28. maj 2005 20:31
Ej ribica,tud men je vroče! Celo zimo me je zeblo,danes mi je pa prvic zares vroče,čeprav sem na sadju! Marjetka cvetka
28. maj 2005 20:31
Ej ribica,tud men je vroče! Celo zimo me je zeblo,danes mi je pa prvic zares vroče,čeprav sem na sadju! Marjetka cvetka
28. maj 2005 21:12
Hojla.Nekje sem prebrala,da se ta dieta imenuje tudi DIETA ZDRUŽENIH NARODOV. Pa menda ne zato, ker so ljudstva v združenih narodih precej lačna. Torej, pozdravljeni, narod, ki se združuje okrog ene diete. Včerja sem bila pri prijateljici, ki je tudi na dieti, da si me ogleda.Je bila kar zadovoljna z mano. Včeraj si je na sadni dan v pečici pekla raznobravne paprike s česnom.Meni so rdeče paprike,ki sem jih jeseni spekla v pečici in zamrznila boljše. No, malo pred polnočjo sem stala pod drevesom in čakala mojega potepuškega mačka. Pa je roka segla v drevo in otipala eno češnjo, pa še eno pa še. V temi se niso niti prav videle. Imam eno "pokvarjeno"idejo za tehtanje, ki se uporabi samo na navdni tehtnici. Izhodiščno točo uravnaj na levo, recimo za 10kg, kolikor potrebuješ manj in stopi na tehtnico. Kakšen je občutek, ko zagledaš težko pričakovano številko na tehtnici, na kateri stojiš, lahko poskusite. Je pa vzpodbudno, da si lahko predstavljaš koliko je to zares.To jaz poskusim pri mami, meni so za božička podarili digitalno, kjer se to ne da. Sicer pa pečem pecivo za moj rojstni dan, jutri imam pa tapravi dan. Saj bo šlo.BIBI. frina
28. maj 2005 21:53
Dober večer, rožice moje ! Najlepša hvala za lepe želje in še posebej tebi Marja44 za krasno pesnitev. Pa spet ste mi spravile solze v oči. Ja Marjetka cvetka, tudi tebi vse lepo, naj se ti uresničijo skrite želje, bodi še naprej takšen sončen človek in s tem sončkom sij na tvoje drage. Prav gotovo znajo to ceniti. Mi znamo. Očitno pa se te lepe želje nekam spravljajo, da mi je tako lepo. In ob vsem silnem praznovanju sem danes prvič od 3.1.2005 res grešila in to namerno, saj ni bilo druge možnosti. Pojedla sem namreč 2 (dva !) velika kosa torte in popila pol litra odličnega vinčka. Seveda sem bila kar kmalu zelo dobre volje, učinek maliganov pa se je še bolj pokazal, ko sem morala prehoditi 72 stopnic do stanovanja !!! Ko bi me videla. Že tako me je dva dni samo smeh, zdaj pa sem se kar naprej hihitala in seveda vsi, ki so bili ob meni. Prav zabavno je bilo. No, jutri bom pa spet pridna. Pa kaj morem, če pa je ravno danes moj dan in danes sem ga praznovala. To se mi zelo redko zgodi. Res je bil lep dan in polepšale so ga tudi vaše dobre želje. Res vsem še enkrat iz srca hvala. Glede na to, da še nisem 100% "ta prava" in se pri pisanju veliko motim, tako, da moram kar naprej popravljati, grem raje spat, da se zbrihtam, jutri pa plavati mojih 2000 m in malo na sonce. Mogoče bom pa vsaj pol kosa torte odplavala. Ampak je bilo vredno greha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lahko noč vsem ! p.s. Frina, kaj si tudi ti majsko dete ? Nas je pa kar nekaj ! Vse lepo tudi tebi !!!!! marjanca45
28. maj 2005 23:29
Frina,čestitke tudi tebi,naj se ti izpolnijo vse skrite želje. Na zdravje slavljenke! Bom jutri spila še enga za vaju! Marjetka cvetka
29. maj 2005 7:00
Živjo po dolgem času! Marjanca in Marjetka cvetka, ISKRENE ČESTITKE za rojstni dan!!!!! Punce, js vas itak ne dohajam več ampak vsake par dni pa malo preberem za nazaj. Super ste! Kar tako naprej!!!! Naj vam pa povem, da sem v službi tako zadovoljna da vam ne znam opisati teh prelepih občutkov. Tako super delo je, super sodelavke,... Domov hodim okrog pol petih tako da veste da imam sedaj zelo malo časa za računalnik. Ampak vsake par dni si ga pa kar lepo vzamem, da vas malo "obiščem". Vse nove, dobrodošle in veliko volje vam želim ter da bi dosegle svoj cilj. No, saj se še kaj javim ko bo čas, ve pa kar lepo s polno paro naprej!!!! Čaubau kokos
29. maj 2005 8:59
pozdravljene vse! Predvsem pa vse slavljenke, ki vam želim, da bi v življenju hodile le po poteh, ki bi si jih same izbrale, ljubezen pa naj vam sproti odstira trnje in bolečine in ne dovoli, da bi se na licu lesketale solze žalosti, temveč le tiste, rojene iz sreče!! jaz sem hvala bogu spet doma!!! nekaj dni sem vas le brala, se veselila skupaj z marjanco, a bila tako utrujena, da nisem uspela kaj ekstra natipkati!!! vaja je uspela, vsi smo bili zadovoljni, le moja dieta je bila potisnjena malo na stran, tak da je šla kila gor, a v tistih okoliščinah res nisem imela kaj zbirati, se pa zdaj bolj trudim, da bi oklestila tale trebušček! Mali je bil tako srečen, ko sem mu rekla, da zdaj bom vsako nočko ajala z njim in se me drži kot klopa in govori non stop, da ga ne morem zaustavit. lepo se imejte čez vikend! brittney
29. maj 2005 9:54
dobro jutro...za mano že pol šihta;) sem malo pohitela, da delodiš za naraščanjem temerature čist ne mine. ste ble fuul pridne, kolk ste napisale... marjanca čestitke!! slavljenke prav tako! samo na hitro sem se priščla pofočkat in k sebi spravit, ker sme ga včeraj malo polomla- en raffaelo mi je tamala v usta tiščala, pa nisem moglča zavrnit...pol je bil pa tolk dober, da sem še enga...potem je ostaladva mož zmazal, ker ve, kolk se mučim z vztrajanjem...pa saj mu ni bilo težko ;) kakorkoli...zdaj grem na kopališče...upam da me pogled na ostala teleščka in nezadoovioljstvo z mojim ne odvrne od vztrajnosti...bog pomagaj, jaz imam še vedno 58,5 kg.... kar pomeni da sem v slabem mesecu zreducirala kilažo za 2 kili. :( .. pa upam da sta to tisti ta pravi trdovratni, ki bosta ostali tam kamor sta šli... nič šibam, ta mala me gnjavi s kopalkami... ta druga s klobučki.... izkoristite lep zadnji dan tega vikenda! lp tabina
29. maj 2005 19:58
Danes pa nekaj besed o moji današnji športni aktivnosti. Šla sem plavat, preplavala sem 1200 metrov, nisem bila utrujena, ampak je bil drug problem, postalo mi je dolgočasno. No ja, saj doma tudi telovadim ob televizorju, v vseh čakalnicah berem in podobno (če nimam čtiva s seboj, preberem vse reklalme). Enostavno povedano, vedno moram nekaj početi, kar me zaposli mentalno in fizično. Ob gledanju televizije klekljam, kar je seveda bolje kot, da bi jedla. Ali sem zelo čudna oseba? Kaj pravite? riba-ribica
29. maj 2005 20:26
Aloha! Danes je za znoret, le kaj bomo delali, ko bo zares poletje? Da bi se imela za hvalit, ravno ni. Sem grešila dva dni - brez veze - ni bilo dosti, je pa bilo. Jezna niti nisem preveč nase, ker se tolažim, da bom v prihodnjih dneh bolj pridna. Pravzaprav se mi zdi, da bi me sramovanje in jeza spravilo v žretje za tolažbo . Začaran krog in ne vodi nikamor. Razmišljam celo, da bi si napravila spet en vodni dan - tako za pokoro. Kaj menite? Joni
29. maj 2005 21:47
Jeees!Prvi vodni dan 100%uspešno prestan. BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji golaž iz pečice
Gravče Tavče ali Prebranac