10. mar 2005 12:00
ja brittney 18 je voda ja a pri tebi tudi? vipercat
10. mar 2005 12:00
ja brittney 18 je voda ja a pri tebi tudi? vipercat
10. mar 2005 12:09
pozdravljeni vsi oz. vse! Včasim malo berem ta vaša sporočila in sem se odločila da še 1x poskusim s to dieto. Lani sem jo dala skozi, zgubila sem 10 kg (iz 70 na 60 kg), pa sem jih okoli 8 dobila nazaj do danes. Sem velik sladkosnednež in picoljub, ko se učim nonstop nekaj zraven jem in večino dneva presedim ob knjigah, tako da to ni nič čudno. Samo je čas da nekaj spremenim in mislim, da bi mi lahko z vašo pomočjo uspelo. Kakšne so pa vaše izkušnje z ohranitvijo nove teže? naja naja
10. mar 2005 12:11
Tabina pod motivacijsko perilo zame steje vse česar si zdaj ali pa pred cca. enim mececem še nisem mogla privoščiti - razne kratke kiklce, pisane najlonke in nasploh vse tiste najlonke z vzorčki. Vedno sem najbolj popenila ko sem oblekla najlonke z vzorčki in je bil na mečih čisto drugačen vzorček kot pa na recimo gležnju - še enkrat širši namreč!! Rombi se se kar v kvadratke spremenili! Je pa tudi ena malo negativna stvar kar se te diete tice. A kera ugane kaj ! LP ivonja
10. mar 2005 12:14
Ivonja: po moje manjši obseg jošk.... naja
10. mar 2005 12:14
10. mar 2005 12:17
10. mar 2005 12:21
jst mam pa eno vprašanje. a se tud vam dogaja da ste šle v drugem mesecu ful malo kg dol? jst sem šla samo 3. glede na to, da sem šla v prvem mesecu 6. sem že skoraj obupala. upam, da bo v tretje boljše. rada bi vsaj shujšala še 6 kilogramčkov. hvala za odgovore. uživajte! pussycat
10. mar 2005 12:31
pussycat, jaz sem šla v prvem 4, v drugem pa nič! Darchy
10. mar 2005 13:00
Ivonja, mislim da misliš na pomankanje oblačil glede na manjše mere.
10. mar 2005 13:28
Punce, danes se pa nismo spomnile naših shujšanih fantov! Pa tako so bili prijazni na 8. marec in nam čestitali pa še poljubčke so nam pošiljali. Fantje, čestitam za dan mučenikov in privoščite si, kar si želite. bonacaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Pašta s pivom in slanino