8. mar 2005 16:24
Spoštovane dame in gospodje, najprej želim vsem MIČNIM GOSPODIČNAM IN GOSPEM SREČEN DAN ŽENA!! Ker ste me ob prebiranju tega foruma tako navdušili nad 90-dnevno dieto, sva se tudi jaz in moj fant odločila zanjo. Danes je tako najin drugi dan in zaenkrat se počutim precej v redu. Imam pa nekaj vprašanj. In ker vem, da ste vsi dobri poznavalci te diete, upam, da mi boste lahko dali prave odgovore na nekaj vprašanj: 1) Na beljakovinski dan piše, da lahko pojemo kos kruha? Se tega držite? Kajti kolikor se spomnim sama, naj mesa in kruha ne bi jedli skupaj. Kaj mi lahko poveste o tem? 2) Prav tako piše, da v čaj lahko damo med. Ali to prakticirate ali pa je še vedno bolje, da se pije nesladkan čaj? 3) Se lahko pije kava z mlekom ali je bolj priporočjivo kaj drugega? 4) Najbolj me bega sadni dan: se lahko pojesta samo dva sadeža, pa potem uro ali dve presledka pa spet, ali lahko poješ več sadežev? Kakšne izkušnje imate s tem? Že vnaprej hvala, ker boste vaše dragocene izkušnje delili z nama, sva vam zelo hvaležna, lep pozdrav iz Ljubljane katrin315