26. apr 2005 9:56
Jutro!
Nimam veliko časa, zato bom kratka.
Petrusha jaz krompirček spečem kar brez olja. V jena skledo dam na dno vodo, potem pa okrije in dam pečt, ter čim manj mešam z žlico.... da ne raspade.
Veliko sreče pri izpitu.
Vipercat a si še kar pridna in popravljaš, daopolnjuješ tabelo?
Jaz pa ničveč ne pišem na papirčke imen...., ampak kar sproti pišem, vam odgovarjam, potem pa kopiram na nasledno stran.
Bravo tabina tako je treba, treba se je pobrat in nadaljevat, ko padeš.
Saj ni kaj če se malo pregrešiš, pomisli raje da boš čez kakšen mesec imela manj kilogramov, če pa bi dieto prekinila, pa bi spet sklenila tisti začaran krog, ( pa če sem to pojedla, bi lahko še to, bom pa v ponedeljek začela, zdaj si moram privoščiti,....) BRAVO!!!!
Drage dame vrame bo lepo! MOški na obzorju!
Pozdravljen Zoran, Lepo da se nam javiš. Bi se moral večkrat. Hvala za pozitivno tolažbo, čeprav imam občutek da bo treba stvari bolj pristopit. Zdaj pa še dopust... Jaz ne vem kako bo? Sicer pa imam danes sadje, pa bo že šlo tudi kaj dol. Se držima diete in tako kot praviš se nekaj časa ne bom tehtala, upam da do takrat ne pridelam kakšne kilce.
Maza lepo da si z nami, ko pa nastopi kriza pa hop na forum ( imaš veliko za prebrat , če se ti le ljubi in verjemi, da je tudi veliko pozitivne energije na vse 600 straneh ), al pa knjižico v roke in prebirat pravila, jaz sem jih že najmanj 1000 krat. Veliko uspeha.
No sem bila kratka, Kaj? Pa saj veste, da ne znam!
Sem pa ful hitro tipkala zato se oproščam za napake!
čao, se mi mudi!
Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.