ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

9. mar 2005 22:48

Ej Rožica sevede nisem nic slabega mislila glede tistega huronskega variiranja kil tekom dneva! Če pogledaš sva obe naenkrat pisale - ti eno minuto pred mano, tako da medtem ko sem pisala tvojega teksta še vedela nisem.... Jest sem si pa danes kupila motivacijske najlonke . travnato zelene, divje!! Ful so dobre. Še dobro da sem že 5 kg shujšana, da me ne bo za veliko noč slučajno kdo zamenjal s pirhom!! Sadni dan je pa vsled motivacijskih nakupov kar odbrzel mimo mene, se zavedala se nisem da nisem nicesar v kljun dala. Zaradi mene bi bil danes lahko tudi vodni, še opazila nebi!! Popdravček čavček od Ivonje ivonja P.S. Marina le glej da te meseni užitki po koncu diete ne bodo spravili na kriva pota !! Sporočilo je spremenil(a) ivonja dne 09. mar 2005 22:52:13

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

10. mar 2005 7:48

dobro jutro.... vsaj nekaj dobrega v tej gmoti snega. ko sem obtičala z avtom na vrhu hriba, pa po bolečih mišicah od včerajšnjega fitnesa sem psihično in fizično tako prestrašena, da sploh ne posežem po jutranji omami. nič kave. ne diši. včeraj sem šla skozi dan z minimalno količino hrane. kar se mi seveda ne zdi dobro. enostavno ni bilo cajta. pa 3 dni se že veselim B dneva, idej je bilo pooolno, zdaj pa enostavno ne vem, kaj bi jedla. včeraj sem bia preveč utrujena, da bi še kaj nakuhavala. nič se mi ne lušta. mogoče pa jaz rabim kakšno motovacijsko perilo. a to tud obstaja. btw-kakšne sploh so motivacijske nogavice? vipercat, kdaj si rekla da je vodni dan? čestitke vsem ki ste ga prestale. mene je še vedno tak fejst strah :/ H2O strah :) lp, tabina

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

10. mar 2005 7:57

marina5, a sprašuješ, če imamo kake lušte...hahahahahahahaha... jaz res nisem mesni tip, stokrat raje imam krompir pa omako (tu pa je moral noter plavat kak kos mesa), kar me pa najbolj muči, da ne morem jesti moje najljubše hrane - tuninih špagetov oziroma karkoli je dobrega na špageti (razen paradižnika), se ne sme jest. Niti na pici - tunaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Včasih se mi še sanja o tem, pa kaj naj. Po treh mesecih si jih bom enkrat privoščila, da si brittney

brittney  

10. mar 2005 7:57

potešim lušte. brittney

Drobtinica  

član od: 17.2.2005

sporočila: 19

10. mar 2005 8:05

Dobro jutro.... včeraj sem imela sadni dan in moram priznat, da me je tudi mene vse to sadje kar napihnilo in sem se počutila kot balonček...ponavadi mi pomaga otroki čaj, amapak včeraj ni niti ta. Danes razmišljam, da bi bila tudi na sadju, ker me še vedno morijo pregrehe za 8. marec? Ali bi mogla celo vodni dan imet? Kaj pravite, je pametno? Ali naj raje nadaljujem po jedilniku (danes beljakovine)? Ma kaj ni prav nobenega, ki bi imel vodni dan v ponedeljek 14.??? To bo moj prvi vodni in se kar malo bojim, pa iščem še kakšno "žrtev".... Lpe pozdravček Drobtinica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

10. mar 2005 8:11

Lepo sončno jutro vsem! Darchy, nič pametnega sadja nisem dobila. Sem popoldan pojedla 1 banano, za večerjo pa 1 jabolko. Mi jabolka, hruške in pomaranče ne grejo več dol. Mislim da vsi komaj čakamo boljše čase za sadje. Lisa, bravo za prestan vodni dan! Pa da si imela moči še za telovadbo! Jaz takrat nisem nič telovadila. Sicer sem imela vse tako splanirano da sem prišla šele zvečer domov in potem nisem imela niti moči za rekreacijo. Marina5, ob branju tvojega sporočila mi je slina skoraj tekla iz ust. Kakšne dobrote!!! Pred sabo pa imam (spet) jabolko in ob vseh omenjenih dobrotah ne vem kako ga bom prebavla. Dobro da je danes B dan in se bom malo potolažila. Sem kupila lignje in si jih bom za kosilo pripravila v omaki. Za večerjo pa mi je idejo dala brittney, tako da si bom okisala tuno. Ja, še prej pa jabolko do konca zmazat. Tudi jaz se bom malo odpravila po nakupih za nove obleke. Padajo same pohvale in sem kar krila dobila. Lep pozdravček! tejčica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

10. mar 2005 8:14

Drobtinica, tudi če boš sama imela vodni dan, bomo vsi s tabo in te bomo bodrili. Boš videla, sploh ni tako težko. Prvega smo se vsi bali, drugega pa že težko čakam. Je to en poseben izziv. Ne obupaj! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 10. mar 2005 08:14:57

brittney  

10. mar 2005 8:20

jaz imam vodni dan 18., en ciklus za drobtinico. Se še ne obremenjujem s tem. Res pa je, kot pravijo druge, da tega sadja ne morem več videt. Sem si kupila melono, pa je kot bi jedla plastiko, nashi hruške (jabolka?) so pa kar dobrodošla sprememba, te, ki jih imajo v sparu,pa še poceni so. Komaj čakam lubenice, takrat pa se bom morala krotit, da je ne bom naenkrat zmazala par kil in takrat se bom veselila sadnega dneva, da se bom cel dan basala z njo. brittney

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

10. mar 2005 8:41

Dobro jutro! Joj spet ta sneg, pa tako lepo je bilo že včeraj, sonček je sijal pa +7 je bilo. Zjutraj pa se zbudim in vidim da je spet vse pobeljeno! Zjutraj sem se oblačila za v službo in me je moj dragi gledal in rekel, da se mi že kr lepo pozna, da imam manj kilogramov. EEEEEEEE kak sem bla vesela, mi je dal tako motivacijo da kr norim! Včeraj sem se hotela naročiti za telovadbo, pa so mi dejali, da imajo tako gužvo da pridem komaj čez 14 dni na vrsto! No do takrat bom pa spet kak kilogram lažja Moj dragi se je šel pa danes smučat na Golte, imajo evropsko smučarsko prvenstvo glasbenikov, joj kak mu velja, jaz pa moram sedet za računalnikom v službi Barbolinka Sporočilo je spremenil(a) Barbolinka dne 10. mar 2005 08:45:51

vipercat  

član od: 21.2.2005

10. mar 2005 9:10

zivjo no koncno sem vse prebrala tako da se sedaj lahko lotim pisanja. danes sem spet imela tehtanje. uradni rezultati po treh tednih: kile -4,3 prsa -5 (na dobri poti sem da ostanem brez njih) trebuh -4 rit -4 stegna -2 tko to je to zdej pa naprej tabina za vodni dan ne skrbi, jest bom zacela ze en teden prej jamrat tko da bos vedla kdaj je. joj tabina jamrat zacenjam cez 8 dni je nemorem verjet a je ze tok hitro minil al kaj????? danes se imam namen malo pregresit in sicer tako, da bom mesala beljakovine med seboj. papala bom jajcka iz gobicami in pa 2 hrenavki pa seveda kruheca. samo to imam namrec v hladilniku pa se tok se mi je zalustalo. sej za vecerjo bom pa samo skledo solate z jajcki no tko mislim da sem vse povedala aja tabina ne sekeraj se vcasih kar pase ce te kdo popalcka (dobro besedo si nasla - prov vsec mi je) lep dan se naprej vipercat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti