8. mar 2005 20:13
Evo se mene :o), dober vecer
Naj vas najprej malo okregam punce. Ne se hecat, prav noben izgovor ni, da niste zejne. PITI JE TREBA in to dva litra tekocine na dan. V to lahko pristejete kavo (seveda grenko, crno), juho, ce jo pojeste po kosilu in vse caje (tudi nesladkane). Ledvica trpijo, ce ne pijete in to v treh mesecih lahko resno skoduje. Torej, predstavljajte si kar si hocete, vino, pivo, ali pa bolna ledvica in pijte. Pa se nekaj: vem, da "ta nove" zelite cimvec shujsati in zato kaksen obrok spustite (sladico zvecer, se ne spomnim imena). Verjemite mi, to na dolgi rok ni dobro. Poleg tega, da je moznost, da vas popade pozresnost vecja, je predvsem grozeca nevarnost ta, da se vam bo telo privadilo na MALO in bo ob povecanem vnosu vse skladiscilo na zalogo!
Naj vam utemeljim moje pametovanje: odlocila sem se, da ne bom jedla kruha. Najprej sem rekla en mesec in potem podaljsala se na drugi mesec. Malo pred koncem se mi je dobesedno utrgalo in jedla sem bele lepinje s pleskavico, kruh in salamo, kruh, kruh, kruh ... Zdaj razmisljam, da je verjetno to zaradi tega, ker sem si ga dva meseca zelela in moralo se mi je utrgati - privoscila sem si kruha. Veliko bolj pametno bi bilo, ce bi pojedla kaksen koscek polnozrnatega pri kosilu. Sicer vem, da je med vami veliko trmastih in imate mocno voljo, zato ne zelim kar vsevprek posplosevati. Polagam pa vam na srce, privoscite si kar je dovoljeno. Tri mesece sicer zelo hitro mine, zna biti pa to dolga doba odrekanja, posebno se, ce imate tako mocno razvite zelje kot jih imam jaz.
Po bitki smo vsi generali in sama sem posteno gresila, zato vam zdaj svetujem, da ne spuscaje obrokov in si privoscite vse dovoljeno. Psiha je cudna stvar. No ja, vsaj moja :o)
SE par uric in "ta vodene" boste resene lakote. Jutri bo pa veselje. Privoscim vam zadovoljstvo ob zmagi in uzivajte v jutrisnjem mesenem obroku. Nekaj nas je jutri na sadju, ni res?
Tudi jaz sem dobila poloznico in takoj zjutraj jo grem placat.
Zdajle pa grem pod tus in potem na lepse. Se ne vem kam, ker naj bi bilo presenecenje :o))
Lep vecer vsem, pa brez zamere, samo dobro vam zelim
Marina5