da bo šlo vse v redu. marjanca - zanimivo kaj praviš glede starejših ljudi in mrzle vode. Namreč ravno, ko sem šla zadnjič plavat pri 14 stopinjah, je bila tam neka starejša ženska, ki se je v vodi žogala z majhno deklico - obe sta bili celi v vodi in sta si prav ležerno podajali žogo vsaj kakšne pol ure, če ne dlje. Je pa res, da je treba pri hrbtenici biti pazljiv. Sploh pa če nekomu ne paše, je tako že prav. Meni mrzla voda zelo paše, kadar se dovolj pregrejem na soncu potem pa hladna osvežitev, mmm. Kot pravi riba-ribica, je tudi zame hladna voda osvežujoča, topla pa me čisto ubije. (morda ima to kaj zveze s srcem) mala mucica

FREDOLINA  

član od: 12.5.2005

sporočila: 16

24. maj 2005 12:56

Halo, halo. Becki, kaj 5 kg ni noben rezultat? In če boš s približno enakim tempom nadaljevala, bo po 3 mesecih to 15 kg, kar sploh ni malo. Nobeno pretiravanje ni dobro, zato mislim, da vsak peti dan voda ni priporočljiva. Kaj mislite ostale? Včeraj sem jedla piro z gobami, ki je zelo sitostna, da bi skakala od navdušenja pa ne morem reči. So mi bile palačinke z gobami na OH dan bolj všeč (priporočilo za tiste, ki jim testenine že pri ušesih gledajo ven). Pozdravček, Lina

Lady_L  

član od: 26.8.2003

sporočila: 1260

24. maj 2005 13:02

Što se tiče vodenog dana, negdje sam čitala da liječnici preporučuju jednom tjedno provoditi vodeni dan (nevezano uz ovu dijetu) kako bi se organizam očistio. A to mi je potvrdio i dobri stari prijatelj, također liječnik. LP! Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti