24. maj 2005 6:29
Dobro jutro, rožice !
Včeraj je bil moj OH dan in po dolgem času sem si zaželela sladkarij, zato sem po kakšnih dveh mesecih sem pojedla 2 rebri jedilne čokolade gorenjka 70%. Odlična je. Sicer pa sta bila za kosilo 2 (!) krožnika pisanih testenin z zelenjavno omako !!!! Lačna sem bila kot volk ! Zelo redko pojem takšno količino, ampak včeraj je pač moralo biti.
Zajčica, tole z lasmi si me spomnila, da se meni to dogaja že kakšen mesec in zdaj me je začelo že skrbeti. Po moje to ni normalno izpadanje las. Kaj v lekarni povem za problem in mi bodo kaj dali ali moram k zdravniku ? Glede na to, da so mi s kilami odšle moje joške, ne bi rada, da bi ostala še brez las. Kaj naj naredim ?
Terlikar1 in mala mucica, se vidi, da sta še mladi rožici. Če grem jaz v tako "toplo" vodo, me je konec. Čeprav sem pred leti že plavala v Bohinjskem jezeru pri 18°C, ampak sedaj ne gre več. Sploh pa zaradi hrbtenice ne smem v mrzlo vodo. Ta pravi sta. Bravo !!!!
Vipercat, saj bo. Na začetku malo traja, da se navadite drug na drugega, da najdete način, potem pa bo. Pa ko bo videl, da si ta prava, da se lahko zanese nate, bo postal bolj znosen. Je na začetku treba pokazati, kdo je šef, saj veš. Ampak ti si tak pozitiven človek, da ne bo problema !!!!
Tejčica, mislim da imaš prav, da tole tvoje "dietiranje" mogoče že res traja predolgo in potem ti vse "pade dol". Kaj pa če bi poizkusila z ločevanjem po 90-ih. Jaz še vedno počasi izgubljam kg, pa je prehranjevanje veliko enostavneje. Potem tudi po moje ne bi toliko grešila, saj bi želje lahko hitreje zadovoljevala in si sama odrejala, kaj in kdaj boš jedla. Zase vem, da mi je 14 dni pred koncem vse padlo dol in sem komaj dočakala konec, kako šele mora biti tebi. Premisli, ker mi je hudo, ko vidim, kako ti ni vseeno, kako imaš potem slabo vest, rada pa bi se držala nekih pravil.
marjanca45