8. mar 2005 9:52
Sedaj prihaja nova knjižica (jaz sem pravkar dobila položnico) z naslovom "naslednjih 90 dni". Ko plačaš položnico, dobiš knjižico. Naročiš lahko preko: katarina@amis.net Darchy
8. mar 2005 9:52
Sedaj prihaja nova knjižica (jaz sem pravkar dobila položnico) z naslovom "naslednjih 90 dni". Ko plačaš položnico, dobiš knjižico. Naročiš lahko preko: katarina@amis.net Darchy
8. mar 2005 10:52
oj filip 76 hvala za cestitko ja in tudi lupcek je prav prisel takih kavalerjev se kar manjka. moj je tudi ze na poti domov in ves vesel me je klical naj bom doma, da ima nekaj zame. kaksen cuker tabina vodni dan imava cez cca 10 dni (danes je 18 dan dijete) tako da bova skupaj sle cez krizo. punce pridno naprej aja dejte mi se povedat za testenine vem kok jih lahko kaj pa na skrobov dan, ce jem samo porcijo krompirja iz pecice, koliko ga je lahko? hvala papa vipercat
8. mar 2005 11:07
Najprej en lep pozdrav vsem skupaj! Danes me prav razganja od energije in same traparije mi rojijo po glavi. Vam povem, da je pomlad blizu :o). Ta vodne, za vas je danes obilo vode (čaja) edina rešitev. Pijte, pijte in še enkrat PIJTE. To res pomaga in, če bo katero slučajno zamikalo, da bi kaj vtaknila v usta - NIKAR. Vam povem, da je naslednji dan občutek zmage enkraten. Premagaš namreč sam sebe, lakoto in mene to tako napolni z energijo in samozavestjo, da sem cel dan "u luftu". Res, sploh ni hudo in občutek naslednji dan poplača vso vodenost. Držite se punce, mi smo z vami. Ben, kar se tiče češpljovine ... Khm, khm ... malo heca pa mora bit, a ni tako?! Bohprvar, da bi se na vsako tako "ljubkovalno" odzvale z gnevom. Življenje je treba vedno pogledati s tiste lepe strani in prepričana sem, da si ti namenil ta izraz prav iz tega nagiba: malo za hec, malo je pa tudi res, kaj čmo. Ženske smo si našle svoj prostor pod soncem in z veseljem ga delimo tudi z moškimi predstavniki. Le kaj bi brez njih!?? In kaj bi šele vi brez nas :o)) Torej Filip, nikar ne kompliciraj. Če moraš izgubiti 25 kil boš kar nekaj časa moral prakticirati tale način prehranjevanja in tudi če ne vagaš živil, boš zagotovo hujšal. Med obroki ne ješ ničesar, po 20 uri ni prigrizkov in priboljškov, ne mešaš OH ali Š in B, itd. Mislim, da je Ben lepo povedal, spremeniti je treba način prehrane in razmišljanja. Vsaj za kosilo se najej in potem za večerjo manj pa bo. Sama se najbolj bojim kako bo po treh mesecih. Tako dobro se poznam in recimo rižoti z mesom ali musaki se ne želim odpovedati. Tako si jo bom včasih privoščila in potem naslednji dan po principih 3MD naprej. Tudi krvavice imam zelo rada in pozimi jo bom pač kdaj pojedla. Teoretično imam že vse rešeno, bolj pa me skrbi kako bo v praksi. Občudujem ljudi, ki se svojih principov tudi držijo. Prav spoštujem tiste, ki shujšajo potem pa uspešno ohranjajo novo pridobljeno težo. Sama sem bolj "šibke sorte" in trma ni ravno moja vrlina (ali pač?). Pri hujšanju in ohranjanju teže bi mi tudi trma prav prišla. Takole, vesela sem, da sem imela čas, da se pofočkam. Lepo je bilo prebrati vse kar ste napisali od včeraj zvečer. Včeraj sem si skuhala polento za današnje kosilo in tudi domači bodo morali jesti polento, ker je zaloga v zamrzovalniku pošla. Naredila jim bom friko (sir in zaseka) ter jim polila po polenti, jaz pa jo bom žulila bolj suho - samo z malo čebule. In tudi za večerjo bom raje polento, ker mi sladko nikakor ne paše. Ta vodene, zdržite in tudi vsem ostalim želim lep dan. Mimogrede, hvala za čestitke! Marina5
8. mar 2005 11:35
No, en dan me ni, smo pa spet na 30.strani! Če bo šlo tako naprej, bomo spomladi že vsi šlank in lepi! To bo začudenje, ko bomo slekli debele cunje, a ne? Ženske, praznujte če vam paše, moški - vi se pa kaj izkažite! (saj bomo vrnile čez dva dni) Jaz sem danes "sadna" pred vodnim. Saj bom zdržala, ker upam, da bo potem še kaj šlo dol. Ves ta "srednji" del diete namreč stojim na istem in res je čas, da bi se še kaj premaknilo. Ni pa problem s takim prehranjevanjem, še vedno mi manjkajo le beljakovine - predvsem jogurt, skuta in sir... Danes je prišla položnica od Rine, torej bom kmalu vedela tudi kako po tem. Sem že kar malo firbčna. Tudi jaz imam, kot ti Marina5 nekaj priljubljenih jedi, ki se jim ne bi rada za zmeraj odrekla. upam, da se jih bo dala vkomponirat, da ne bo treba stalno imeti kakšno slabo vest in strah pred tehtnico. Uživajte na sončku!!!!! Lisa
8. mar 2005 12:06
Jaz sem danes položnico že kar plačala in mailala kdaj lahko pričakujem knjižico, pa so mi rekli, da jih bodo začeli pošiljati konec tedna. Tako da...mislim, da bodo pravi čas, da bomo vedele kako naprej... Okvirno pa smo tako že slišali... vsaj 3 mesece je treba ostati še na sadju dopoldne. Glede ločevanja, pa se ni potrebno striktno držati zaporedja dni - pomembno je, da v obroku pravilno kombiniramo... mislim, da to sploh ne bo problem, ker smo postale že prave izvedenke. Glede prekrškov in naših najljubših jedi, ki smo se jim zdaj odrekale (čeprav je takih zelo malo, a ne?) pa mislim, da nam je dala Marina dober nasvet: tu pa tam bo že kak dan "pregrehe" in zaradi tega se res ni treba sekirat, če bomo potem pridne naprej. Marina5, HVALA za vzpodbudne besede vsem vodenkam. Nonstop čekiram forum in visim za pcjem. Nekako se moram danes zamotiti in poleg ostalega dela je najlažje prečekirati vaše poste in malo prebrati, pa kaj povedati...ja, mi je prav žal, dans vam bom ful tečna, ko sem nonstop gor, tako da ne bit preveč hude. Pr nas pa mamo sončka! A je še kje drugje sonček ali sam pr nas na štajerkem? Če ga kje primanjkuje, ga mi brez problema pošljemo :) Darchy
8. mar 2005 12:11
Vipercat, krompirja pojej toliko, da boš sita. Lahko ga je več. Saj ti želodec pove, kdaj je dost. Ne boš verjela, da ga jaz sedaj pojem veliko manj kot takrat, ko nisem hujšala in brez mesa, pa sem dalj časa sita. Včeraj sem celo ostala brez večerje, ker sva prišla domov ob pol desetih, za kosilo pa sem pojedla dušen riž z grahom, začinjeno z malo tamarija in zeleno solato. Pa sploh ni bila velika porcija. Tudi testenin si naredi toliko kot piše. Enkrat jih boš pojedla, pa drugič, tretjič jih boš skuhala manj. Saj gre. Musako pa sem jaz nekaj časa po zaključku diete (lani) delala tako: meso + zelenjava, krompir+zelenjava in to je bilo v redu. Ko pa sem začela po starem sem tudi pridobila vsakič malo. Zdaj bo drugače, ker vem, kam požrešnost in nedisciplina pripelje. Rajši bom vzdrževala kot se matrala in ponovno zniževala. papa Irena
8. mar 2005 12:31
Pravkar sem dobila položnico, katere sem bila vesela, kar se precej čudno sliši, saj imamo običajno preveč položnic, pa saj se ve o kateri položnici je govora. Priimek je bil malce narobe napisan in sem poklicala, da povem in sem zvedela, da so imeli v tiskarni gripo in bo knjiga natisnjena šele prihodnji teden. Pozdravljam vas in grem malce kolesarit, ker je sončno. riba-ribica
8. mar 2005 12:35
Hejhoj! Srebam zeleni čaj in berem kaj ste kaj napisale. Meni se ob 12h želodec že močno oglaša in potem se s čajem nalivam da nekako prebrodim do 14. ure. Pa mi kar dobro gre. Ja Marina5 in Lisa tudi mene skrbi kako bo po dieti, ker najbolj dobre so stvari kjer so B, OH in Š vse skupaj namešane to vsi vemo - saj če ne bi bilo tako, nebi bili mi debelušnih ... To že da se kdaj pa kdaj pregrešiš, ampak da ostaneš tako discipliniran da je to res samo kdaj pa kdaj. Že vnaprej vem kako težko bo. Sploh pa zato ker pri naši hiši vedno kdo kaj kuha in to še vsi zelo dobro... Upam da nam bo uspelo obdržat težo no... Darchy in vse vodne ostanite STRAIGHT! Saj dan tako hitro mine... Bo fino jutri na vago stopit! Pozdravček, ivonja
8. mar 2005 13:14
Čav. Naj povem, da imamo tudi na Primorskem sonček, pa snega tud. Komaj čakam, da začne poganjati regrat, ker je za zelenjava sedaj dobila krila v cene Vsem vodovodarkam srečno še naprej. Danes na "dan žena" pa so se opogumili tudi moški. Sicer pa smo večina danes na OH, tako da bo tudi kaj priboljška padlo (tudi čokolatinov se ne bi branila). Kot pravite, so nas počastili s položnico. Upam, da bo kmalu tudi knjiga. Vem, da če ne bom naredila načrta za po dieti, ne bo nič, kaj hitro te zmami na stare poti. No pa lep dan še naprej in da bi vas vaši dragi lepo presenetili. lkc
8. mar 2005 14:05
Čao ! Končno sem spet našla nekaj časa da se vam oglasim.Svaka čast zelo ste pridne za pisat jaz pa ponavadi utegnem samo prebrati. Za mano je uspešno prestani drugi vodni dan in sem z rezultati še kar zadovoljna.V tem mesecu "samo " 3 kg,4 cm v pasu in 5cm na bokih.Se pozna da sem malo več grešila kot prejšnji mesec . Pozdravljene tudi vse tanove in tanovi.Filip67 hvala za čestitke in poljub. Vsem ženskam pa čestitam današnji praznik in vam želim da bi vas vaši moški čim bolj razvajali in da bi vsaj polovico tega razvajanj razvlekli čez celo lelo. Lep sončen pozdrav z Notranjske! jaca Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 08. mar 2005 14:05:45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Caprese solata s popečenimi svaljki