4. mar 2005 12:05
OJLA!
Ne se kregat nad snegom, ko je pa tako lepo.
Najbolši fitnes je lopata in kidanje. Meni je odlično. Se razmigaš, pa še uživaš zraven.
Včeraj sem kljub grehom pridelala samo 20 dag, s tem da že 3 dni nisem šla na WC. Sem bila kar hepi.
Nastja - odlično, da si med nami. Vidiš da gre. Ko bo pa kaka kriza, pa kr pridi. Ti bomo dale mal podpore.
VIPERCAT - jaz vem kako to izgleda. Sem mela tako krizo v ponedeljek. Jaz nisem spala niti minute. Se mi zdi da pride dan, ko mal motivacija pade, potem pa je vse narobe. In živci delajo 100 na uro.
Ampak - najbolš je, da greš res nekam ven. Na samo. Lepo se uredi. En lep make up (ta prepreči, da bi še jokala, ker se lahko razmaže), pol pa pejd mal vn. Poglej si, kakšne lepe cunjice si boš kupila, ko boš oklestila teh nekaj kg-jev. Sam ne obupat. Kriza mine. Drži se jedilnika! Ne pupusti! Vedi, da ti ogromno sotrpink stoji ob strani. Vemo da zmoreš in da ti je hudo. Jutri bo nov dan in vse bo lepo. S sosedom se ne it kregat, ker se ne splača. Danes mu lahko poveš tudi tisto, kar nimaš namena, tako da bo več škode kot koristi. Če ti po pravici povem, jutri na tehtnici bo minus. Se mi zdi da živci kr pijejo maščobo. Vsaj ena pozitvna v taki situaciji.
Še kaj se nam oglasi, da nam poveš kam se odpravljaš. Privošči si. Vzami si dan zase.
Bonaca - kot praviš sva na istem. Koliko časa pa si že med nami? Hujšaricami mislim. In koliko kg-jev si že oklestila?
Dejte punce men povedat, kaj lahko jem, na OH za večerjo, če mi ne gre sladko?????????
Danes mam HO. Za zajtrk je bila pomaranča, za kosilo pa graham makaroni brez jajc s kečapom. Nisem še nikoli jedla takih testenin, pa moram probat.
Za večerjo pa višnjevo pito. Itak mi ne gre sladko na prazen želodec, tako da jo bom imela že en košček vrh glave in še čez.
Jutri je sobota in jaz imam sadni dan. In za cel dan gremo v Ljubljano po trgovinah. Verjetno bom kr umrla. Eni na kosilo jaz bom pa s skodielico grozdja okoli strašila. To mi je najhujš.
Evo za enkrat je zadosti.
Grem mal kidat sneg, pa kakega snežaka naredit, če se bo dalo.
Javite se kaj.
PA PA