24. apr 2005 7:58
spet jaz odpiram jutranje kofetanje. Kot da bi hotela med vikendom nadoknadit, da med tednom nisem na internetu. Spet čakam sineka, da se pebudi, potem pa spet cel dan lutat z njim. Danes si je zaželel zelene špagete, torej špinačne, gor bo pa gobova polivka. Že ful dolgo sem tle pa še zdaj ne vem, a grejo gobe zraven OH ali ne. Vseeno, itak tolk mal jem, da to ne bo ne vem kak greh, zraven pa tono mešane solate, za katero se bova po skledi tepla z vilicami. Kak fajn občutek je, ko si sit, da dihat ne moreš, pa vse pade v rit in ti ni nič slabo. Aja, za darilo sem dobila kolo, v škatli seveda, zdaj pa ne vem, komu in kam ga naj damsestavit. A lahko kera posodi svojega moža/očeta/tasta/svaka/brata/sina ipd., da mi ga sestavi,ker pri nas imajo vsi dve levi roki. Navsezadnje ga bom šla sama skup šraufat sam prej se bom še orng zavarovala. Glede tistega zelenega čaja, jaz sem ga včasih tudi vsak dan pila, tak da si ga grem zdaj narest, dober ni niti približno, a če veš, da je neki dobro za tvoje telo, se nekot potrudiš... brittney