ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

filip76  

član od: 7.3.2005

sporočila: 9

9. mar 2005 10:22

Lisa, hvala! Sem že pojedel 2 bonbona in stvar deluje. lp filip76

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

9. mar 2005 10:24

Dragi Filip, jaz sem imela včeraj drugi sadni dan in ti povem da vedno ko je ta dan in živim samo od sadja, je grozno, glava me grozno boli, slabo mi je, vrtoglavico čutim in v želodcu kot da je napihnjen od zraka, jaz ga kombiniram pol ko pridem domov z zelenjavo, včeraj sem skoraj padla skupaj zvečer, sem si naredila malo gobic na žaru in je blo bolje, LAHKO SE KOMBINIRA SADJE IN ZELENJAVA, uspešen dan, danes pa mesek sir al ribica, komaj čakam. bambola

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

9. mar 2005 11:06

Lisa, ne ga lomit, jaz sem tudi na istih kg kot po 1 vodnem dnevu, pa sem si rekla, sedaj v tretjem pa mora iti. Ne vem, če je ta naš termin hujšanja zaklet, ali kaj, ker ko sem prebirala nazaj , so vse se pohvalile z dobrimi rezultati, kriza samo nekaj časa, ampak pri nas traja pa kar cel mesec. Je pa res, da so šli cm v minus, tako da tudi to nekaj odtehta. Sicer pa tudi mene sadje, oz. bolj zelenjava tako napihne, da se zdim kot balon. (predvčerajšnjim ohrovt). Ne vem, če ga bom še jedla. Sem pa ugotovila, da ko je sadje, je boljše, če jem samo sadje, ker mi kombinacija z zelenjavo ne paše, oz. me napihne. No kakšna pregreha pa tudi ne škodi, saj tudi v življenju ni 100% ljudi, pa tudi zelo žalostno bi bilo, ko bi bili sami idealni, ali ne. Zdi se mi, da je pomlad v zraku, ptički pojejo, sonček sije, le sneg še vztraja. Pa LP. lkc

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

9. mar 2005 11:14

Marina, hvala za lepo razlago o odrekanju oz. o pretiranem odrekanju in o željah, da potem poješ preveč. Tudi jaz to poznam. Občasno pojem nekaj kruha, pustim si skorjice temnega kruha, saj vemo, da svežega in mehkega hitro poješ preveč. Tejčica, tudi jaz poznam problem s pitjem veliko vode in hoditi okrog. Zato vode ne pijem redno, včasih več, drugih manj, pač premislim o možnosti iti na WC. Ali sploh kdo ve, koliko nas v Sloveniji hujša po 3MD? Na sadni dan si olajšam jedilnik s kislim zeljem in olivami, pa tudi z branjem jedilnilka, kaj bom jedla enkrat drugič, pa kar gre, čas mine, danes imam že 38. dan, tako da se približujem polovici. Pozdrav! riba-ribica

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

9. mar 2005 11:18

Hojla! Včerajšnji vodni dan sem uspešno preživela. Rezultat -1,5 kg. Veseeeela!!!! Darchy, danes pa po meseku, ha? bonaca

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

9. mar 2005 11:48

BRITTNEY, tvoji uspešni pripomočki so od Afrodite. Če bo hotela katera kaj vprašat, da ji boš lahko povedala.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

9. mar 2005 12:20

Filip, za recepte poglej pod temo recepti za 90 dnevno dieto. Jih je Tabina ravno danes objavila za prav vse dni, če se ne motim. Za enkrat so še brezplačni! Joke!!!! Prepričana sem, da boš našel veliko idej. Uspešno hujšanje ti želim, čeprav ti malo zavidam, ker moškim navadno gre hitreje, kot nam ženskam. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

9. mar 2005 12:23

ZELO KRISTNO!!!!! ZAČETNIKI OBVEZNO POGLEJTE!!!! Tu je link, mogoče bo še komu pomagalo: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2614 No, pa dobertek vam želim! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

9. mar 2005 12:32

ja sej ne morem verjet. uceraj sem se se pogovarjala klele potem pa se danes pikljucim in 6 novih strani. dokler sem vse prebrala sem ze pozabila kaj sem hotela komu povedat ja dobrodosli vsi novi (imen se na zalost ne spomnim,ker je bilo prevec strani za prebrat) ampak vseeno dobrodosli in veliko uspeha tabina mislim da ste me malo zamesale jaz sem rekla da imam za izgubin priblizno toliko kilc kot vi nisem pa pri manjsih imam 174cm. samo me veseli da imamo priblizno isto pot za prehodit kar se kil tice danes kaj bom jedla? joj matra me vceraj sem pekla bauntije in seveda ja pol pleha ostalo. danes imam pa sadni dan. a ni to greh? ne sej se bom drzala pojedla sem ze 2 banani sedaj pa malo zobam suhe banane. za kosilo bo peceno sadje, potem pa grem ven, tako da bom vecerjo (jabuk) nesla kar s seboj. pa vi? brittney,miranda, tabina, tejcica? kaj jemo danes? no punce in seveda fantje imejte se. se beremo vipercat

filip76  

član od: 7.3.2005

sporočila: 9

9. mar 2005 12:42

Rožica. Hvala. Sem mislil da lahko jem samo surovo sadje in nič drugega. Sem kar dolgo zdržal samo na surovem sadju. Zdaj pa se že veselim sadnega dneva, ki sem se ga prej kar malce bal. Še enkrat HVALA!. LP filip76

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti