ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

11. maj 2005 12:40

Odgovor sem že napisala, potem je gužva v službi ratala in po pomoti sem vse zbrisala. Kaj čmo, sem vseskozi sumila, da z vago ni bilo nekaj prav. Res ni bil najlepšo občutek, ko vidiš, da je številka še večja, kot jo imaš. Sem se na začetku zmerila, tako da mi je bolj važno, koliko mi gredo centimetri dol, kot pa kile. Bom že prebolela, glavno da mi ne zmanjka volje. Zato pa imam vas. Moram pa tudi jaz začet bolj migat, da bodo kile malo hitreje dol letele. Aja, še to. V lekarni mi je vago našitmala prijateljica. Ne vem kaj je z njo počela, samo stran sem jo nagnala, ko sem se vagala. Se mi je samo smejala. Rekla je, da me je opazovala, ko sem se tehtala, pa se mi je obraz za nekaj centimetrov potegnil in malo barve sem zgubila. Saj vem, da se je hecala. Da ne pozabim napisat. Teža doma in v lekarni je bila enaka. Upam, da ne bo imel še kdo takšne izkušnje in si naj vago kupi v začetku diete, ne pa po enem mesecu. Ampak bolje zdaj, kot pa prepozno. Gobica

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

11. maj 2005 12:43

lubenice!!!! aaaaaaaaaa. zakon! bom spregledala tist, da majo visok GI - in se rajš osredotočla na to da majo prbližn 90% vode v sebi :))) kok je fajn. joj rožica ... men je tut tega najbolj žal ... namreč mam oprsja sam še za vzorec... res, B košarica mi je prevelika. zdaj pa ne vem - se še odločam - al je fajn če si mal debu, pa maš večje j* al je fajn met lepo postavo in pač nosit podložene modrce ... sej za ostale mi je vseeno, sam meni je hudo, ker ne morem nosit kakih lepih majčk ... ker se vidi, da nimam kaj dosti notri... hmm kok že stane povečava?? Zajčica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. maj 2005 13:00

Tudi jaz sem ugotavljala kaj je bolje, imet spet 15 kg več in posledično bujno oprsje, al pa malo guljufat in podložit, kar imam. In odločila sem se, da podložim. Zato sem včeraj šla na lov za novim vuderbra- pusup nederčkom. Kupila nisem nič! Ker sem bila preveč šokirana in razočarana, pa še pasal mi ni nobeden..... Moram poiskat eno super prodajalno, kjer mi bodo ustrezno svetovali. Ker do sedaj nisem potrebovala takega nederčka in ne vem niti, a to v končni fazi mora tako zgledat, pa še nobeden od tistih, ki sem jih pomerila mi ni bil udoben.... Skratka bila sem res slabe volje, takrat pa tako same veste kaj vse vam ne ugaja, meni konkretno nič! Naj stane kolikor hoče, pod nož, pa po nepotrebnim ne grem!!! Sicer pa se NE mislim razkazovat zgoraj brez, druge (moške predvsem) pa se itak da prevarat, da verjamejo kar vidijo. Saj veste Natalija, Saška (ki se zna čudežno masirati, mogoče bi morala njo vprašat za nasvet),in druge... imajo vse "bujno oprsje", pa moški sploh ne pomislijo in ne vidijo trikov, ki jih uporabijo za tak izgled. Meni pa se boge reve smilijo, ker nekatere komaj dihajo, tako stisnejo vso kožo proti severu.... :) V lekarni dela tehtnica tako, da najprej kupiš na šolterju žeton, ga vstaviš v tehtnico in bos, zravnano stopiš nanjo in počakaš, da opravi svoje. Tehtnica te izmeri ( zato je potrebno čimbolj zravnano stopiti nanjo) in stehta (ker si oblečen, je bolje da si vedno v enakih oblačilih, tako je primerjava bolj realna). Na listku je izračunan tudi ITM in ostale infotmacije, odvisno od tehtnice. Imaš prav Lisička veliko bolje je spremljat cm. Še sreča, da si se zmerila na začetku. Si preverila, da meter res kaže natančno! :) Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 11. maj 2005 13:16:15 Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 11. maj 2005 13:52:52

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

11. maj 2005 13:02

Punce, saj ni vse v lepoti in dobro stoječih joških ! Očitno je treba za lepšo postavo "plačati" davek. Saj se tudi meni toži po košarici C, pa kaj hočem. Zajčica, niti za trenutek nisem imela takšnih dilem, kot jih imaš ti - ali joški ali manjša tazadnja. Upam, da si se zafrkavala. Lisička, to s tehtnicami je res sr.... Pa saj konec koncev je važno, da se krčiš. Je pa malo razočaranja, verjamem, samo všeč mi je, kako se ne smiliš sama sebi in greš dalje. marjanca45

Zajčica  

11. maj 2005 13:02

posledično imam jaz vsaj boljšo držo - se malo silim naprej (je hrbet bolj zravnan) - optična varka Zajčica

Zajčica  

11. maj 2005 13:03

marjanca - po pravici - se nisem zafrkavala, sm res o tem razmišljala, ampak ne predolgo! kmalu me je srečala pamet. Zajčica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

11. maj 2005 13:05

Zajčica,ma kaka povečava,rajš podložene modrce nosi.Če si jih boš dala povečat,ne boš več kulinarična Zajčica,ampak playboy zajčica. Je pa res nerodno,da vam maščoba izginja tam,kjer jo najbolj potrebujeta,rit in boki pa ostajajo. A,kaj češ,nismo vsi top modeli! Marjetka cvetka

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

11. maj 2005 13:06

rožica, js ti svetujem gel bra (po možnosti od lisce), je zelo udoben pa ne bi rekla da zgleda "umetno" - še moja mama, ki sovraži mdrce, ga rada nosi. moje neznanska sreča je, da jaz ne shujšam v joške..me prej povsod drugod pobere kot tam..potem pa itak neham hujšat :)) sicer pa edini nekirurški recept je telovadba..ne toliko zgubljanje kil s hrano ampak predvsem s telovadbo...ostalo pa je nažalost stvar genetike lisikčka, kako je to z lekarno? v vsaki, v večjih, kaj plačaš..si rekla da te je prijateljica lahko videla..pomeni da si oblečen? kaj vse pa pokaže? punchka

marjanca45  

11. maj 2005 13:09

Ja, za vas, ki ste mlajše verjamem, da je problem z oprsjem bolj pereč kot za nas, ki že veselo korakamo proti 50-im. Zdaj sem se spomnila, da se že dolgo ni javila npr. marina5, pa francka, kokos, brittney, izpit je prav gotovo uspešno za tabo in danes boš skupaj s sinom praznovala njegov roj. dan. Sem si prav zapomnila ali se že tudi tu kaže EMŠO ? marjanca45

marjanca45  

11. maj 2005 13:15

Zajčica, hvala bogu, da si se zbudila in si spet naša !!!!!!!!!!!!!!!!! Gremo naprej - z manjšimi joški, velikim srcem !!!!!!!!!! marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti