14. mar 2005 11:51
Drobtinica, drži se ob vodi!!! Mene bo pa čakala v sredo, hvala bogu, da ne za vikend. Teli vikendi so pasji, vam rečem!!! Pa zgleda ne samo zame. Ampak resnično, tut jaz se pridružujem vsem tistim, ki pravite: NE DAMO SE!!! In tako je prav. Čeprav je včasih zlo težko, še posebaj, ko drugi zraven nas papcajo take dobrote. Ampak takrat, ko nam je težko, se moramo spomnit, zakaj smo sploh začele? Zakaj? Da bi bile bolj vitke, bolj zdrave, da bi spet lahko nase navlekle tiste cunje izpred nekaj let. In s tem, ko bi se same sebi zdele lepše, bi bile bolj zadovoljne same s sabo, bolj samozavestne in posledično bolj srečne. In to hočemo ne?! Zato bomo zdržale, s pregrehami ali brez, važno je da ne popustimo dokončno! S takimi stvarmi se tolažim tut js, kadar obupujem. In mi je potem lažje.
Tako, zdaj pa v trgovino po moje kosilo in večerjico (OH dan), jutri bo na vrsti sadna solatka, potem pa voda, brez pregreh madona do takrat! Danes imam 58,1 pa vam poročam naslednje jutro po vodnem, kako bo kazalo.
Do takrat se pa še slišimo!
Lepo se imejte!
Maja