23. maj 2005 11:40
Pozdrav vsem! Olina čestitke, naj bo vajina pot čim bolj gladka. Levka, si pomislila kaj na sir, jajca,ribe? To lahko mirno ješ na dan B. Joni, kako pa ti tekne pica? Mene zelo nasiti, saj si jo obložim z vso mogočo zelejnavo in gobami. Danes pa si bom pripravilo piro z gobami. Recept je v Rinini knjižici, ki jo imam doma. Pozno popldan lahko sporočim, kakšna je pira z gobami. Če ne bo dobra, bo večerna sladica odtehtala slabše kosilo. Sicer pa bi lahko bila zelo slabe volje. Brez večjih pregreh se je moja teža povečala za 1 kg od vodnega dneva. Če ne bi pridno prebirala foruma, bi mogoče že obupala, tako pa sem bila že naprej pripravljena, da teža po prvem mesecu obstane, ali se celo malo poveča, kar se je zgodilo pri meni. Če sem se podala na to pot, bom pa že vztrajala, kljub pavzi, ki jo imajo moji kilogramčki. Forumska vzpodbuda zelo pomaga. Še to. Postajam pridna. Začela sem s trebušnjaki. Prvi dan jih je bilo samo 20. Nato sem jih dodala vsak dan še po 10. Do 100 seveda še nisem prišla. Si ne želim "muskel fibra", zato se stvari lotevam postopoma. Obljubim, da bom vztrajala. Zdaj ko vse to veste, bom obljubo morala tudi držat. En sončni pozdravček! Lina