22. maj 2005 22:25
Artemis, Marjetkacvetka ti je vse povedala. Ne bomo ponavljali za njo. NAPREJ... Mhhhm, danes sem se posladkala z mojimi jagodami. Kile sicer stojijo, toda cm se manjšajo. Hura! majdad
22. maj 2005 22:25
Artemis, Marjetkacvetka ti je vse povedala. Ne bomo ponavljali za njo. NAPREJ... Mhhhm, danes sem se posladkala z mojimi jagodami. Kile sicer stojijo, toda cm se manjšajo. Hura! majdad
22. maj 2005 22:39
Artemis, saj bo šlo kljub vsem raznim pregrehicam. Veš, vsi imamo in smo imeli kakšne težave v življenju, saj je nemogoče, da jih v desetletjih ne bi imeli. Ampak večkrat vidimo pri drugih samo to, kako jim gre dobro, vsega pa ne vemo. Ti kar nadaljuj s tem načinom prehranjevanja, napiši na forum vse, kar ti leži na duši, verjemi, da pomaga. Pojdi na sprehod, beri, skrbi za rožice ali kakšno živalco, prreveč hrane pa ti ne bo rešilo težav in problemov. Pravzaprav ti bo preveč hrane naredilo še več težav, ampak verjemi, da si sedaj na dobri poti, samo vztrajaj kljub napakam, bodi usmerjena k cilju. Veš kako lepo se je pohvaliti, da si shujšala toliko in toliko in to ljudem, ki te razumejo. In vredna si nadaljevati dieto in uspeti tukaj in drugod. En velik pozdrav! Marjanca, kje si? Mene že skrbi, ker se ne oglasiš. riba-ribica
23. maj 2005 6:47
Dobro jutro, moje drage rožice ! Opravičujem se za moj "mrk", ki je trajal nenavadno dolgo. Torej, srečanje je bilo superca. Kot je rekla Vipercat je zdaj nenavadno, ko vem, kdo se "skriva" za imenom. Nekako ima potem človek še eno drugo dimenzijo do tega sotrpina. Škoda, da nas ni bilo več. Ampak smo me bile pridne. Ja, ratalo mi je priti na vrh Pohorja, čeprav to nisem niti v sanjah pričakovala. Hodila sem previdno in čakala, kdaj me bo začelo boleti, da se vrnem v dolino. In ker me ni nič bolelo, sem nadaljevala do vrha. Popolnoma brez težav ! Ne morem verjeti. No, v dolino sem se pa le peljala z gondolo, da mi ne bi zdrsnilo in bi hitro bilo lahko kaj narobe. Ma sem važna kot marela. Sem pa popoldan le začutila nekaj bolečine tam zadaj, zato sem tako pridno počivala, da sem, ne vem kdaj zaspala in se zbudila malo po polnoči. V nedeljo pa sem prekipevala od energije in sem ves dopoldan kuhala kot nora. Za 16 kosil sem si pripravila 4 različne jedi, tako, da mi ne bo treba kuhati kar nekaj časa. Pa saj med tednom tako ali nimam časa oz. sem preveč lačna, da bi čakala, da bo kuhano in sem si zato to pripravila v naprej. 4 ure sem bila v kuhinji ! Popoldan pa na vrt, kjer sem seveda pretiravala in zvečer sem zelo razbolela končno obležala. Tako, to so bili vzroki za moj mrk. Joni, superca, da si z nami. Vse, kar si napisala je presneto res in danes držim pesti, da ti vodni dan rata ! Aknirad, ta tvoja kombinacija za kosilo je bila do diete ena mojih najljubši. V času diete pa sem iz nje naredila 2 jedilnika: za kosilo sem jedla vse, le mesa ne, tega pa sem si za večerjo zrezala skupaj s paradižnikom, kumarami, papriko in si naredila orgastično solato. Artemis, nič obupavati. Marjetka cvetka ti je pa tako napisala ta prave stvari. Držim pesti ! Marjetka cvetka, pa ti si glavna !!!! V tem direndaju ta vikend niti pomislila nisem na rime, ti pa kar iz rokava. Ma superca si !!!!!!! No, zaenkrat bo dovolj. marjanca45
23. maj 2005 9:30
Dobro jutro drage! Danes je zame bolj črn dan. Kile so se ustavile okoli 71-72 in nočejo več dol že nekaj dni. Kljub temu, da sem se včeraj pridno držala sadnega dne, kar ni pravega efekta na tehtnici. Če ima kdo kakšno vzpodbudno besedo na to temo bom zelo hvaležna. Kako pa gre kaj vam? mala mucica
23. maj 2005 9:45
Hojla, drage moje! Pa je spet ponedeljek. Katastrofa. Tale vikend je bil pa totalno faliran. Nisem ga ne vem kako sračkala, ampak tega mi sploh ne bi bilo treba. Skratka. V petek me je taka lakota grabila, da sem mislila, da me bo konec. Pa sem nekako zdržala. Sobota. Še vedno lakota, ampak vitaminski dan in še fešta povrh. Tako sem se nazaj držala, ampak so bile želje prevelike. Sem kar naprej nekaj kradla s pladnjev. In tako je moj vitaminski dan šel v franže. Včeraj na B dan sem pa mešala beljakovine med seboj. Najprej meso, pa salamca, pa sir. Se moram danes spravit k sebi. Na vago sploh nisem hotla stopit. Tiste, ki ste bile na srečanju ste se pa morale imeti fino, kot vas berem. Vam privoščim. Še vreme vam je služilo. Marjanca, tebi pa čestitam za vztrajnost pri vzponu. Lep pozdrav tudi novi članici. Kot vidiš, tudi ta stare grešimo. Če človek prizna se mu pol oprosti, ampak v navado nam ne sme prit. Gobica
23. maj 2005 9:48
mala mucica, meni od vsega začetka šlo dol samo 1,5 kile, ampak se pa pozna na kavbojkah, da jih več ne vleče po vseh šivih. 1.6. bom imela prvi vodni dan. če bom čutila da bo šlo, ker ne mislim cel teden pol vsa mlahava okoli hodit. odločena sem, da grem do konca, saj ne vem, ali so kile vso merilo. pa če gre prvi mesec bolj malo mogoče pa bo šlo drugi ali tretji bolj. glede na to, koliko kilogramov je slovenija lažja po zaslugi 3MD, ji zaupam tudi jaz. kar pogumni, pa namesto tehtnice meter v roke in merit obsege ;) tabina
23. maj 2005 9:57
Hojla! Pravkar prihajam z mojega vrta,saj sem napovedala vojno plevelu.Je pa že kar malo vroče postalo,tako da sem se zdaj umaknila v hišo. Ja,Marjanca,čestitam za vzpon,super res. Jaz sem si včeraj privoščila grško solato iz Rinine knjižice.Sem delala po receptu in sem je naredila toliko,da mi jo je še mama pomagala jest.Je pa zelo okusna. Danes imam Š dan in še ne vem čist točno,kaj bi jedla.Bom še vidla,kaj se mi bo zluštalo. Mala mucica,zdaj pa nikar ne obupaj.To je najtežje obdobje,ko se kile nikamor ne premaknejo.Ampak če boš vztrajala,boš kmalu nagrajena,saj boš kar naenkrat izgubila tudi več kil! No,imejte se lepo! Marjetka cvetka
23. maj 2005 10:59
Ziujo! Ja grska solata po Rini je zares dobra. Si jo veckrat naredim - sem bolj tak tip, da ce mi je nekaj vsec jem to lahko do onemoglosit. Mi ni problem ponavljat na vsake 4 dni. Danes sem na S in si bom po Rini naredila zelenjavno rizoto, katera je tudi super. 17/5 sem imela 1. vodni dan - ta dan sem prisla na 60,6kg. Potem sem imela menstro in se je vse kupaj ustavilo, in ima danes zjutraj se vedno 60,6. Vmes sem pa prisla tudi ze do 61,8. Ne vem ali je to zaradi menstre ali sem pa v fazi upocasnitve. Kljub vsemu sem zelo zadovoljna kar se ticve teze, se bolj mi pa sede ta pocutje. Artemis: "da te nisem vidu ne slisu!!!!!!" (tako mnenje poda moj brat) glede odstopa. Vsi gresimo. 7 dni si o.k. , 8.dan je sfaliran, ampak ucimo se iz tega in gremo naprej. vroc in studijski pozdrav; Busy Bee
23. maj 2005 11:11
Živjo! Tudi jaz sem v dobrih odnosih s tehtnico. Bi pa morala preverit še cm, pa se mi ne da! Danes je pa polna luna? Se bo katera postila? Danes imam Š, za kosilo bo zelenjavna rižota z zeleno solato. LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
23. maj 2005 11:24
tabina je rekla: koliko kilogramov je slovenija lažja po zaslugi 3MD To je pa zelo simpatičen komentar; bi bilo prav zanimivo izvedeti številko... :))) Punce, ne obupovati zaradi grehov..velikrat je bilo to že povedano, pa vseeno: to kar se gremo ni dieta kot taka. gre za 3 -mesečni načrt prehranjevanja, ki mu sledi še 3 - mesečni načrt prehranjevanja.po teh 6 mesecih, v malo modificirani obliki, pa lahko ostane kar trajni način prehranjevanja. zato je logično in pričakovano, da v tako dolgem obdobju ne gre vedno vse po načrtu - kdaj pa kdaj preprosto moramo pojesti nekaj kar sicer ne bi smele. zato še ni potrebno obupati in začti vsak dan tako jesti. preprosto prebaviš, poser***, in potem naprej..brez samokritiziranja in slabe vesti.. lep dan (s kakšnim malo drugačnim grehom ) vam želim punchkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pivski kruh
Azijska solata s kozicami