ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

26. maj 2005 11:40

Prepis iz knjige: olive vsebujejo 82 KAL 0,9 Bg 11,o Mg 0 OHg 76,5 Vodag 3,5 Vlg vitamini in minerali A, Bi, B2,E, Ca, K, F, Na Tejčica, tvoja pripomba o uspešni TV limonadi je dobra, ampak vseeno - mi smo resnični. Rožica, poskusi s kombinacijo 3 MD in Montignac, škodovati ne more. Tabina, najbolj enostavna sladica je za mene kruh z marmelado, saj je vedno pri roki. riba-ribica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

26. maj 2005 11:44

Pozdravljene ! Tudi danes vas kot običajno strastno berem, samo pisanje mi nekako ne gre. Kot da imam čisto prazno glavo. Nič pametnega mi ne pade na pamet. Totalni pisalni mrk. Jutri grem v Valdoltro, kjer se bo na nek način odločilo moje nadaljne življenje, ko mi bodo končno povedali, kako naj živim dalje, kaj lahko in kaj ne smem početi. Komaj čakam, po eni strani pa me je strah, da ne bom smela teči in hoditi v hribe. Saj mogoče sem tudi zato danes malo bolj mrknjena ali pa mogoče zato, ker se bom ta vikend postarala in bi si morala eno številko v mojem podpisu spremeniti. Prav neverjetno, kako hitro se mi bliža polovica stoletja. Rožica imaš prav, da vse kar počnemo, počnemo zase. Vem, da se tako odlično nisem počutila že ne vem koliko časa. Tako sem si všeč, da vedno, ko se pogledam v ogledalo, ne morem verjeti, da sem to res jaz. Kile pa imam take, kot sem jih imela po moje v srednji šoli. Pozneje vem, da sem bila vedno težja. In zato Jesen še kako dobro razumem tvojo srečo ob zmanjševanju oblačil. In to so trenutki, ki človeku pomagajo prebroditi marsikatero krizo. Rožica, moje vodilo v življenju je : ne počni drugim, kar ne želiš, da drugi počnejo tebi. Do sedaj mi je v glavnem še kar uspevalo. Naj bo poleg sončka na nebu še sonček v vaših srcih !!!! marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

26. maj 2005 11:57

Ja tudi moje je enako, Marjanca. (sem ga le malo priredila) Je pa res, da je treba od časa do časa opomniti koga, da te je "prizadel"...., in da bi lahko tudi ti njega, če nebi bil takšna osebnost kot si. Marjanca želim ti veliko sreče jutri, da boš potem spet tista prava nasmejena Marjanca. (se bere v tvojih sporočilih, da si res zaskrbljena in drugačne volje. Je zanimivo, kako se fizično ne poznamo, se pa vendar poznamo bolje, kot nas poznajo vsi ostali okoli nas). LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 26. maj 2005 11:59:44

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

26. maj 2005 12:17

Hojla! Draga Marjanca,vso srečo jutri! Upam,da se bo vse v redu izteklo in da bo tvoje življenje takšno kot si želiš. Ribica,prav imaš,mi smo resnični in štiri izmednas to zdaj dobro vemo,kajne!Kako si kaj? Jaz ga bolj kot ne lomim,ampak včeraj sem bila pridna,danes pa malo manj. Zdaj pa grem delat mesno solato,mlada govedina je že kuhana,želodček me pa že tudi opominja,da se bliža čas kosila. Mejte se lepo in uživajte na sončku! Marjetka cvetka

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

26. maj 2005 12:30

Rožica naj ti povem ,da sem tudi jaz pri ta velikih 172 cm in mi vsi pravijo,da nisem predebela,ampak saj imam "špegu".Ko grem nakupovat garderobo sem cel teden zamorjena,ne dobim nič,vse je črno in za starejše gospe,jaz pa jih imam "komaj"46.GROZA!! Včeraj,mi je sorodnica rekla,naj neham hujšati,ker pol bo pa ona "tadebela"v žlahti.Najraje bi ji rekla,da je bila tudi do sedaj pa kdo bi se s takimi menil. Grozno sem jezna nase-cel teden se držim,ločujem... čez vikend pa ojej.No saj mogoče pa pridem s pomočjo vas,ki ste take face do pameti. Zdaj bodo pa eni makarončki padli,pol pa naprej delat. Lep sončen dan vsem skupaj!! jesen

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

26. maj 2005 12:32

Hvala, Rožica za dobre želje. Saj se trudim, da bi bila "ta prava", samo mi nekako ne rata. Bo že. Sem toliko preživela, bom pa še to. Tisto o tem, kako se me med sabo poznamo, čeprav se še nikoli nismo videle, pa drži 1000%. Res je neverjetno. marjanca45

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

26. maj 2005 12:42

Marjanca, še ena dodatna korist je od tega foruma, tukaj boš stara vedno enako, sploh se ne boš postarala, saj imena ne moreš spremeniti (še Jernej ga zelo težko). V Valdoltri ti pa želim, da bi slišala same dobre novice, saj veš, mladenka mora početi veliko različnih stvari. Marjetka Cvetka, hvala za vprašanje. Imam se lepo, vzdržujem izgubljene kilograme, ravno danes dopoldan sem si kupila novo trenirko za mojo izboljšano postavo, samo hlače še moram malo skrajšati. Ugotavljam pa, da bolje izgledam v dolgih hlačah, samo za kolesarjenje so primernejše 3/4 hlače, varnejše so. No, saj včasih tudi peš hodim. Marjetka, nikar ga ne lomi, takrat se spomni, kako težko si izgubila kilograme, pa boš lažje vzdržala. Bodi pridna! Frina, ti kar jej češnje in se ne sekiraj preveč. LP riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 26. maj 2005 12:44:57

Rožica  

26. maj 2005 13:09

Jesen, Jaz jih imam še 8 več v višino. In imam tudi sama zelo velike probleme z nakupom garderobe. Te popolnoma razumem, kakšno razočaranje je ob tem lahko nakupovanje, jaz sem navadno vsa jezna odšla domov in nič kupila. na sorodnike pa se nič ne oziraj, saj veš "žlahta strgana plahta", sploh če je to ženska in govorimo o kilogramih, hujšanju,.... Vse ti privoščijo, dokler ne opazijo da ti gre dobro. Raje pridi večkrat na forum, povej, kaj te teži, zakaj si vesela... in verjamam, da se bo tudi zate po določenem času našlo veliko več oblačil, ki ti bodo dobro pristajale. Glede vikendov, pa ti lahko vse zatrdimo, da so najtežji, vendar z veliko volje, podpore in motivacije, se da vse premagat. Me smo ti v dokaz. Jaz si vas res želim spoznati in zelo žal mi je, da nisem mogla v Maribor. Mogoče pa bo kdaj naneslo, da bo kraj in trenutek ta pravi in se bomo srečale. Srčno si želim! Riba-ribica, glede na to, da so meni vse hlače prekratke, bi lahko skombinirale tako da bi bilo obema prav. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

26. maj 2005 13:11

Riba-ribica poglej pošto! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

26. maj 2005 13:20

Marjanca, v msilih smo s tabo! vso srečo! ***************** hej, rožca, kdo pa kaj pravi o kakem prenehanju?? ne ne ne, sonček me samo še bolj spomni, da je treba vztrajat. sem si že šla po tiramisu;) v službi pa smo papcali pico, sem jedla vegetarjansko, pa skušala čim bolj neopazno sir dislocirat. hm, kak grižljajček seveda je padel v moj trebuh...ampak bom danes bolj fizikalec, pa bom že spravla ven... nobena mi ni povedala kaj misli o rolanju kot obhujšarski aktivnosti. ni to to , ne?!? jesen, sem se nasmejala tvoji pripombi o tadebeli v žahti...dobra si. sicer pa, smai najbolje vemo, kdaj se dobro počutimo v svoji koži, kajne? kar se konfekcije tiče...ja saj je lepo slišat 36/38... ampak pri 162 cm ni to noben strašen podvig... sem mala hruškica, pa saj po prvem krogu ni več tako kritično, za mamico z dvema otrokoma baje ne zgledam slabo...ampak jaz bi vseeno rada zgledala ne "ne slabo" ampak dobro, tako da ne bom razmišljala iz kere strani mi bo šlauhek kje pogledal ven. in da zgledam zdravo, to je vse. heh riba ribica, ko že omenjaš 3/4 hlače- vidiš, za te smo palčice prikrajšane, kakšne oprijete črne še gre...trenerke pa zgledajo na meni kot da mo je pol tačk kdo odrezal :( lep sončen dan še naprej, tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti