ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

17. mar 2005 9:35

bambola, mene je na začetku tudi. potem ko sem imela v ostalih dneh preveč energije sem bila v sadnih dnevih kot izžeta cunja. ampak se je stanje popravilo, ko sem spila več vode, pojelda kaj toplega (ali toplo sadje, še bolje pa kako zelenjavno juho). na sploh pa me je prej veliko pogosteje bolela glava, predvsem ker sem pozabila piti. s 3 MD sem tako izboljšala tudi svoje počutje. tabina

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

17. mar 2005 9:36

Akinrad, teža ne da kao stoji, ampak stoji nekaj časa kot pribita! Sem se hvalila po drugem vodnem dnevu z -1,5 kg, naslednji dan je ta zgubljena kilaža prišla nazaj. Pa sem utihnila! In tako so kilogrami do danes stali. Danes je rahli premik navzdol (9 dni pa se ni tehtnica premaknila niti za gram). In zato naj bi človek obupal? Nikakor. Puško pa le pospravi, se ne splača. Bolje je dobiti to vojno s kilogrami, kot izgubiti. Vodenkam čestitam za prestan dan, čestitke tudi Darchy - sem te spremljala (preberem vas že, le za pisanje včasih zmanjka časa) in vem, kako si si želela priti do magične meje 59,9. bonaca

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

17. mar 2005 10:13

Hvala. Ja, sedaj pod 60, je vse "lažje"... predvsem sem jaz lažja in zdaj sem spet dobila motivacijo... mislim, da moram sedaj oprati avto, da se malo razmigam - uf, se bo svetil, jaz pa še bolj! Darchy

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

17. mar 2005 10:41

Cestitke Darchy!!!! :) Tudi jaz sem kar vriskala od veselja, ko sem prisla pod 60 kg, pa ceprav le za malo, samo da ni bilo vec sestice zraven, pa je bilo prav spasno! Hvala vsem za vzpodbudne besede in nasvete. Ja res je, malo sem *zivcna* in pod stresom, ceprav zaradi same poroke ne ne vem kako, zaenkrat gre planiranje vsega skupaj zelo dobro, upam,da bo tako tudi vnaprej, bolj sem obremenjena z situacijo z atijem. Vem, da mu gre pocasi na boljse in da je imel veliko sreco, ker bi lahko bilo se dosti hujse, a vseeno si ne morem pomagat, in se zato vcasih malo nabasem z hrano, na sreco se mi nic kaj ne pozna na kilcah. Telovadim jaz sicer ne ne vem kako veliko, ceprav ce le vreme dopusca kar veliko kolesarim, danes imamo tako mocan veter, da je za znoret. No dosti nakladanja z moje strani. Uspesno dietiranje vsem in lep da se naprej, Katarina

Maajaa  

član od: 10.6.2004

sporočila: 18

17. mar 2005 10:51

Joj, joj, prejoj. Sem na vrsti, da poročam ane? Razočaranje pa tako. Vodni dan je doprinesel k moji kilaži le -0,1kg, si morete mislit?!! Brez pregreh, sama voda in lakota cel dan. Še na sadni dan sem več shujšala (-0,3kg). Bila sem celo na aerobiki (in imam danes grozen musklfibr), pa bi človek pričakoval, da bom zarad tega še več zgubila, no in potem zagledam 57,5:((( In zdaj sem brez volje, vse me boli, lačna... Od žalosti bi se najdela, sam potem bo jutri kazalo 58,5, pa bi mi srce poču, če bi. Kriza je v tem, da ker tako malo jem, nimam nobene volje za učenje, pa me čaka v kratkem en kolokvij in izpit, tko da... Nč, morm vztrajat- še pet kg more it dol. Rada bi jih mela 55, sam moram prit na 52, ker bo šlo itak takoj gor preden se bo teža normalizirala. Ne vem, včasih mi je žal, da sem usekala to dieto. Bi blo bolje enemon dan na dan, itak bi bla lačna, tko kot sm zdej.... Samo tarnanje.... nič vas nisem v dobro voljo spravla....eh, bolje da se spokam na faks, pa na eno kavico, dons si jo bom s smetano privoščla, pa me briga, če ne smem! Pozdravček! Let the sunshine, let the sunshine in... Maja

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

17. mar 2005 10:53

Zivjo, po drugem vodnem dnevu res ne gredo kilogrami v minus (ali pa zeelo malo), ce si pa meris obseg, pa vidis, da se nekaj vseeno dogaja. Vsaj taksne so moje izkusnje. Pri meni se je takrat topilo najvec mascobe, na stevilkah se pa ni videlo. pozdravcki, Sy

Maajaa  

član od: 10.6.2004

sporočila: 18

17. mar 2005 10:53

P.s. Darchy, sem pa vesela zate!!! Nor filing je res, ko ni več 6-ke spredaj, pa magari, če tehtnica pokaže 59,9999 ane? :) Upam, da bo šlo še kej dol, ma kaj govorim, ma da gre in bo tut šlo!!! Držte se punce!!! Še dobr, da mam vas, za spodbudo, potem je vse lažje. M.

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

17. mar 2005 10:58

Dobro jutro dekleta! Dolgo se že nisem nič oglasila na forumu in komaj sem se prebila čez vse strani, tolk ste napisale, pridne punce ni kaj Joj kak sem vam faušna ko vse pišete, da ste težke okol 60 kg in še manj! Jaz jih nikol v življenju ne bom vidla na sebi . No tolažim se s tem, da sem velika 175 cm ampak vseeno še imam 88 kg , no do sedaj sem jih zgubila 5 kg v 25 dneh! To je pa tud neki a ne? Ste mi pa res ve za motivacijo, ker vsak dan pridno prebiram s kakšnimi težavami in pa uspehi se bojujete! Barbolinka

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

17. mar 2005 11:49

Maajaa, ne obupat. Sama sem sprobala - ja, saj ne vem več koliko diet (shujšala pa nisem nič - po tisti dieti iz Kliničnega centra, ko hujšaš cel mesec in naj bi shujšala od 3 do 9 kg, je bil moj minus 3 kg in cel mesec lakote), pa hujšanje s pomočjo kapsul, pa... Ampak takšna dieta kot je tale, pa ni nobena. Na začetku, ko si v dvomih, ali bo kaj ali ne - gre takoj nekaj viška dol in dobiš zagon in nadaljuješ. Na začetku si lačna, pa malce glavobola je prisotnega. Potem po drugi polovici diete, ko si že malo bolj utrjena, se kilogrami ustavijo,tudi glavobola ni več. Do konca diete se bo že še kaj zgodilo v minus! Vsaka pa ve, da so se grehi (beri kilogrami) nabirali dlje časa in takšne čarobnosti ni, da bi kar čez noč vsi grehi splahneli. Meni je ostalo 10 kilogramov špeha po porodu (ki je bil že kar pred nekaj leti), 10 kilogramov pa ko sem prenehala kaditi. Prenehaš kaditi, pa začneš iskati kekse, čips, bobi palčke - hrano! Najprej narediš nekaj dobrega zase, ko prenehaš kaditi, potem pa kopičiš kilograme in nehaš delati nekaj dobrega zase. Prej se sekiraš, potem pa zopet. Zato - z dobro voljo naprej in do cilja! Če ne bomo v teh treh mesecih čisto dosegli cilja, bomo pa šli še jeseni v drugi krog. Saj lepotna tekmovanja potekajo v večih krogih, a ne? Maajaa, boljše da spiješ kavico s smetano in nadaljuješ z grehecom na dušici, kot da obupaš. Barbolinka, sem te že malo pogrešala. Čestitke ob izgubljenih kilogramih! bonaca

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

17. mar 2005 11:58

Hvala hvala punce, zdaj ko takole držite z mano, sem še bolj ponosna Darchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti