ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

4. mar 2005 11:50

Ja vipercat, kaj pa je to sedaj? Zunaj je lep sonček, kar lepo ven se spravi! pa v kakšno trgovino pojdi pogledat kako lepe rožice prodajajo že za pomlad, pa kakšne luštne cunjice so že dobili... Potem pa pojdi k sosedu in mu povej, da si bolj "rahla" in naj bo OBZIREN, če ne boš poklicala policijo! Pa kakšno banano pojej, za boljšo voljo! Bambolja in Barbolinka, tudi jaz sem na sadju! Za zajtrk 2 jabolka, za kosilo pa me čaka en grozd - mat se ga veselim! Lisa

AURA  

član od: 1.3.2005

sporočila: 20

4. mar 2005 12:02

VIPERCAT - ne se sekirat. Lahko ti povem kaj v takih dneh naredim jaz. Glede na to, da so otroci že veliki, mož si pa tudi da že kaj dopovedat - TISTI DAN ME NI, ME NIIIII. No, in ko ME NI počnem tisto, kar mi tisti dan najbolj paše: berem, poslušam glasbo, si pogledam kak filmček, si privoščim kavo, tudi kaj dobrega pojem, pocrkljam naši dve mački, grem na sprehod - tisti dan si (za nekoga je to egoizem ali pa pregreha, ampak kaj me briga) vzamem samo zase. Naučili so me, da mora človek najprej poskrbeti za sebe in šele nato za druge. Zadovoljen človek sije v okolico. Slaba volja se pa tudi prenaša na druge, mar ne. In Vipercat, privošči si no tak dan brez slabe vesti! In za dežjem vedno posije sonce. AURA

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

4. mar 2005 12:05

OJLA! Ne se kregat nad snegom, ko je pa tako lepo. Najbolši fitnes je lopata in kidanje. Meni je odlično. Se razmigaš, pa še uživaš zraven. Včeraj sem kljub grehom pridelala samo 20 dag, s tem da že 3 dni nisem šla na WC. Sem bila kar hepi. Nastja - odlično, da si med nami. Vidiš da gre. Ko bo pa kaka kriza, pa kr pridi. Ti bomo dale mal podpore. VIPERCAT - jaz vem kako to izgleda. Sem mela tako krizo v ponedeljek. Jaz nisem spala niti minute. Se mi zdi da pride dan, ko mal motivacija pade, potem pa je vse narobe. In živci delajo 100 na uro. Ampak - najbolš je, da greš res nekam ven. Na samo. Lepo se uredi. En lep make up (ta prepreči, da bi še jokala, ker se lahko razmaže), pol pa pejd mal vn. Poglej si, kakšne lepe cunjice si boš kupila, ko boš oklestila teh nekaj kg-jev. Sam ne obupat. Kriza mine. Drži se jedilnika! Ne pupusti! Vedi, da ti ogromno sotrpink stoji ob strani. Vemo da zmoreš in da ti je hudo. Jutri bo nov dan in vse bo lepo. S sosedom se ne it kregat, ker se ne splača. Danes mu lahko poveš tudi tisto, kar nimaš namena, tako da bo več škode kot koristi. Če ti po pravici povem, jutri na tehtnici bo minus. Se mi zdi da živci kr pijejo maščobo. Vsaj ena pozitvna v taki situaciji. Še kaj se nam oglasi, da nam poveš kam se odpravljaš. Privošči si. Vzami si dan zase. Bonaca - kot praviš sva na istem. Koliko časa pa si že med nami? Hujšaricami mislim. In koliko kg-jev si že oklestila? Dejte punce men povedat, kaj lahko jem, na OH za večerjo, če mi ne gre sladko????????? Danes mam HO. Za zajtrk je bila pomaranča, za kosilo pa graham makaroni brez jajc s kečapom. Nisem še nikoli jedla takih testenin, pa moram probat. Za večerjo pa višnjevo pito. Itak mi ne gre sladko na prazen želodec, tako da jo bom imela že en košček vrh glave in še čez. Jutri je sobota in jaz imam sadni dan. In za cel dan gremo v Ljubljano po trgovinah. Verjetno bom kr umrla. Eni na kosilo jaz bom pa s skodielico grozdja okoli strašila. To mi je najhujš. Evo za enkrat je zadosti. Grem mal kidat sneg, pa kakega snežaka naredit, če se bo dalo. Javite se kaj. PA PA

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

4. mar 2005 12:11

Bambola in Lisa kater dan je vajin? Moj je 12 po vrsti. Glede kilogramov pa mislim da mi je šlo dol ene 2,5 kg. Joj kje je še 17 kg minusa :(( Nastja hvala za recept, ker sem že vse arcnije probala od Nalgesina, Lekadola, neoangina...... Komaj čakam meseka jutri! "Ni važno al je mucek al je pesek, važno je da je mesek" Barbolinka

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

4. mar 2005 12:17

Moj je tud 12 dan, pa sem šla tud jaz ene dve kile dol, dans imam sadni dan...................e ja jaz pa še enih 7 kg minusa bi mogla................Barbolinka, Lisa in vse dajmo si moč, saj hitro minejo ti dnevi kot bi mignil, edino mam probleme s prebavo ker nisem šla pet dni nič , sem pa čutla da sem vsa zaprta, sem uzela dve tabletke Verolaxa in sem bila ponoči na wc sam vam povem ni šlo dosti iz mene, to pomeni najbrž da pridobljeno hrano telo porabi. bambola

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

4. mar 2005 12:22

Vipercat hoj hoj, ne tako črnogledo. Če se ti res ne da ven na svež zrak ti predlagam, da se vležeš v posteljo, zatemniš prostor, daš na glavo slušalke z umirjeno glasbo in razmišljaš kam se boš odpravila letos na počitnice, ko bo zunaj sonček. Če imaš možnost, si prižgi kako svečko, ali pa čajno lučko z eteričnim oljem. Pred vsem tem pa si naredi eno fino dišečo kopel, pa naj bo voda vroča. Pa tako kot je Aura rekla - DANES TE za ostale NI! Prijetno popoldne, Darchy

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

4. mar 2005 12:22

punce hvala vam. ampak mislim da vasi nasveti ne bojo pomagal. ta kriza nima veze z prehrano in ne z sosedom. ta dva problema,ki vplivata na moje zivcke bom pac morala nekako resit, ali pa se s tem sprijaznit ni kaj. drugace pa vam moram povedat koliko mi pomeni da se nekomu lahko vsaj malo "pojokam" ce se ze tem ki se jih vsa stvar tice ne morem hvala aura! vipercat

Lisa  

4. mar 2005 13:17

Bambola in Barbolinka, jaz sem že 53.dan, shujšala pa sem dobrih 6kg - od prvega vodnega dne NIČ! Pa kar vztrajam. Sem imela že grozno veliko shujševalnih in izgleda, da se je telo trenutno uprlo. Rabim še kakšnih -5kg in upam, da bo zadnji mesec uspešnejši. Se pa bojim manjšat količino hrane, da se ne bi že takoj prvi dan po koncu diete zato začela rediti. Pojem toliko, kot piše v Rinini knjižici, čeprav bi bilo včasih morda dovolj že manj. Za prebavo pa ni boljšega kot kislo zelje - včasih še preveč učinkuje. Vipercat, a te je dedec razjezil? Ne bodi žalostna, oni itak običajno nimajo tega namena - so z drugega planeta. Če je tako, potem skoraj stavim, da pojma nima zakaj je tebi hudo! Lisa

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

4. mar 2005 13:19

6 kg v 30 dneh je super, kako pa je blo s kilažo prvih 14 dni? ja ta dieta za prebavo ni lih ok, vsaj men se tako zdi. Vipercat, naredi si vročo kopel, pa magari mal mleko za telo, pa frizura, pa saj veš te naše stvari ki rade počnemo ko smo same. Sam ne se zapirat in se smilit sama sebi, saj vem da je težko potrudi se, bambola

Lisa  

4. mar 2005 13:29

Bambpla,prvih 14 dni je bila žalost - skoraj se ni premaknilo - (potem pa bereš na forumu o -10kg, pa -4v dveh dneh... ipd). Po tem je pa kar konstantno padalo po malem. Zdaj pa stoji, presneto. Za prebavo tole res ni čisto super, se je treba kar pomatrat s kakšnimi suhimi slivami, zeljem, repo. K sreči so to tudi priporočljive stvari. Tablet pa raje ne jej, se tako hitro navadiš nanje! A piješ več kot 2l vode dnevno? Lisa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti