29. mar 2005 9:27
Ojla, suhice
! Saj vam lahko tako rečem, a ne? Tud če k"tera še ni, pa še bo
Malo bolje se poglejte v ogledalo, morda pa sploh ne veste, pa ste že... Ja, ta novim oz. povratnicam pa obilo volje in vztrajnosti naslednje 3 mesece...
Rezultat mojih praznikov je -0,3kg. Pa nisem bila preveč dosledna, zraven pa sem še eksperimentirala, tako da se mi zdi, da sem s 3MD že kar zaključila, no ja, ali pa naredila eno pavzo, zdaj pa nadaljujem še teh nekaj dni. V glavnem, kot veste, sem si v nedeljo imela namen privoščiti malo okrnjen velikonočni zajtrk, pa sem ga pokronala že v petek, ko sem pekla potico (po Š kosilu so me zamikali čokoladni jajčki, kupljeni za otroke
, zvečer po 21-i pa sem morala probati še potico). Jao, da vam ne govorim, kako sem bila v soboto zjutraj žalostna ob pogledu na tehtnico, 2 kg gor, pa še post sem totalno zabluzila. No, v soboto sem imela potem kar lepo S dan, saj sem OH bonus pokurila že prejšnji dan, v nedeljo zjutraj sem vesela ugotovila, da sem "skurila" vse pregrehe prejšnjega dne in še malo zraven, tako da sem po planu za zgodnji zajtrk pojedla pomarančo, čez uro pa potem klasičen zajtrk z božanskim hrenovim namazom na polnozrnatem kruhu in pirhi, zraven pa še precej sveže in dušene zelenjave. Bilo je zelo okusno, a glede na prejšni dan (S) s količinami na mojo srečo niti nisem mogla pretiravati. Za nadaljevanje dne nisem imela kakega pametnega načrta, sem mislia, da bom kar vodna, pa me je popoldne premamila potica, a sem ostala samo pri njej in ni bilo take katastrofe kot v petek. Včeraj sem potem spet bila na sadju in se spravila v red. Danes pa nadaljujem z B dnevom in pirhi, seveda.
Evo, to je bilo moje "načrtovanje" greha in odpravljanje njegovih posledic, malo pod vplivom Mazel-ove. No, zraven, pa sem tudi pridno kurila kalorije, prehodila sem namreč skoraj vsak dan po 15, 20 km. Mimogrede, tudi jaz sem dobila Rinino knjigico in v njej pogrešam (tako kot v prvi) več teorije. Poleg tega pa sem dobila še izvod z napako - določene strani so podvojene, nekatere pa manjkajo
. Moram danes poklicat zaradi reklamacije. Je morda že katera dobila tudi tak izvod
Encijan