9. mar 2005 8:15
Miranda , jaz tud na sadju danes. Ne vem zakaj, ampak mi gre sadni dan lažje skozi kot recimo škrobni. Pa ponudba sajda je uh.. saj ne rečem, da je tolk slaba, saj se vse da dobit, ampak na dan ko je šnicl cenejši od kile sadja, pa se človek zamisli, kaj? Vipercat, pa zdaj še Miranda, kakšne ideje za sadni dan? Sem firbec.. No, saj jaz imam nekaj zbarnih, pa ne upam dat gor, da ne bom "ta pametna" . sajs e šalim, sem dala vse na temo recepti za 90 dnevno dieto. Kar pa se prebave in kave in poslušanja telesa tiče. Jaz sem zlezla malo pod svojo kožo. Pa ko sem bila v toplicah in se zgražala nad trebuščkom, ki je pred 2 dnevoma bil prav ploščat, pa medtem nisem NIČ grešila, bi najraje vsakemu, ki me je pogledal rekla: TO NI ŠPEH, PREBAVA ME MATRA!! in zato sem obupala. AMPAK, MOJE TELO JE REKLO- VRNI MI KAVO, PA BO! ne topli donat, ne slive, pač pa kava. In sem...in je. WC spet pridno obremenjujem. Kaj čmo, eni cigaret, drugi kavo. In to kavo z mlekom- miranda, tako da nisi edina. Pa sem spet napisala. tabina