30. maj 2005 16:35
Evo mene! Danes zjutraj, ko sem stopila na vago, je le-ta pokazala 59,1 kg - jupija! Se tasca je opazila koliko sem shujsala. Nens: glede alkohola ti lahko povem iz lastne izkusnje - ne ga tankat vsak dan - tudi malo ne, ce pa vsake toliko casa malo skrnes s puta - pa ni taka drama - je pa seveda bolje, da se mu izognes. Jaz sem ga do sedaj (41.dan) res pila sestkrat - vmes sem en cel vikend rojstni dan praznovala, ampak sem ga ves cas redcila z vodo. Malice pri meni ni -je pa steklenica vode pri roki - ves cas. Ko se mi zacen cufat zaradi hrane, najprej poskusim z vodo in jo popijem tudi pol litra na eks. Meni to pomaga in na lahkoto pozabim. Kruh je tudi meni se vedno uganka, ampak sedaj ga jem na B dan ce imam npr. grsko solato, pa ga potem na S dan ne jem; ce imam pa na B dan meso, sem brez kruha, si ga pa privosim na S dan poleg rizote. Pa ugotovila sem, da mi na S dan krompir samo skodo dela. In vedno mi teza po B in S dnevu malo zraste, glede na tezo po sadnem dnevu, na OH dan pa potem pade. Se beremo, Busy Bee