ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

11. maj 2005 17:29

Ribica, tut jaz bi si morala kupit novo tehtnco, kolk so sploh cene zanje? Še nikol je nisem kupovala sama tak da ne vem... Tina

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

11. maj 2005 18:03

Riba-ribica hvala za informacijo. Sem jedla tiste k jih je treba olupit. Sem jih cel krožnik pojedla. Zdej sem si pa naredila sadno solato (banano,ringo,jabolko,rozine) in posula s cimetom je prov fino. Zvečer pa še solatka in bo dan uspešno zaključen. Jutri bo pa bočnik na vrsti, komi čakam =) Lp puhica

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

11. maj 2005 19:47

danes je tudi pri meni sadje, ampak danes prvič malo kriza. Mogoče zato, ker me zebe, ampak nič me ne nasiti. Niti banana!! Bo že nekako. Ampak nekomu sem pa morala malo pojamrat. Aja pa še novi članici en lep pozdrav!! Sarica

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

11. maj 2005 21:14

Dober večer dekleta in fant(je) :) Vidim, da imate težave s tehtnicami. jaz imam eno od Soehnle, takšno stekleno in se na njo zanesem, saj tud če kaže kakšen kilogramček več ali manj, še zmeraj lahko kontroliram padanje teže. Jutri zjutraj se stehtam in vam napišem koliko je šlo dol v teh 18 dneh. Je že 18 dni, ne morem verjet kako hitro gre, pa splh ni tako hudo. Najbolj pa pogrešam kakav, ne vem zakaj, ko ga drugače pijem glih 3x letno, sam se mi pa zdaj že nekaj dni tako zelo lušta. Verjetno zato ker je tak mrzlo :( A na sadni dan lahko tud arašide ješ in podobne stvari? A ni to preveč mastno? Jutri imam OH, njami bo nekaj sladkega :) Lepo se imejte in pridno hujšajte! Mojca

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. maj 2005 21:17

čer! Moram nekaj natipkat, da preusmerim misli. Že res da imam OH dan in za večerjo sem si privoščila prepečenec s kislimi kumaricami in skodelico čaja z medom, navrh še dve rebri čokolade. Do tu je vse vredu, potem pa me je zagrabila neznosna želja po sladkem..., kot v tisti reklami in planila sem v čips. No res ni sladek mi je pa tako sedel.... njammm.... Najhuje od vsega pa je, da mi sploh ni tako žal, da sem ga pojedla. Sicer pa imam jutri sadni dan in v petek 2.vodni dan, upam da vsaj do petka ujamem težo 1.vodnega dneva. Se mi že od začetka (tam nekje od septembra) ful "lušta" sladoleda (beri sem volk na sladoled, ga ni nikoli dovolj) in ravno zato ker je dovoljen, sem se še bolj veselila te diete. Od začetka ga nisem jedla, ker sem bila prepričana, da je preveč kaloričen, takrat sem bila skeptična tudi do tortice. Kasneje pa se je pojavil tisti neprijeten mraz! Trej sladoled spet odpade. Sem ga imela v mislih za danes, vendar sem raje skuhala čaj in ga še zelo vročega srkala, da me pregreje. KDAJ BO TA PRAVA POMLAD?????!!!!!! Pri nas je za jutri napovedano pre mrzlo. zz..zz....eee..b...eee..!!!!! Grem še na en čaj in pod odejo!!! Sladke sanje! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

11. maj 2005 21:20

Rožica jaz sem včeraj tud raje čaj pila, čeprav bi ubijala za kakav :( Ah, žal so nekatere slabe lastnosti te diete tudi. Saj bo kmalu toplo, pa bomo še sam kaj hladnega iskale po hladilniku . Komaj čakam :) Mojca

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. maj 2005 21:26

Mojcika, oreščki so v majhnih količinah dovoljeni. Vsebujejo sicer rastlinske maščobe, ki so bolj priporočljive od živalskih, vendar v velikih količinah vseeno niso zdrave. Tudi maščoba je potrebna za normalno delovanje organizma, prebave. Zato si jih lahko privoščiš. Kakav pa sem si jaz privoščila na OH dan za večerjo namesto sladice. Lahko noč! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

11. maj 2005 21:46

Artemis, moja tehtnica je stala 4620 SIT (po spominu), v drogeriji Tuš si z nakupi po 2000 SIT pridobiš 4 zvezdice, ampak niso preveč natančni oz. odvisno od prodajalke, kakšno zvezdico dobiš tudi brez nakupa, saj jih nekateri ne zbirajo. Po moje je bila cena kar ugodna, ker stanejo tudi po 2 do 3 krat toliko. Tehtnica je pri hujšanju važen pripomoček. Tudi mene zanima, kdaj bo pomlad. Vodo nadomeščam s toplim čajem, nesladkanim. Lahko noč! riba-ribica

sandika  

član od: 11.5.2005

sporočila: 4

11. maj 2005 21:57

pozdravljene Vse ki se trudite izgubiti kilograme kot jaz. ker sem pred 3. meseci rodila mojo punčko sem si nabrala veliko kilogramov preveč. sedaj sem prvi teden na 90 dnevni dieti in imam težave. prosila bi vas da mi napišete en dober recept za omake za testenine in riž ki so namenjeni v tej dieti. že v naprej hvala,. sandika

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

11. maj 2005 22:04

Sandika, verjetno me bodo kritizirale ostale hujšarice, ampak sama sem velikokrat jedla k testeninam in rižu omake, katere sem kupila v kozarcih (Barilla, Knorr, Gustato, Buitoni). Meni so vse paradižnikove omake zelo dobre. Shujšala sem 9 kg (80 - 9 = 71). Obe Rinini knjižici pa ponujata veliko idej, vse je odvisno od okusa posameznika. riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti