17. mar 2005 10:51
Joj, joj, prejoj.
Sem na vrsti, da poročam ane?
Razočaranje pa tako. Vodni dan je doprinesel k moji kilaži le -0,1kg, si morete mislit?!! Brez pregreh, sama voda in lakota cel dan. Še na sadni dan sem več shujšala (-0,3kg). Bila sem celo na aerobiki (in imam danes grozen musklfibr), pa bi človek pričakoval, da bom zarad tega še več zgubila, no in potem zagledam 57,5:((( In zdaj sem brez volje, vse me boli, lačna... Od žalosti bi se najdela, sam potem bo jutri kazalo 58,5, pa bi mi srce poču, če bi. Kriza je v tem, da ker tako malo jem, nimam nobene volje za učenje, pa me čaka v kratkem en kolokvij in izpit, tko da...
Nč, morm vztrajat- še pet kg more it dol. Rada bi jih mela 55, sam moram prit na 52, ker bo šlo itak takoj gor preden se bo teža normalizirala. Ne vem, včasih mi je žal, da sem usekala to dieto. Bi blo bolje enemon dan na dan, itak bi bla lačna, tko kot sm zdej....
Samo tarnanje.... nič vas nisem v dobro voljo spravla....eh, bolje da se spokam na faks, pa na eno kavico, dons si jo bom s smetano privoščla, pa me briga, če ne smem!
Pozdravček!
Let the sunshine, let the sunshine in...
Maja