9. mar 2005 14:06
okej, saj zdaj pa ne vem, al me kregate al me hvalite
še en stranski učinek diete.... ŠE 1X POVEM, (čeprav nisem uradno citirala) recepti so vaši, VAŠIIII iz te strani. in nič angelska nisem, sem samo za svojo leno rit poskrbela. in to med službenim cajtom.
in me nič več ni stalo, če to s kom delim. pa da povem, da sem cello tako lena, da do danes nisem niti prehranjevalnega načrta naredla. TAKO DA- ne me hvalit. SEM SE ČISTO POPIRATILA::: KAR SE pa tiče pilates vaj- ne vem, kako je z vami, ampak meni reagira hrbtenica kot bagrova gosenica. preklemano boli, d ačutim vsak kolešček. pa moj EMŠO tega ne bi smel dopuščat no! tako da..... kaj vem, je še kaka dobra aerobika za dobit?
vipercat, sori da sem te popalčkala :) no, jaz imam 163 cmjev. mogoče sem po teh pilates vajah se kaj nategnila...ampak kile pa so iste še vedno
danes ...meni s enekaj čudnega dogaja... se zgodi, da se do 12h sploh ne spomnim jest. enostavno nisem lačna. potem pa zavlačujem s sadjem, če je možno... ampak zvečer pa včasih kriza... danes sem jedla samo mešano solato-zeleno solato, zelje in peso. zadnje čase sem mahnjena na emšano sadje prelito z oranžnim sokom včasih ko me prehlad grabi tud malo žličko medu. mljask. se rpav veselim sadnih dni ;) pa pečene banane. toplo me zadovolji za cel obrok.
no to bo to. povejte še ve kak recept no ;) čaw
tabina