7. mar 2005 9:17
Hojla vsi! Vidim, da smo imeli vsi zelo zanimiv vikend. Včeraj je bil moj 46 dan (B). Gre vse po planu, le včeraj sem se pošteno pregrešila, ampak z užitkom. Otroci in mož so si zaželeli jest zunaj in hojla gremo na klobase. Ob 12. uri krožnik čiste juhce, krasne pečenice, krvavice, zelje in repa z veliko ocvirkov pa mal terančka. Greh, ampak kako dober in niti malo mi ni bilo žal. Zvečer za kazen samo malo zelene solate in malo tune s česnom in olivnim oljem, pa velikooooo vodeeee! Danes zjutraj pa voda z medom iin kisom. Zdajle pa hruška. Ampak sem že spet nazaj. Disciplinirana, da se kar kadi do naslednjega greha. Ampak je vse tako kot mora bit. Nimam slabe vesti, pa tud tehtnica se ni premaknila nikamor. Se pravi ni bilo veliko škode. Upam !! Ben, ti si pa lahko vsem moškim za vzor. Mislim, da spadaš v neverjetno redko odprto skupino moških. Rezultat je tvoja uspešnost. Upam, da se bomo kaj nalezle od tebe. Bodi še naprej tako trden. Zanima me, kaj je s položnicami za knjigo (RINA). Jo je morda katera že dobila ?? Lep sončen, če se le da prijeten začetek tedna vam želim! AURA