ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

24. apr 2005 7:58

spet jaz odpiram jutranje kofetanje. Kot da bi hotela med vikendom nadoknadit, da med tednom nisem na internetu. Spet čakam sineka, da se pebudi, potem pa spet cel dan lutat z njim. Danes si je zaželel zelene špagete, torej špinačne, gor bo pa gobova polivka. Že ful dolgo sem tle pa še zdaj ne vem, a grejo gobe zraven OH ali ne. Vseeno, itak tolk mal jem, da to ne bo ne vem kak greh, zraven pa tono mešane solate, za katero se bova po skledi tepla z vilicami. Kak fajn občutek je, ko si sit, da dihat ne moreš, pa vse pade v rit in ti ni nič slabo. Aja, za darilo sem dobila kolo, v škatli seveda, zdaj pa ne vem, komu in kam ga naj damsestavit. A lahko kera posodi svojega moža/očeta/tasta/svaka/brata/sina ipd., da mi ga sestavi,ker pri nas imajo vsi dve levi roki. Navsezadnje ga bom šla sama skup šraufat sam prej se bom še orng zavarovala. Glede tistega zelenega čaja, jaz sem ga včasih tudi vsak dan pila, tak da si ga grem zdaj narest, dober ni niti približno, a če veš, da je neki dobro za tvoje telo, se nekot potrudiš... brittney

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

24. apr 2005 8:33

Pozdravljene! Mi je mala pustila danes do pol osmih spati, tako da sem danes bolj pozna. Sem pa taka cunja... Je pred mano že kavica, samo danes na žalost brez mleka. Aknirad, pri nas ni ne duha ne sluha o sončku, tako da mi še vreme ne daje energije. Mene likanje čaka danes. Sem si že dilo raztegnila, pa sem seveda morala prej še med vas, da je sploh pravi štart dneva. Me čaka tudi še pranje, pa moram najprej v trgovino po mehčalec. Mam pa res srečo. Se mi to VEDNO med vikendom zgodi. Sedaj pa dovolj o delu, saj je nedelja. Če že moram delati, pa vsaj tu ne bom o tem ražmišljala. Jaz si na B dan vedno privoščim zraven kosila kos kruha. Imam večji občutek sitosti in tako lažje zdržim do večerje. Na Š dan pa bolj poredko, saj imam običajno krompir in mi tu zraven ne paše. Je res da ni logična ta kombinacija, ampak tisti ki je pisal dieto že ve zakaj je tako. Verjamem v to, ker kilogrami kljub kruhu kopnijo. Sedaj pa grem v akcijo. Pa malo sončka nam pošljite tisti ki ga imate. Pozdravček! tejčica

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

24. apr 2005 9:10

Zdravo. Danes se vam pa tudi jaz pridružim na jutranjem "kofetkanju". Včeraj ni bilo časa, oziroma sem ga popila kar v kavarni, sem pa potem prebrala kaj ste napisale. Tejčica, ti si pa asica, da greš ob 2 zjutraj okna čistit...sem se nasmejala. Lahko ti jaz pošljem malo sončka, pri nas je takooooo lepo vreme zadnjih nekaj dni, da bi bil greh, da bi ali prespal ali pa bil zaprt v hiši. Ampak, kaj ko že za jutri napovedujejo dež. Sy, nič se sekirat. Za drugič, ko več, da bodo tisti dnevi, ti pa priporočam, da se že v naprej pripraviš in da poskrbiš, da česa takega ne bo pri hiši, tako tudi ne bo prekrškov ker jih ne boš mogla narediti. Brittney, gobice pa lahko ješ zraven OH brez skrbi, ne boš naredila nobenega prekrška. Uživaj s sinekom. Punce, pijte veliko zelenega čaja. Če vam okus ni všeč dodajte filter vrečko kakšnega drugega čaja. Jaz si po navadi skuham 1,5 l čaja in dodam 1 filter vrečko zelenega in 1 metinega. Zelo dobro pa še zdravilno. Tako mojega kofeta je zmanjkalo...tako da se poslavljam. Lepo izkoristite današnje sonce! Lp, maychi

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

24. apr 2005 9:20

Dobro jutro. Še jaz se pridružujem k jutranjem kofetkanju, žal brez kave. Ker mi je zmanjkala!!!!! Kaj hočem. Tejčica, tudi pri nas je sonček, tako da komaj čakam, da se moja dva zbudita in gremo na en šprancir. :))) Imaš pa voljo do dveh čistit in prat in to... Meni kaj takega niti na pamet ne pride :D Riba-ribica, čestiam za izgubljene kg. Meni so se malo ustavili, je pa res, da sem ta teden malo grešila. Ampak včeraj zvečer je padla odločitev, da pa danes strogo dalje. Včeraj sem se pa orng pregrešila: kljub temu, da ste vse bile proti, sem si privoščila biftek. Namesto tortice, seveda! In morem povedat, da mi je bilo taaaaaaak fajn in je bil ful ful ful dober. Tako da imam danes sadni dan, vendar je luna nekaj čez 12h. Se pravi: vodaaaaa. Moram pa priznat, da me je celo noč pekla kislina v želodcu, da sem se ful zbujala - ampak se je splačalo. :) Glede kruha pa...: jaz si ga na B dan privoščim ponavadi takrat, ko jem skuto ali sir. Če pa jem meso, pa zelo redko. Na Š pa mi tak ne paše, razen pri fižolovih stvareh... samo to jem bolj redko. Sem bolj krompirjeva in riževa. Tak, bodite pridne in uživajte to nedeljo - upamo, da bo čim bolj sončna. petrusha

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

24. apr 2005 9:49

Ojla! Picika danes torej ponovno začneve. Sama bom imela za kosilo meso na žaru in solata, tako da je danes B dan.Popoldne jo bom mahnila še na en dolg sprehod pa bo. Edino zvagati se ne morem danes ker je moja vaga fuč, se bom pa jutri v službi. LP Dipsi

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

24. apr 2005 9:51

Dobro jutro! No danes pa se vam tudi jaz pridružujem pri kafetariji. Sem malo pozna, ker sem si privoščila daljše poležavanje sem namreč sama doma. Danes ja uradno moj prvi dan 3 MD. Pojedla sem že 2 hruški, za malico si bom privoščila sok 2 pomaranč, ker imam nov sokovnik ga je treba uporabit. Za kosilo pa bo VODA. Vsi, ki bi hujšali še na luno ob 12:07 je polna luna. Riba-ribica se oproščam, da sem te zamenjala. Vedno, ko sem te brala sem bila prepričana, da si to ti. Sedaj sem tudi jaz preverila in sem ugotovila, da si letnik moje prijateljice, moj letnik pa je Bessybori. Pa ni panike, priznaš. Dipsi KJEeee SIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????? Danes je prvi dan, prosim ne zatajit. Za kosilo jej MESO in SOLATO, juhico na koncu , KROMPIR ali RIŽ pa naj jejo drugi. OOOOOobljubišššššššššššššš????????????? Jutri pa si bova privoščili prebranac in kisle kumarice ali rdečo peso ali ajvar ter kos kruha. Tako boš porabila ta tvoj Etin prebranac. Stresi ga v ognjevarno posodo najboljša za to je glinasta dodaj narezano rdečo papriko in ga dobro zapeči, da naredi skorjico in to je to. Sedaj je mojega kafetkanja konec, ker me že vabi sonček na potep po okolici. Sem se odločila, da se bom sedaj veliko bolj gibala kot sem se v prejšnjem krogu. Se še javim! Čao! Irena picika

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

24. apr 2005 9:55

Dipsi sem videla, da si že tu gor in da si danes z menoj. Sem vesela, da štartava skupaj. Želim ti lep in uspešen dan pa se beremo zvečer, velja. Sedaj pa res grem na potep. Čao! picika

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

24. apr 2005 10:42

Hojal, kako ste stare znanke. Naj vam povem da se moj trebušček že kar ornk pozna, pa včeraj sem svojo prvo kilco pridelala Moj matej pa še kar kile drži, je pa čisto normalno, včasih pa še repete vzame, tako da vam povem da ta dieta resnično drži in da se splača vztrajat. Aja če kera želi pogledat moje slikice so na tem naslovu: http://www.ringaraja.net/album/default2.asp?UporID=110 papa pa en lep oblačen sonček iz ljubljane. nalin

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

24. apr 2005 11:34

Joj nalin, kako lepe slikice! Tvoja mala pikica pa prav lepo raste. Upam da uživaš. tejčica

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

24. apr 2005 12:35

Zelo uživam, pikica pa je vsak dan večja. Komaj čakam da začutim prve premiike. To bo čez približno 5 tednov juhuhu nalin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti