10. maj 2005 19:24
Pozdravljene,
najprej seveda čestitke Vipercat za novo službo; upam, da boš zadovoljna, če pa ne pa lahko iščeš naprej. Imaš vsaj boljša izhodišča za pogajanja v novih potencialnih službah in več izkušenj. Kokos, tebi pa čestitke za toliko kg...jaz sem pa mislila, da je tisto, kar piše na predstavitveni strani samo blabla....pa kakor sem gledala po forumu se mi je tudi zdelo bolj realno od 15 do 20 kg. Sicer pa je vsaka kilca manj že super, ker se počutiš vedno bolje. Red in disciplina pa to, da ješ dosti sadja in zelenjave pa itak daje krilca (poleg vitaminov).
Jaz sem za vikend bila na enem brezveznem žuru, kjer sem na sadni dan v zakajenem lokalu gledala prijatelje, ki so se ga napili, sama pa sem se jokala (ne zares, ampak od dima) in hotla it domov spat. Še dobro, da sva šla potem s fantom kljub 3 uram in pol spanja v nedeljo v hribe malo pljuča preluftat in malo pogledat kako je lep razgled iz višav....vedno bolj se mi zdi, da mi vikendi brez gibanja nič ne pomenijo.
Kje je sonce in pomlad??? Pa tako lepo je že bilo!!! Kar malo sem jezna. Joj, bom pesti držala za vaše jagode Tejčica, ker tole pa res ni več nič....
Tudi meni se je vaga malo ustavila...ampak, saj potem tu preberem, da se to večini dogaja, pa si rečem bo že. Samo vstrajat je treba.
Imejte se lepo!!
Vaša vremenska
Sarica