ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

13. maj 2005 23:26

Haloooo, Brittney ti da bi se norce delala? Jaz ti smo grozim, da me prideš z postelje dvignit, pa na sonce postavit, da se odtalim. Pa, kot vdim to ni tako strašna grožnja, ker si močna in bi to bil zate verjetno mačji kašelj. Vsekakor si vredna vsega občudovanja, jaz nebi zmogla vsega blata in tako naprej. Tvoj sin res ima zakaj biti ponosen nate. Želim, da te prihodnji teden ne bo tako zeblo, kot mene danes. Bom molila za lepo vreme. Al pa se z Majdad zmenila, da napove sonce! A kaj, ko tudi ona ne jemlje resno mojih groženj, da naj napoveduje sonce. Marjanca45, upam da to, da imaš internet doma pomeni, da tokrat ne bo bolj ali manj tihi vikend. Da se boš kaj oglasila. Marjanca45, ko sem zdaj prebrala tvoj tempo, minute in kalorije. Me spreletava srh ob misli na moj včerajšni prekršek. Kajti pri mojem tempu rekreacije, se lahko še kar nekaj časa kaznujem z povečano rekreacijo. Da bo vsaj malo zaleglo :) Glede na to, kako dosledno se držiš pri prehranjevanju in kako vestno se rekreiraš, se tvoji izgubi kg sploh ne čudim. Zaslužiš si jih! Vse te, ki so že skopneli in vse tiste, ki še bodo. nočko. Rožica. p.s. res da bi morala že spat, kot sem napovedovala. da bi ta dan čimprej minil.... pa se mi za čuda sploh ne spi. jutri pa mesek, mogoče se izplača že zato iti spat. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

14. maj 2005 0:36

Marjanca, ti se kar oglasi ko boš v našem koncu. Jagode zaenkrat lepo zorijo, samo Majdad mi malo nagaja ko mi dež napoveduje! Majda ne ga sračkat. Danes sem lepo spravila pod streho B dan. Ker bodo jutri na fešti najbrž grehi padal, sem si danes privoščila bolj lahko kosilo in večerjo. Spet sem si naredila sataraž. Nisem pa še obupala, da bi mi šlo jutri vse po načrtih. Če ne bo krompirja (na sporedu Š dan), bom poskusila vsaj samo B jest, kot ste mi predlagale. Bomo še videli kakšna bo situacija. Sedaj sem pa res že čisto izmozgana in bom počasi dan zaključila. Zjutraj me čaka zgonji auf, saj imam še vse za spakirat, pa še jagode so za razvozit preden štartamo. Mala bo cel teden ostala na Gorenjskem tako da bo spet en hud teden. Že dva dni mi razlaga kaj vse bo z Emo (njena mesec dni stara sestrična) delala! Sedaj pa res lahko noč! tejčica

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

14. maj 2005 8:16

Dobro jutro, jaz pa že kofetkam... Tejčica, res da je sonce, ampak bo za gotovo tudi dež. Včeraj je namreč na poseben način donelo iz luke. Tudi to je znak za dež. Donelo je tako močno, da me je celo vnuk vprašal, kaj je to. Počasi te bom naučila posebnosti za vremensko napoved v našem koncu. Uspelo mi je spiti že skoraj liter tekočine. Upam, da se ne bo ustavilo kot zadnjič. majdad

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

14. maj 2005 8:32

Majdad, jaz sploh ne bom več vremenske gledala, bom kar tebe vprašala. Pri vodi si pa bolj pridna kot jaz danes, sem namreč še "suha". Sem zjutraj šok doživela, ko sem po pribl. letu dni spet invazijo faraonk doživela. Pridem v kuhinjo in po tleh polno faraonk in smeti! Mi ni bilo jasno od kje. Potem pa zagledam na stropu vse črno. So lezle ven iz luči po instalaciji, smeti pa so bile ker so se ven prebijale (sem pred kratkim razbila luster in imam trenutno samo žarnico na kablih). Jaz pa brez pene... TEMA! Sem se danes izjemoma stehtala, da vidim kaj bo čez vikend če bom grešila. Sem bila prijetno presenečena ker je vaga pokazala 80 kg. To mi je dalo dodatno motivacijo da sem danes čim bolj pridna, da bom kmalu sedmico spredaj zagledala. Sedaj pa moram na hitro še spokat! Če se ne javim več, želim vsem lep vikend. tejčica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. maj 2005 9:12

Hojla! Presneto,so pa res nekam težki oblaki na nebu! Jaz sem pa misla,kako bom na vrtu okopavala.Morm hitro solatko nabrat. Danes sem na B in na jedilniku bodo jajca,sam še ne vem v kakšni obliki.Upam,da ne bo deževalo,da bom lahko šla popoldan še na kakšen sprehod.Nekam polenila sem se in se mi ne ljubi preveč migat. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

14. maj 2005 10:11

Živjo! Marjetka cvetka tudi jaz B dan in piknik, tako da bo mes :) pa zelenjava. Včerajšnji sadni dan minil brez problema, za večerjo sem se še enkrat nabasala s solato, tako da sem pravzaprav od sadja pojedla samo eno banano in eno jabolko. Nisem pa vedla, da lahko palačinke ješ :) ti-ti-ti Lep dan vsem, sam da bi vreme vzdržalo!!! Mojca

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

14. maj 2005 10:24

Lep sončen pozdravček Ko vas takole berem, se mi prav dvigne želja po tem, da bi tudi jaz se začela več rekreiratu. Saj se, dokler je sonček, ko se pa sonček skrije je pa vsega konec. Vendar se bod sedaj potrudila da bom vztrajala, tudi če ne bo sončka, bom pa vzela dežnikUpam,da danes bo do večera sonček, ker bi šla rada še na en sprehod (lihkar prišla iz dopoldanskega sprehoda)!!! Imam eno vprašanje in sicer ali je narobe to oziroma bi se pregrešila, če bi jedla tole na B dan za kosilo: Moko, jogurt,sol,vodo,pecilni prašek- vse to se zmiksa in da peči. Potem pa ko je pečeno se pa še polije s alpsko smetano. Drugače se pa da še piščančka na vrh,ampak to vem da bi bilo preveč, tako da me zanima vaše mnenje koliko bi se pregrešila, če bi jedla to dobro zadevo (brez mesa) Danes imam pa OH dan in sem že včeraj naredila sladico (nisem nič probala-vendar se je bilo težko vzdržati). Sem mami rekla, če bi bilo lahko kosilo čim prej, da potem lahko prej "navalim" na sladico. Komi čakam, da se malo posladkam. Lp puhica

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

14. maj 2005 11:18

Pozdravljene! Hvala za vse vaše spodbudne besede in odlične nasvete. Ne morem povedati kako zelo mi pomagate, da vztrajam - in to je napomembnejše!! Puhica - tisti recept za B dan mi je malo sumljiv zaradi moke, tako da ga jaz ne bi uporabila. Morda raje na OH dan? Včeraj sem prebrodila OH dan. S službo smo šli v Tamar (jaz prvič v življenju) in smo jedli v koči. Žal niso imeli nič kaj v smislu OH tako, da sem se odločila za ajdove žgance s kislim zeljem (se mi je zdelo še najbližje OH, ker so iz moke). Sploh pa sem pojedla žgancev samo pol, zelo pa mi je pasalo ksilo zelje. Ko smo se vrnili v Ljubljano sem pojedla še eno sacher tortico in doma še solatko in jedilno čokolado. Vreme je bilo prekrasno in me je kar prijelo sonce. Hodili smo dobre dve uri - tako, da sem se še krasno razgibala. Za predhodnji teden - od torka do petka - sem skupno opravila dve uri intenzivne aerobike, dobre 2 uri hoje in 24 km s kolesom. Če sem se zadnjič kritizirala zaradi grehov na Š dan, se bom pa še pohvalila za količino gibanja ta teden. Danes imam sadni dan in sem od vas že dobila nekaj odličnih idej - predvsem, da bom pila veliko vode. Kupila sem si knjižico od Rine, ampak je za naslednjih 90 dni, ko končaš dieto. Ali se še dobi tudi tista prva? So pa recepti prav zanimivi in bom kakega uporabila danes za sadni dan - samo bom malo strožja. Eno čudovito soboto vam želim. mala mucica

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

14. maj 2005 12:18

Dipsi,hvala za dobre želje,ja mi je že bolje,čisto dobro pa mi še verjetno še nekaj časa ne bo.Sem fasala en konkretni gnojni abces in samo dežurni zobozdravnici in njenemu skalpelčku se imam zahvaliti da se ni končalo še slabše. Puhica,verjetno misliš na kljukušo,no po mjem to ne bi bil nevem kakšen greh,seveda pod pogojem da izpustiš kruh. Ja,jaz bom pa danes po nekaj dneh poskusila z "normalno" hrano.Za kosilo bo kuhan krompir,pečena bučka in mogoče čisto na drobno zrezana solata(o kakšnem žvečenju še ni govora).Bifidus mi pa že skozi ušesa ven teče,no saj je dober,ampak kar je preveč je pa preveč. Bernarda

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

14. maj 2005 12:37

Živjo! Vodni dan je uspešno prestan! Mislim, da se bo danes kar nadaljeval. Preživela sem bolj svetlo noč, potujoča do kopalnice in nazaj v posteljo z glavobolom in slabostjo. Tudi moj dragi roma sem ter tja, tako da se kar kregava čigava bo WC školjka. :) Zjutraj sem pojedla hruško, ki je po hitrem postopku v napačni smeri zapustila želodec. Zdaj pa mi nič ne paše, sem poizkusila s čajem, pa mi še ne paše. Tako, da do nadaljnega ne bom nič, le nelit sem si raztopila in ga skušam spiti. Statistika po 2. vodnem dnevu je sledeča: s sabo je odnesel 1,7kg. Super končno sem ujela kg prvega vodnega dne in še malo dodla. Tejčica, pa je res voda odplaknila tiste grehe. Iz tvojih ust (rok) v božja ušesa, še večkrat! Mala mucica pokliči v uredništvo, pa ti bodo poslali izvod prve knjižice. Tel. št. imaš na zadnji strani knjižice, če se ne motim. Terlikar1 dober tek! Sem pa jaz tudi komaj čakala, na ta B dan, da si privoščim mlečne kumarce. Pa iz tega verjetno ne bo nič. Že ob sami misli nanje želodec protestira. Hvala bogu, da sem veliko bolje, kot moj dragi, ker imam pač prezen prebavni trakt in mi ni treba toliko " jelenov klicat na WC-ju" . Samo da še slabost mine pa bo. Glavobol bo pa lekadol pozdravil, če ne bo šlo drugače. Želim vam lep SONČEN dan! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti