21. maj 2005 7:12
Tudi jaz vam na hitro zaželim dobro jutro in lep, lep sončen dan. Pa najsi bo to na obali, pod Pohorjem ali med gorami. Ravnokar se odpravljam na pohod, zato se že veselim izgubljenih kalorij. Imejte se fajn. Aknirad-bombica
21. maj 2005 7:12
Tudi jaz vam na hitro zaželim dobro jutro in lep, lep sončen dan. Pa najsi bo to na obali, pod Pohorjem ali med gorami. Ravnokar se odpravljam na pohod, zato se že veselim izgubljenih kalorij. Imejte se fajn. Aknirad-bombica
21. maj 2005 8:12
Tako, danes je moj VELIKI DAN. Komaj sem ga dočakala. Dan, ki ga sanja večina majhnih deklic, ko bodo kot princeske v beli obleki stopile pred oltar in rekle DA. Držite pesti, da bo vreme cel dan lepo, da bo vse štimalo ter da se bodo vsi gotje zabavali. Jaz vem, da bova z mojim možem uživala. Nekje naslednji tede, ko dobim slike, jih objavim na internetu, da boste lahko videle svojo hujšarco in njen razlog zakaj danes ne pride na Srečanje pod Pohorjem. Vsem, ki pa pridete ... Uživajte še za vse druge. Vreme je prekrasno. olina
21. maj 2005 9:36
Olina, naj bo ta da res vajin najlepši in da se vama vse želje izpolnijo. Iskrene čestitke! tejčica
21. maj 2005 10:48
Čau! Levka je danes dobre volje. Včeraj sem imela prvi dan in iskreno si želim, da gre tokrat zares. Hvala za spodbudo Marjanca45. Marjetka cvetka, veš da otrokom ne pojem vse večerje, le kar ostane, saj so me vzgajali tako da hrane ne smemo metati stran. Ampak imaš pa presneto prav - smetnjak se ne bo zredil, jaz pa. Ugotovila sem, da moja otroka nista prikrajšana za hrano, ampak za eno luštno, razigrano in zadovoljno mami. No, pa imam še eno motivacijo več. Ne me še spraševat, koliko kg imam zdaj, ker me je še sram povedati. Vam bom pozneje. Sporočam vam o uspehih. Imejte se lepo v tem sončnem dnevu, zlasti tisti, ki ste na Pohorju, pa tudi tisti, ki niste. Zdaj pa hitro pospravljat, potem pa ven. levka
21. maj 2005 12:08
pozdravljene, kot vidite nisem pod pohorjem- ne le da sem kuharca- to sem že rešila z golažem, tudi asistentka sem. včerja sem ob 22.30n hotlea šem napisat kaj, pam sem od utrujenosti prej zaspala. pa saj bo še kakšen zmenek, ki nenbo le štajerski. bi vas kar vse želela spoznati... brittney, vsakokrat ko berem kaj počneš se čduim, pa kaj si vojakinja al kaj počneš??? glede na opisane aktivnosti si ti tudi po postavi najbrž s pomočjo diete prava barbika- koliko si oklestila?? želim ti seveda nadvse lep vikend s sinkom. mam s srcem marsikdo ne razume, pa se mi taki prav smilijo- ki ne okusijo tistih pristnih objemov malih ročic, mokrih slinavih najslajših poljubčkov naših najmlajših. nič na svetu ne more biti niti podobno tem občutkom, naužij se jih! levka- pri tvojem sporočilu pa sem šla pogledat, če nisem jaz to napisala...kdaj v preteklosti.vse zadeve katere opisuješ sem in včasih še zmeraj dajem skozi... hudič je, ko otrokom, še posebej če so neješči, kuhamo jedi, ki jih radi jejo, mi pa tudi. in ko je kao škoda jih vstran vrečt. jaz sme se kr navadila, enostavno v istem trenutku ko gresta od mize roma zadeva v koš, ker če čaka na krožniku, da bosta mogoče kasneje pojedli, me bo v nekiem trennutku zagotovo premamila žlehnoba in bo rpomalo v moj trebuh. zraven tega skušam ponujati ali tisto kar se vsaj deloma sklada z mojim jedilnikom (na b dan klobase ali tuno npr.) , vsekakor pa ne raznih mlečnih grisov in rižev, ki jih obožujem, če pa že, pa se pred tem sama pošteno najem, potlej pa gre. kar pa se tiče začetkov...nekdo mi je enkrat rekel, "NI SRAMOTNO PASTI, SRAMOTNO JE OBLEŽATI". ko ga polomiš enostavno pojdi naprej in se ne oziraj natzaj. ne štej tega kot nov začetek, slej kot prej ti bo pomembno koliko dni si že prešla, zato s eboš tudi bolj potrudila. najbolj kritični so začetki, ker je ponoven začetek lahko prav vsak "jutri". s temi pa sem si jaz nevede pridobila vsaj 5 kg. pa ne rabi te biti sram kilogramov...saj imaš statistiko. toliko bolj smo motivirane...btw, mislim, da sva na istih dnevih- jaz imam danes škrob... majdad, se strinjam. tudi jaz si želim druge priložnosti za srečanje, bi pa bilo fajn, če se ve nekoliko prej... in ideje so dolične! superbabica, uživaj!!! Olina, vreme ti je naklonjneo, naj vama sonce sije v vajinem skupnem življenju.... vso srečo!!! pričakujemo slike! grem pomagat naprej, imejte se lepo!! pa kjerkoli že ste. lp, tabina
21. maj 2005 13:06
Ziujo! Obvescam vas, da imam "poln kufer" sadja in, da ga bom vsaj za kosilo zamenjala z solato iz papriko, paradiznikom, popecenimi melancani in popecenimi buckami, zraven bom pa se uno zelenjavo jedle, ki je zdele full za jest - take palcke - sem pozabil ime. zvecer bom pa lubenico jedla - sem ene majhno lustno dobila v tusu. P.S. Olina, upam, da je vse super - cestitke obema! PPS vam pod Pohorjem pa zelim cim bolj prijetno srecanje! LP, Busy Bee
21. maj 2005 13:47
Spet jaz! Sem ostala na sadju, ker so se ostali odlocili, da bi pa oni sele okoli 15h jedli - jaz pa sam o tem razmisljam, kaj bom dala v usta in sem si lepo lubenico narezala - zdaj naj pa ostali jedo kadar hocejo. Lubenica je bila precej vodena, ampak saj sita sem. A jo lahko na dve uri jem ali ne? LP, Busy Bee
21. maj 2005 14:33
Vračam se izpod Pohorja, prišlo nas je 4,5. Marjetka je imela s seboj hčerkico. Zadovoljna sem, da se nas je vsaj nekaj spoznalo in poklepetalo. Marjanca, je bila hoja na vrh uspešna? Vipercat, hvala za kavo! Kaj pravite, ali spadajo sadni sladoledi med sadne obroke? Izjemoma ?! Postala sem lačna, grem jest paradižnikovo juho. riba-ribica
21. maj 2005 16:23
Hojla! Tud jaz sem že doma in sem utrujena od vožnje,vendar se je splačalo,kajti spoznala sem tri čudovite ženske. Riba-ribica,hvala za sladoled!Si fajna teta je rekla hčerkica. Ja,mele smo se super.Na začetku je bilo malo zadrege,vendar smo se hitro ujele. Marjanca,hvala za jagode! Pa še živo glasbo smo imele. Teh nekaj uric je minilo kot blisk! Olina,tebi pa veliko sreče v življenu! Vipercat,moji punčki si bila pa najbolj všeč,ker maš dolge lase! Levka,nikar se ne sramuj svoje teže.Taka si pač in zdaj na dobri poti da se spremeniš na lepše. Jaz imam trenutno 101 kilo,imela sem jih pa že tudi 120!Sej je mene tudi bilo en čas sram,zdaj pa nič več. Mejte se lepo! Marjetka cvetka
21. maj 2005 19:53
Je sonce prijazno sijalo in se toplo mi smejalo, ko sem se proti Mariboru peljala, da bi 3 MD-jevke spoznala! Srce je vznemirjeno drhtelo, ko sem proti hotelu Arena hodila veselo, tam na klopci pod Pohorsko strmino, zagledam prvo damo fino! Kmalu vse štiri smo tamkaj pristale in si prijazno roke podale, riba-ribica,Marjanca,vipercat, te ženske mi je bilo veselje spoznat! Druži nas usoda skupna, ko se vsaka je sam sebi zdela obupna, zdaj pa smo se odločile, da bomo zase nekaj naredile! Bomo forumu zveste ostale, z ločevanjem pridno nadaljevale, da bomo lepotice prave, ponosne na svoje seksi postave! Upam,da se še kdaj dobimo in se zopet malo pogovorimo, pridružite se še ostale, res ne vem,zakaj bi se bale! V spomin na prvo srečanje 3MD-jevk! Marjetka cvetkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami