ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

17. maj 2005 13:06

Pozdravček!!! No, vodni dan je za mano.Samo imam pa eno vprašanje za vas. A je bilo kateri tudi slabo naslednji dan? Jaz sem se ob 5 zjutri zbudila mi je bilo tako slabo. Sem mislila da zaradi tega, ker nisem cel dan nič jedla, pa sem si šla hruško iskat. Potem je bilo približno 10 minut dobro,ampak kaj ko sem mogla po 10 minutah klicat jelene. Še dobr, da sm vsaj tisto hruško pojedla, da je lahko neki šlo ven. Potem je bilo pa dobro. Sem zaspala in zjutri, ko sem se zbudila mi je bilo že spet slabo, vendar sedaj po kosilo mi ni več. Zaradi česa mislite, da je prišlo do tega?Ker se kar malo sedaj bojim 2. vodnega dne, da se zgodba ne ponovi Pa še neki bi vprašala, a isostar se lahko pije namesto vode? Rožica, mislim, da je res najboljša in najcenejša vrjanta, če greš k šivilji in ti hlače skupi vzame. Baje tako so mi kolegice rekle, da če ti vzame recimo zadaj skupaj, da stane 500sit, to je pa veliko manj kot nove hlače. Hvala za odgovore, lp Pa pozabila sem napisat, da sem danes probala ene hlače, ki sem jih prej dobila malo čez koleno, danes pa sem jih dobila na rito in še zapela sem jih.Sem bila prav ponosna sama nase. Me fant sploh ne bo prepoznal (vidla se nisva 2 tedna),hehe. puhica Sporočilo je spremenil(a) puhica dne 17. maj 2005 13:09:13

neznan uporabnik

17. maj 2005 13:27

Pozdravljene! Mala mucica sem shujšala 2 kg, ampak najbolj v zgornji del telesa, kamor mi ni treba in nisem preveč zadovoljna glede tega. Želela bi izgubiti, še 2 kg ampak v rit in stegna. Saj vem telovadba in nič drugega. Nevem zakaj je tako pomembno koliko ti pokaže tehtnica. Vsak si sam postavi cilje oz želje. Ribica-ribica malico imam ob 12h, kosilo pa okrog 17h. Vsaj jaz sem tako poimenovala obroke. Toliko za enkrat. LP barbi1 Sporočilo je spremenil(a) barbi1 dne 17. maj 2005 13:28:54

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

17. maj 2005 13:33

Hello! Danes se še nisem oglasila, ker sem v službi pred inšpekcijo in je kar groza. Na hitro sem vas prebrala in naj vam povem, kaj sem si nardila z mojim žretjem čez vikend. 2kg+ Groza! Še najbolj groza pa bi bilo, če bi šla po starih potih, tko kot včasih. Če nebi bilo vas, bi to najbrž naredila. Sedaj pa grem naprej k novim zmagam naproti. Če katero prime, da bi grešila, se naj spomni name. Čao becki

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

17. maj 2005 13:37

Puhica, med dieto mi nikoli ni bilo slabo po vodnem dnevu, še manj pa, da bi bruhala. Mi je pa bilo slabo po vodnem dnevu, ko sem z dieto že končala in sicer naslednji dan. Močno vrtoglavico sem imela in bila sem čisto "mehka". Pojedla sem dve banani, pa spila 1 magnezijevo tableto in mi je bilo hitro boljše. marjanca45

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

17. maj 2005 13:40

marjanca, upam, da bo šlo z delavci ;) potem pridemo kar 3- jaz in moji deklici, da se malo naigrata tam... pa da zatožim mojo prijateljico lucy, ki trenutno res ni na dieti. enkrat se je javila... ampak je od lani shujšala cca 15 kil.. sem rekla naj pride zraven in je rekla: citiram! eh neeeeeee saj veš jaz tu ne spadam zraven, jaz nisem pisalec jaz sem samo špehast bralec... no zdaj pa jo pozobajte..KAJ SE TO PRAVI- SAJ BO PREBRALA ;) HAHAHAH:) kar se cunj tiče. jaz sem iz konfekcijske 42 zgornji del, tdui 44 spodnji prišla prvo nekje na 38, 40. je za silo šlo še popravit.... pol pa je še kr šlo dol, pa je šivilja rekla, da zdaj pa več ne gre. sem nosila celo 36. no, zdaj ko imam vse cujne male, pa je križ, ko zgleda neokusno s temi dodanimi kilogrami. modrci so spet premali....tako da, jap dieta je draga..... če ne kompliciramo glede hrane pa zaradi cunj... ribica-jaz sem pa v soboto lepinje delala. super so, ne?? tabina

zoranb  

član od: 20.4.2005

sporočila: 16

17. maj 2005 13:46

Zdravooooooooooooooooooooooooooo !!!! Po nekajdnevnem premoru sem nazaj. Vidim, da se vam veliko dogaja... 1. 3MD srečanje pa to... ful lepo. Moje današnje novičke so pa: 1. Jaz sem imel včeraj 1. vodni dan. Čeprav sem se večino dneva počutil naravnost krasno, moram soglašat s PUHICO! ... Zvečer me je čisto začelo zmanjkovati in noč je bila naravnost grozna. Povrh vsega pa še zjutraj nisem smel zajtrkovati, ker sem moral it tešč na zdravniški pregled. Muke pa take... 2. FREDOLINA pa... ČESTITKE za lep rezultat. Ne boš verjela, ampak moj rezultat danes (torej po 1. vodnem dnevu je pa -7.8). Jeva mogoče isto hrano? 3. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP. Danes imam B dan, zvečer pa grem na eno proslavo, kjer se bom verjetno prekršil - predvidevam, da mesa ravno ne bo; mulal se pa ne bom, da ne jem istega kot ostali. Kaj storiti? Prosim za nasvetke. Pa en lep pozdrav! Zoran.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

17. maj 2005 13:50

Tabina, ti tej tvoji Lucy lepo povej, naj ga nič ne ser..... in naj se pride lepo pokazati. Kje pa piše, da so naše samo tiste, ki pišejo ! Veš koliko jih še po moje hujša na ta način, pa se nam ne javijo, ampak nas le tiho spremljajo. Tudi jaz sem brala ta forum kar nekaj časa, preden sem se opogumila in začela pisariti. Sem pa splh tip človeka, ki zelo rad piše. Že kar nekaj časa se trudim, da bi napisala knjigo o mojem življenju, pa več kot do 4. letnika gimnazije žal nisem prišla. Nikoli ni časa, sedaj pa se zaradi težav s hrbtenico izogibam sedenju kolikor se le da. Ampak enkrat jo bom končala. Sem si obljubila. Spet sem zašla. Boste slišale, koliko šele govorim. Za znoret. Torej, Lucy, prikaži se. Saj ne grizemo, čeprav smo včasih lačne. Bolj se bliža sobota, bolj se veselim !!!!!!!!!! marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. maj 2005 14:09

Lisička saj ne jamram, samo te pa včasih razp****, vidim da me razumeš Marjetka. Res je škoda, da nimam ene dobre šivilje. Se bom morala sama še tega priučit. No, saj sem pozimi nosila eni dobri šivilji, da mi je zožila, plašč, hlače,.... Pa se me je malo naveličala, vedno, ko ji kaj prinesem mi reče, da to se pa ne splača, ker bi bilo treba vse na novo krojit... Saj vem, da bi meni tudi poknilo, da moraš skoz nekaj popravljat. Razumem, da je veliko dela in ni računice. Jaz v vsej svoji garderogi (je pravtako vseh številk od36 do 44) nisem našla nič primernega. :( Puhica, povej kje je tako poceni šivilja. Meni računa 800 sit za hlače odrezat, potem pa itak nima drobiža... tako da pridemo na 1000 sit. Za plašč mi je računala 4500 sit. Sem pa tudi jaz imela popolnoma izto izkušnjo v soboto zjutraj po vodnem dnevu. Pojedla sem hruško, ker sem mislila, da bo bolje, da bo slabost minila. Pa ja bilo še slabše....Ker se je enako dogajalo mojemu partnerju, sem sklepala, da je kakšna viroza. Potem pa sem spila vitaminčke, minerale,.... in do večera je bilo že veliko bolje. Moram pa poudariti, da je to prva takšna izkušnja po vodnem dnevu, imela sem jih že veliko (tudi luninih) vendar še nikoli podobne izkušnje. Lucy, če se prav spomnim, si se nam ti že javljala? Tudi če se nebi, je v naši družbi dobrodošel vsak ! Kajne punce? Sploh pa nekdo s podobnimi izkušnjami in veliko izgubljenih kilogramov, kot jih imaš za sabo ti. Čao. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. maj 2005 14:12

Še en komentar šivilje, naj dodam le, da me prej ni poznala. To pa ti zagotovo ni nikoli bilo prav. Komentar da ti samozavest dvigne, ane? Pa ji nisem razlagala, da mi je bilo skoraj pretesno, da sem pod plašč lahko nosila, le majčko, še tako se je težko zapel,.... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

17. maj 2005 14:16

no pa nas je ze vec. marjanca ribica je seveda zraven, saj je ravno ona pobudnice za ta datum in prostor kjer se bomo dobile. v soboto zjutraj pridem na stajerski konec, ker bomo imeli piknik pri familiji od mojega fanta. razlog za proslavo je upšokojitev moje mami, moja diploma in pa moja nova sluzba. torej mislim da imamo dobre razloge za piknik. ob 10h bom na zbiraliscu in potem ko naci zakurijo in pripravijo pa hitro na papcanje :) lep pozdrav se beremo in vidimo vipercat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti