ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

8. mar 2005 15:23

Ojla! Tudi meni so danes prinesli položnico in jo grem kar takoj plačati . Upam, da bo knjižica sedaj tudi kmalu prišla. Se slišimo. Dipsi

Maajaa  

član od: 10.6.2004

sporočila: 18

8. mar 2005 15:23

Hojla! Malo sem žalostna, ker vidim, da ste že vsi "stari mački" tu gor in da se ne utegnete odzivat na "začetniška vprašanja" nas ta novih :( Vseeno bi vas pa prosila vsaj za naslov Rinine knjigice in kje se jo kupi. Pridno hujšanje želim, pa pejte mal na zrak pogledat sončka:) Maja

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

8. mar 2005 15:31

Lep pozdrav vsem skupaj in čestitke vsem ženskam za njihov praznik! Upam, da se me sploh še kdo spomni, saj ne pišem več toliko kot prej, pač ni časa. Sicer pa tudi berem ne prav redno, saj ste prave klepetulje in če me ni dva dni , je preveč za prebrati! Vidim, da je kar veliko novih, tudi moške predstavnike sem zasledil. Naj povem, da je danes moj 58. dan, moj najljubši dan, vodni dan. Ni treba nič kuhati, nič jesti, samo piješ,a ni to super. Mislim pa, da nisem samo jaz danes na vodi, sem videl še najmanj dve punci, ampak se ne spomnim imen! Robi

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

8. mar 2005 15:46

Maajaa naslov knjižice je Rina - Življenje in kilogrami; Jutri začnem. Dobiš jo v časopisarnah - tam kjer prodajajo cajtnge če se drugače izrazim... Ampak tudi če je nimaš nič ne zgrešiš. Razen če se ti ne da vsak dan sproti premišljevat kaj bi skuhal in se potem opiraš na knjigico... Jaz osebno raje kuham "iz hladilnika", ne da se mi kuhat po vnaprej predvidenih jedilnikih, ker se mi ne da ubadat z načrtnim nakupovanjem sestavin... Knjižica stane če se prav spomnim tam nekj 2900 sit ali nekaj takega... LP ivonja

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

8. mar 2005 15:47

Maajaa - malo poglej naokoli (eno stran nazaj) - sprašuješ, kje lahko naročiš rinino knjižico, ki jo sedaj vse noro naročujemo - sem ti napisala. Če želiš pa prvo knjižico, je naslov "90-dnevna ločevalna dieta". več pa najdeš tukaj: http://mojplanet.com/dieta/ Tako da le ne tako črnogledo! Darchy

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

8. mar 2005 15:50

Čao, Maja! Za Rinino knjižico pokliči 02 778-1771, videla sem jo pa tudi po trgovinah, kjer imajo časopise in revije, ampak tega je že dolgo. Zato je najbolje, da pokličeš na uredništvo revije in poveš svoje želje, ali želiš staro, novo, ali obe, kar je po moje še najbolje. Vrnila sem se iz kolesarjenja, največji problem je bil, da so še ponekod kupi snega, tam bi potrebovala sanke namesto kolesa. Upam, da bo čez nekaj dni bolje. Bobby, zanimivo razmišljaš o vodnem dnevu. Samo sprašujem, če naj tudi družinskim članom prepovem jesti. riba-ribica

Darchy  

8. mar 2005 15:51

HEJJJ, Bobby....pa kje ti hodiš? A se že kaj vidi skozi tebe danes? Midva sva pa isto začela, tako da sva danes oba bolj prozorna... mislim, vodena.. Hja, malo smo pa že jezne, ko nas ne prideš pogledat malo večkrat - res se pozna, ne samo pri tebi, da moški sploh ne znate bit ta prave klepetulje. A se bo še kdo danes javil? Jaz komi čakam, da lhako kaj natipkam - to je vse, kar bom danes popoldne počela. Pa tale voda mi ne gre po grlu... ne vem, če sem uspela pol litra dol spravit... Darchy

Darchy  

8. mar 2005 16:09

Tabina, eno vprašanje... od kje si pobrala tiste OH in Š recepte? A naj pričakujemo še B in V (vitamini, sadje)? Darchy

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

8. mar 2005 16:20

Evo mene! Filip, hvala za čestitke in poljubček! Saj bomo čez dva dni vrnile! Vsem vodenim veliko zaposlitve danes, da ne boste preveč na hrano tuhtali. Sicer sm pa tud js rada mela vodne dneve, ker mi ni bilo treba tri kosila kuhat. Js bom mela vodni dan spet v četrtek ker je prazna luna in se morm mal spucat!!!! No, končno berem, da so začele položnice prihajat. Js je pa še nimam. Verjetno pa bo ta teden, komaj pa že čakam knjige!!!! Darchy, tud pr ns v Zasavju imamo sonček, pa še nič kaj mrzlo ni. Punce, ko ne boste več na dieti, kar poskusite v enem obroku mešati B, Š in OH. Boste vidle kako zanič se boste počutile, kar za v postlo - zaspano, brez energije, tiščanje v želodcu,... Vsaj pri meni je blo tako. Očitno se želodec brani, ko se enkrat navadi na druge kombinacije in te hitro opomni da si zašel na stare tire. Uživajte!!!! kokos

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

8. mar 2005 16:24

Spoštovane dame in gospodje, najprej želim vsem MIČNIM GOSPODIČNAM IN GOSPEM SREČEN DAN ŽENA!! Ker ste me ob prebiranju tega foruma tako navdušili nad 90-dnevno dieto, sva se tudi jaz in moj fant odločila zanjo. Danes je tako najin drugi dan in zaenkrat se počutim precej v redu. Imam pa nekaj vprašanj. In ker vem, da ste vsi dobri poznavalci te diete, upam, da mi boste lahko dali prave odgovore na nekaj vprašanj: 1) Na beljakovinski dan piše, da lahko pojemo kos kruha? Se tega držite? Kajti kolikor se spomnim sama, naj mesa in kruha ne bi jedli skupaj. Kaj mi lahko poveste o tem? 2) Prav tako piše, da v čaj lahko damo med. Ali to prakticirate ali pa je še vedno bolje, da se pije nesladkan čaj? 3) Se lahko pije kava z mlekom ali je bolj priporočjivo kaj drugega? 4) Najbolj me bega sadni dan: se lahko pojesta samo dva sadeža, pa potem uro ali dve presledka pa spet, ali lahko poješ več sadežev? Kakšne izkušnje imate s tem? Že vnaprej hvala, ker boste vaše dragocene izkušnje delili z nama, sva vam zelo hvaležna, lep pozdrav iz Ljubljane katrin315

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti