13. maj 2005 23:26
Haloooo, Brittney ti da bi se norce delala? Jaz ti smo grozim, da me prideš z postelje dvignit, pa na sonce postavit, da se odtalim. Pa, kot vdim to ni tako strašna grožnja, ker si močna in bi to bil zate verjetno mačji kašelj. Vsekakor si vredna vsega občudovanja, jaz nebi zmogla vsega blata in tako naprej. Tvoj sin res ima zakaj biti ponosen nate. Želim, da te prihodnji teden ne bo tako zeblo, kot mene danes. Bom molila za lepo vreme. Al pa se z Majdad zmenila, da napove sonce! A kaj, ko tudi ona ne jemlje resno mojih groženj, da naj napoveduje sonce. Marjanca45, upam da to, da imaš internet doma pomeni, da tokrat ne bo bolj ali manj tihi vikend. Da se boš kaj oglasila. Marjanca45, ko sem zdaj prebrala tvoj tempo, minute in kalorije. Me spreletava srh ob misli na moj včerajšni prekršek. Kajti pri mojem tempu rekreacije, se lahko še kar nekaj časa kaznujem z povečano rekreacijo. Da bo vsaj malo zaleglo :) Glede na to, kako dosledno se držiš pri prehranjevanju in kako vestno se rekreiraš, se tvoji izgubi kg sploh ne čudim. Zaslužiš si jih! Vse te, ki so že skopneli in vse tiste, ki še bodo. nočko. Rožica. p.s. res da bi morala že spat, kot sem napovedovala. da bi ta dan čimprej minil.... pa se mi za čuda sploh ne spi. jutri pa mesek, mogoče se izplača že zato iti spat. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.