ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

8. mar 2005 16:24

Spoštovane dame in gospodje, najprej želim vsem MIČNIM GOSPODIČNAM IN GOSPEM SREČEN DAN ŽENA!! Ker ste me ob prebiranju tega foruma tako navdušili nad 90-dnevno dieto, sva se tudi jaz in moj fant odločila zanjo. Danes je tako najin drugi dan in zaenkrat se počutim precej v redu. Imam pa nekaj vprašanj. In ker vem, da ste vsi dobri poznavalci te diete, upam, da mi boste lahko dali prave odgovore na nekaj vprašanj: 1) Na beljakovinski dan piše, da lahko pojemo kos kruha? Se tega držite? Kajti kolikor se spomnim sama, naj mesa in kruha ne bi jedli skupaj. Kaj mi lahko poveste o tem? 2) Prav tako piše, da v čaj lahko damo med. Ali to prakticirate ali pa je še vedno bolje, da se pije nesladkan čaj? 3) Se lahko pije kava z mlekom ali je bolj priporočjivo kaj drugega? 4) Najbolj me bega sadni dan: se lahko pojesta samo dva sadeža, pa potem uro ali dve presledka pa spet, ali lahko poješ več sadežev? Kakšne izkušnje imate s tem? Že vnaprej hvala, ker boste vaše dragocene izkušnje delili z nama, sva vam zelo hvaležna, lep pozdrav iz Ljubljane katrin315

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. mar 2005 16:26

Hojla! Ja,očitno je danes cela vesoljna slovenija dobila položnice,tudi jaz in jutri grem takoj plačat. Aj,vodni ljudje,kok kaj.Se mi je kar zdelo,da v pipah ni takšnega pritiska,kot ponavadi.Vso srečo! Maajaa,knjigi je naslov Naslednjih 90 dni.Drugač ti pa povem,da absolutno premalo piješ,čudno da nisi že dihidrirala.Jaz ne vem,a je res tako hudo vsako uro spit kozarec vode,al pa skodelico nesladkanega čaja.Četudi ne čutiš žeje,se moraš potrudit in pit,vsaj dva litra tekočine na dan.Sej se pol navadiš pit.Voda ti odnaša odpadne snovi iz telesa in če hujšaš,moraš NUJNO!!!!!!!! več pit.2deci še za en pljunek ni. Darchy,ko si naliješ vodo,zapri oči in si predstavljaj,da imaš v roki kozarec zeeeeeeelo dobrega vina.Boš vidla kolk boš pol spila:))! Katrin,za kosilo lahko ješ kruh na B inŠ dan samo za kosilo,ni pa nujno.Bolje je, da piješ nesladkan čaj.Kava brez mleka,prosim!Za sadni dan ješ za zajtrk dva ista sadeža,za malico po en sadež,druge vrste kot za zajtrk,za kosilo lahko sadje mešaš.Vso srečo pri hujšanju! Fantom hvala za čestitke! Tud jaz vsem vam,drage moje,čestitam ob prazniku žena! Pa kaj sončka mi pošljite.Tu pri nas v šaleški dolini,je sijal cel dopoldan,ko sem bila v šlužbi.Ko pa sem prišla domov,se ja pa kar skril in ga ni več na spregled. Ja,Marina5,mene že tud mal pomlad daje,čutim jo,da prihaja,sam tale sneg mi nekam ne paše. Sej bo,še mal pa bo.Še mal pa bojo marjetke zacvetele,ha,ha! Pa,kaj je s temi smeškoti,da jih ni!Jih tudi pomladanska utrujenost daje? No,mejte se lepo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 08. mar 2005 16:33:34

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

8. mar 2005 16:48

Tudi jaz sem danes na vodnem dnevu, zaenkrat gre dobro, nic kaj nisem lacna, ravno zdajle zlokam cajceka. Danes sem sicer delala do pol stirih, tako da mi je se posebej hitro minilo, dva dni v tednu pazim na 6 mesecnega fantka pri eni gospe tukaj blizu. Hvala se enkrat vsem za lepe zelje in vzpodbudne besede! Mi zelo zelo veliko pomeni. Atiju gre na bolje, tako da bo do poroke v maju vse uredu. Danes zjutraj sem videla nov clanek in video o napadu na 24UR na internetu, sem ze ze na vse zgodaj zjokala...sej bo vse okay... Katarina

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

8. mar 2005 16:54

helow tudi jaz imam težavo z pitjem te vode saj sem kar naprej na wc-ju.vem da moram ampak je hudečevo težko,ker nikoli nisem popila toliko vode. katrin tudi jaz sem na začetku sicer danes je moj tretji dan OH. Jedla sem pico z paradižnikovo polivko,tako sem sita ,da nevem če bom sploh kaj shujšala. Za zvečer pa gotovo ne bom jedla torte ampak si bom privoščila samo rebro čokolade. Za čokolado pa nevem ali je dobra tudi jedilna,ker temne čokolade še nisem zasledila. katrin upam da bova na vezi saj si bomo lahko vzpodbujali pri nadaljni dieti ki pa je še precej dolga. lp in skorajžo naprej kristina

katrin315  

8. mar 2005 17:11

Drage moje, Marjetka cvetka: hvala za vse nasvete in za pomoč - se bom držala pa kavici se tut ne bom odpovedala. Rajši določene stvari ohranim take, kot jih imam rada in po malo, kot pa da se mi enkrat strga in jem vse na veliko. Kristina: bova ena drugo spodbujale ane? Jaz komaj čakam, da pridem domov, da si (še enkrat danes) privoščim rižoto. Je kar dobra, če upoštevam da je v njej samo grah in koruza. Jutri pa na pico. Sem se odločila, da bo testo čisto normalno, bom pa nanj dala samo olivno olje in origano pa malenkost kečapa - čeprav mogoče zveni pusto, je meni sam okus božanski, pa ne vem zakaj. Aja, pa za sladko pregreho bi namesto torte rajši dve tablici čokolade... Komaj čakam. Kako ste kaj ostale/ostali? Upam, da uživate v vodi..... Je dovoljena zala life? Najbrž ne... Bomo pa kakšno drugo, kajne? Lep preostanek sončnega dneva, katrin katrin315

katrin315  

8. mar 2005 17:11

Drage moje, Marjetka cvetka: hvala za vse nasvete in za pomoč - se bom držala pa kavici se tut ne bom odpovedala. Rajši določene stvari ohranim take, kot jih imam rada in po malo, kot pa da se mi enkrat strga in jem vse na veliko. Kristina: bova ena drugo spodbujale ane? Jaz komaj čakam, da pridem domov, da si (še enkrat danes) privoščim rižoto. Je kar dobra, če upoštevam da je v njej samo grah in koruza. Jutri pa na pico. Sem se odločila, da bo testo čisto normalno, bom pa nanj dala samo olivno olje in origano pa malenkost kečapa - čeprav mogoče zveni pusto, je meni sam okus božanski, pa ne vem zakaj. Aja, pa za sladko pregreho bi namesto torte rajši dve tablici čokolade... Komaj čakam. Kako ste kaj ostale/ostali? Upam, da uživate v vodi..... Je dovoljena zala life? Najbrž ne... Bomo pa kakšno drugo, kajne? Lep preostanek sončnega dneva, katrin katrin315

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

8. mar 2005 17:26

Matr me zebe!!!! Pa danes imam šele sadni dan, kaj bo šele jutri, ko imam vodnega! Vam povem, da me zebe kot psa ...kaj psa, kot hijeno na Antarktiki! Srečni, ki ste z vodnim že zaključili, jutri vam bo toplooooo Lisa

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

8. mar 2005 17:31

Pri vsej tej dieti me moti le nekaj: kako pri bogu si pri pitju vode lahko kdo zamišlja, da pije kozarec dobrega vina, kot svetuje marjetka cvetka? Sama sebe pa tako že ne bi mogla varati... mamamia

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

8. mar 2005 18:07

kozarec vina ja.. sploh ne pijem vina... itak pa...sajn i finta v tem, da mi boda ne bibila dobra. Mi je. Sploh tista, ki priteče v hribih iz pipe - res je razlika v primerjavi z našo mestno vodo. AMpak jaz enostavno nisem žejna. Nimam potrebe po vodi in ne pijem. Naši vagi se jepa čist vtrgalo. Zjutraj sem se tehtala na tešče in malo prej spet, pa kaže sedaj kilogram in pol več! S tem da, kot sem že rekla, nisem spila več kot pol litra tekočine dans, pa na wc tud hodim... ni mi jasno! Darchy

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

8. mar 2005 18:13

Aja, pozabil sem še na redne ponedeljkove(tokrat z enodnevno zamudo) podatke o izgubljeni teži! Torej: ta teden - 0,5 kg, skupaj v 57. dneh- 14,5 kg, obseg trebuha zadnjih 14 dni - 2 cm, skupaj - 13 cm! Zdaj pa moram nehat, ker grem večerjat! Čaka me namreč čudovita večerja, cca. en liter hladne , čudovite vode!!! Dober tek! Robi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti