ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

AURA  

član od: 1.3.2005

sporočila: 20

7. mar 2005 9:17

Hojla vsi! Vidim, da smo imeli vsi zelo zanimiv vikend. Včeraj je bil moj 46 dan (B). Gre vse po planu, le včeraj sem se pošteno pregrešila, ampak z užitkom. Otroci in mož so si zaželeli jest zunaj in hojla gremo na klobase. Ob 12. uri krožnik čiste juhce, krasne pečenice, krvavice, zelje in repa z veliko ocvirkov pa mal terančka. Greh, ampak kako dober in niti malo mi ni bilo žal. Zvečer za kazen samo malo zelene solate in malo tune s česnom in olivnim oljem, pa velikooooo vodeeee! Danes zjutraj pa voda z medom iin kisom. Zdajle pa hruška. Ampak sem že spet nazaj. Disciplinirana, da se kar kadi do naslednjega greha. Ampak je vse tako kot mora bit. Nimam slabe vesti, pa tud tehtnica se ni premaknila nikamor. Se pravi ni bilo veliko škode. Upam !! Ben, ti si pa lahko vsem moškim za vzor. Mislim, da spadaš v neverjetno redko odprto skupino moških. Rezultat je tvoja uspešnost. Upam, da se bomo kaj nalezle od tebe. Bodi še naprej tako trden. Zanima me, kaj je s položnicami za knjigo (RINA). Jo je morda katera že dobila ?? Lep sončen, če se le da prijeten začetek tedna vam želim! AURA

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

7. mar 2005 9:24

dobro jutro! izgleda da je konec tedna nekaj bilo v zraku. vse emo bile nekam cudne in tecne. marina5 hvala ti, res sem si dala duska in ko so se stvari razcistile mi je bilo res smesno zakaj ves vik in krik zaradi takih stvari. izgleda da vsake toliko rabim malo da se spucam HAHA dobrodosli vsi, ki ste na novo!!!!! jaz se moram malo pohvalit. danes je moj 18 dan dijete in mislila sem, da se mi skoraj nic ne pozna (ja okej tistie 3 kilce na tehtnici) ampak drugace pa res nisem bila pozorna. v nedeljo pa sva s fantom sla v zrece malo na bazen in savno. on mi ze kar lep cas govori da se mi pozna ampak sem mislila da je to samo malo spodbude iz njegovih ust. ko pa sem se oblekla v kopalke in se prikazala pa je cisto bled ratal. ja sej priznam tudi jaz sem opazila da je moj trebuscek kar malo skoprnel. in ne boste verjele. ko sva lezala na lezalnikih sem se cel cas delala da berem knjigo, v resnici pa sem opazovala moj trebuscek. joj prav lepi je ze!!!!! sedaj imam se vec zagona za naprej, moj pa je tudi prav ponosen!!! imam pa en problem. koncno smo prenovili stanovanje, sedaj pa mojega ljubega orbitreka nimam vec kam dat. v klet ne morem je to delat, v stanovanju pa na zalost ni prostora. se bo treba kaj zmislit. a kdo kupi? lep dan se naprej se beremo tabina kje pa si ti? vipercat

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

7. mar 2005 10:23

Barbolinka - Celjanka, si videla, da gre. Po začetni slabi volji si zdaj veselo na poti izgubljanja kg. Vesela sem zate. Zaupaj nam kakšni so tvoji začetni kg in kakšni so tvoji cilji (pa na višino ne pozabi). Hej, morska medvedka, nisi se že nekaj časa oglasila. A te je tašča pojedla, ali ti je uničila voljo do hujšanja? Bonaca bonaca

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

7. mar 2005 10:24

hey vsi. prvo-vpercat, od kod sploh si? za kolk prodajaš orbitrek? kar pa se mene tiče... jaz sem...obupala. pri meni lih obratno. proti lani, ko sem shujšala 10 kil...je letos stanje porazno. se mi zdi da sem taka kot rped prvim krogom. ko sem se vidla v kopalkah...živa žalost. mogoče sem res preveč pričakovala, ampak ko sem gledala malo okoli sebe, kako ni idealnih telesc v toplicah,...potem pa pogledala sebe, ki nisem nič drugačna od vseh celulitnih kot žele mamajočih riti.... pa jaz sem se matrala, pa z jabolki letala po toplicah, na koncu pa sem enaka??? res sem obupala... ampak zdaj se spravljam nazaj, ko sem malo ta forum brala. en kvartal sem zafurala, priznam. zdaj ne vem, al naj čakam na 1.4. al nadaljujem al začnem znova. nekaj me mika, da bi se spucala z žitaricami.- grozno je to, da mi je dieta prišla v kri. ne znam več mislit mimo nje. ko kaj požrem, mam občutek prvo evo dieta, pa sem te. ptoem pa slaba vest. pa skoz razmišljam, to je škrob, to je B... eh, ne gre več ven. sem se pa malo pogovarjala s stučkoti, sploh nisem pretežka, le učvrstit bi se mogla. pa kako naj se v tem snegu. prekleta zima. naj je bo že konec, pol bo vse lažje. okej, zdaj pa me zašinfajte do konca :/ lp tabina

filip76  

član od: 7.3.2005

sporočila: 9

7. mar 2005 10:30

Pozdravljeni! 31.01.2005 sem začel z ločevalno dieto. Imel sem 101 kg. Danes je 07.03.2005 in imam 92 kg. Stvar deluje. Je pa res da sem spremenil način razmišljanja. Vsaki dan hodim 50 minut. Včasih grem pa še na orbitrek. Res je da do 12 ure pojem 2 jabolki in potem pa spijem okrog en liter vode. filip76 Sporočilo je spremenil(a) filip76 dne 07. mar 2005 10:44:15

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

7. mar 2005 10:45

Hej bonaca! Me je kr malo sram povedat količino mojega premoženja Višina: 175 cm Začetna teža: 93 kg Ciljna teža: 70 - 73 kg Pred 3 leti sem imela enako razmerje in tudi končna teža je bila tu nekje! Filip, le opogumi se in se malo razpiši! Barbolinka

filip76  

7. mar 2005 10:58

90 dnevno dieto sem našel na internetu. Večkrat sem se že odločal za diete pa sem jih kasneje vedno opustil zaradi prevelikega odpovedovanja. Enostavno ne zdržim brez sladkarij, pečenega krompirja itd... S to dieto ni pomanjkanja in to je super. Zanima me ali se je kdo dalj casa kot 3 mesece poizkusil prehranjevati na ta način. Mika me namreč da bi prilagodil svoje prehranjevalne navade za vedno na ta način prehranjevanja. No edino sadne dneve bi zreduciral na npr. 2x mesečno. lp filip76

filip76  

7. mar 2005 11:00

90 dnevno dieto sem našel na internetu. Večkrat sem se že odločal za diete pa sem jih kasneje vedno opustil zaradi prevelikega odpovedovanja. Enostavno ne zdržim brez sladkarij, pečenega krompirja itd... S to dieto ni pomanjkanja in to je super. Zanima me ali se je kdo dalj casa kot 3 mesece poizkusil prehranjevati na ta način. Mika me namreč da bi prilagodil svoje prehranjevalne navade za vedno na ta način prehranjevanja. No edino sadne dneve bi zreduciral na npr. 2x mesečno. lp filip76

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

7. mar 2005 11:20

Evo še mene, vesele Štajerke ! No, tu in tam pa se le ojunači kak predstavnik moških in pokaže, da ima ja....Prav všeč so mi taki fantje, ki vedo, kaj hočejo. Bravo, Filip. Tudi jaz sem skoraj prepričana, da tako, kot sem jedla pred dieto, ne bom več. Če samo pomislim, kako me nič več ne boli želodec, nimam problemov z napenjanjem in še in še. Samo, ko berem ta forum, po moje hujša pol Slovenije po tej dieti. Jaz sem "okužila" že tri ženske in 1 moškega. Tabina, tudi jaz, ko grem kam na kopanje, opazujem ljudi okoli sebe. in šokirana sem, ko vidim, koliko mladih punc je preveč okroglih, celulitičnih, pa še niso v življenju še nič dale skozi, kaj šele otroke. So pa pogumne, ko se ene tako drzno oblečejo in jih nič ni sram, če kar lep obroč špeha visi čez pas. Jaz pa vedno pazim, da ga ja skrijem. Tudi jaz sem na začetku dosti razmišljala o tem, kaj bom jedla, sedaj pa si za mesec dni naredim jedilnik in potem le skrbim, da imam vse surovine doma. Barbolinka, boš videla, kako ti bodo kopnele, le vztrajaj ! Pa saj že veš, kaj ti govorim. Vipercat, me veseli, da so oblaki mimo in da spet sije sonce. lep dan marjanca marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

7. mar 2005 11:23

Hojla! Sem bla tako poredna da....... Že v petek mi ni uspel izredni sadni dan zaradi grehov prejšnjega dne, potem mi je pa še včeraj volja popustila. Je tako dišal taščin jabolčni zavitek... Jutri je na spredu vaganje, pa bi ga najraje spustila. Bom mogla bit malo bolj pridna, ampak saj se na napakah učimo in bo bolje. Barbolinka, najina statistika je pa skoraj enaka. Kar nekaj je novih. Vsem želim veliko izgubljenih kg, pa tudi veliko vztrajnosti! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti