21. maj 2005 12:08
pozdravljene, kot vidite nisem pod pohorjem- ne le da sem kuharca- to sem že rešila z golažem, tudi asistentka sem. včerja sem ob 22.30n hotlea šem napisat kaj, pam sem od utrujenosti prej zaspala. pa saj bo še kakšen zmenek, ki nenbo le štajerski. bi vas kar vse želela spoznati...
brittney, vsakokrat ko berem kaj počneš se čduim, pa kaj si vojakinja al kaj počneš??? glede na opisane aktivnosti si ti tudi po postavi najbrž s pomočjo diete prava barbika- koliko si oklestila?? želim ti seveda nadvse lep vikend s sinkom. mam s srcem marsikdo ne razume, pa se mi taki prav smilijo- ki ne okusijo tistih pristnih objemov malih ročic, mokrih slinavih najslajših poljubčkov naših najmlajših. nič na svetu ne more biti niti podobno tem občutkom, naužij se jih!
levka- pri tvojem sporočilu pa sem šla pogledat, če nisem jaz to napisala...kdaj v preteklosti.vse zadeve katere opisuješ sem in včasih še zmeraj dajem skozi... hudič je, ko otrokom, še posebej če so neješči, kuhamo jedi, ki jih radi jejo, mi pa tudi. in ko je kao škoda jih vstran vrečt. jaz sme se kr navadila, enostavno v istem trenutku ko gresta od mize roma zadeva v koš, ker če čaka na krožniku, da bosta mogoče kasneje pojedli, me bo v nekiem trennutku zagotovo premamila žlehnoba in bo rpomalo v moj trebuh. zraven tega skušam ponujati ali tisto kar se vsaj deloma sklada z mojim jedilnikom (na b dan klobase ali tuno npr.) , vsekakor pa ne raznih mlečnih grisov in rižev, ki jih obožujem, če pa že, pa se pred tem sama pošteno najem, potlej pa gre.
kar pa se tiče začetkov...nekdo mi je enkrat rekel, "NI SRAMOTNO PASTI, SRAMOTNO JE OBLEŽATI". ko ga polomiš enostavno pojdi naprej in se ne oziraj natzaj. ne štej tega kot nov začetek, slej kot prej ti bo pomembno koliko dni si že prešla, zato s eboš tudi bolj potrudila. najbolj kritični so začetki, ker je ponoven začetek lahko prav vsak "jutri". s temi pa sem si jaz nevede pridobila vsaj 5 kg. pa ne rabi te biti sram kilogramov...saj imaš statistiko. toliko bolj smo motivirane...btw, mislim, da sva na istih dnevih- jaz imam danes škrob...
majdad, se strinjam. tudi jaz si želim druge priložnosti za srečanje, bi pa bilo fajn, če se ve nekoliko prej... in ideje so dolične! superbabica, uživaj!!!
Olina, vreme ti je naklonjneo, naj vama sonce sije v vajinem skupnem življenju.... vso srečo!!! pričakujemo slike!
grem pomagat naprej, imejte se lepo!! pa kjerkoli že ste.
lp,
tabina