17. maj 2005 13:06
Pozdravček!!! No, vodni dan je za mano.Samo imam pa eno vprašanje za vas. A je bilo kateri tudi slabo naslednji dan? Jaz sem se ob 5 zjutri zbudila mi je bilo tako slabo. Sem mislila da zaradi tega, ker nisem cel dan nič jedla, pa sem si šla hruško iskat. Potem je bilo približno 10 minut dobro,ampak kaj ko sem mogla po 10 minutah klicat jelene. Še dobr, da sm vsaj tisto hruško pojedla, da je lahko neki šlo ven. Potem je bilo pa dobro. Sem zaspala in zjutri, ko sem se zbudila mi je bilo že spet slabo, vendar sedaj po kosilo mi ni več. Zaradi česa mislite, da je prišlo do tega?Ker se kar malo sedaj bojim 2. vodnega dne, da se zgodba ne ponovi Pa še neki bi vprašala, a isostar se lahko pije namesto vode? Rožica, mislim, da je res najboljša in najcenejša vrjanta, če greš k šivilji in ti hlače skupi vzame. Baje tako so mi kolegice rekle, da če ti vzame recimo zadaj skupaj, da stane 500sit, to je pa veliko manj kot nove hlače. Hvala za odgovore, lp Pa pozabila sem napisat, da sem danes probala ene hlače, ki sem jih prej dobila malo čez koleno, danes pa sem jih dobila na rito in še zapela sem jih.Sem bila prav ponosna sama nase. Me fant sploh ne bo prepoznal (vidla se nisva 2 tedna),hehe. puhica Sporočilo je spremenil(a) puhica dne 17. maj 2005 13:09:13