23. apr 2005 15:18
Pozdravljene.
Jaz sem pa danes imela čisto zanič jutranjo kofetiranje. Ko sem se s kavo vsedla pred računalnik, je bil ta "mrtev". Smola pa taka. Moj otrok pa spi po navadi do 11.00, zato ga je malo pozno usposobil. glavno da dela.
Ja, prebranac tudi jaz obožujem, kupim pa tistega od Ete. Mogoče ga bom kdaj pripravila tudi sama. Saj ne more biti tako težko.
Včeraj na B dan sem pa jedla ribe. Imam jih zelo zelo rada, zato si jih večkrat pripravim kot pa meso.
Probleme imam bolj z OH dnem, ko navadno jem testenine ali pizzo. Na srečo sem velika ljubiteljica obojega, zato se ne bojim da bi se tega prenajedla.
Malo sem nervozna drage moje. Danes sem dobila obvestilo, da imam v torek razgovor za službo. Držite pesti. Prosim.
Vipercat, kako si pa ti rešila na razgovorih, oz. kakšni so občutki?
Blagor tistim,ki imate že solato na vrtu. Moja pa je komaj pokukala iz zemlje, flance so pa tudi še majhne. Bo treba še malo počakat.
Zdaj pa grem hitro še malo na sončeka. Dobro da imam še nekaj kg viška, drugače bi me veter odpihnil.
Marjanca, koliko pa imam tvoj "velikan" št. čevljev? Moj ima pri 14 letih in 180 cm kar 46!!!
Aknirad-bombica
Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 23. apr 2005 15:20:09