24. maj 2005 12:51
Drage moje,
Dale ste mi mislit z vašimi pripovedmi o izpadanju las. Sama imam celo preveč bujno grivo, ampak vseeno ne bi rada, da bi mi začel lasje preveč izpadat. Morda bi bilo dobro, da si poleg diete omislim še kakšne vitaminske tablete. B-kompleks sploh ne bi bil slab, ker je tudi dober za živce. Pa še celo imam ga doma. Imam pa tudi Mg tablete, morda samo še kakšne multivitaminske/kalcij. Kaj pravite? Ali ve kaj jemljete in če, kaj?
Sicer pa je danes dan malo lepši kot včeraj. Sem si šla zapisovat kg po tednih danes in sem ugotovila, da sem prejšnji teden vseeno izgubila 0,6 kg. To pa tudi ni slabo. Včeraj sem tudi malo manj jedla na B dan, danes pa sem kar lačna (kar je sploh tipično pri meni za Š dan). Upam, da bo šlo vse v redu.
marjanca - zanimivo kaj praviš glede starejših ljudi in mrzle vode. Namreč ravno, ko sem šla zadnjič plavat pri 14 stopinjah, je bila tam neka starejša ženska, ki se je v vodi žogala z majhno deklico - obe sta bili celi v vodi in sta si prav ležerno podajali žogo vsaj kakšne pol ure, če ne dlje. Je pa res, da je treba pri hrbtenici biti pazljiv. Sploh pa če nekomu ne paše, je tako že prav. Meni mrzla voda zelo paše, kadar se dovolj pregrejem na soncu potem pa hladna osvežitev, mmm.
Kot pravi riba-ribica, je tudi zame hladna voda osvežujoča, topla pa me čisto ubije. (morda ima to kaj zveze s srcem)
mala mucica