7. mar 2005 19:18
Meni so rekli, da naj bi začeli položnice konec prejšnjega tedna pošiljat, pa ni še niti položnic...ne vem, kdajbo knjiga... Darchy
7. mar 2005 19:18
Meni so rekli, da naj bi začeli položnice konec prejšnjega tedna pošiljat, pa ni še niti položnic...ne vem, kdajbo knjiga... Darchy
7. mar 2005 19:24
Tud men so rekli , da naj bi položnice začeli pošiljati prejšni teden pa ni bilo nič. Mogoče smo jih pa presenetili in se nas je tako veliko naročilo na drugo knjižico, da enostavno ne morejo vsega podelati ha ha . Dipsi
7. mar 2005 19:48
Živio! Tudi jaz jemljem občasno Unicap tablete, pač kadar se me loteva kakšen prehlad. Z njimi sem zelo zadovoljna, tako, da lahko rečem, da je moje življenje kvalitetnejše, odkar jih poznam. Svetoval mi jih je pred precej leti sinov učitelj kitare, ko sem bila povsem brez glasu. Včeraj sem dobila srebrno priznanje za kolesarjenje v lanskem letu. Govorim o akciji Toti pecikl. Komaj čakam, da bom lahko več kolesarila, ko bo vreme boljše. Malo grem od doma in ne jem, nekako pozabiš na hrano. Lažje je, pa saj me razumete. Pozdravček vsem hujjšavcem in pisateljem! riba-ribica
7. mar 2005 19:58
Punce, po moje so presenečeni nad odzivom in še sami ne morejo verjeti, kaj se dogaja v tej ljubi Sloveniji. Pravijo, da kdor čaka, dočaka. Upam, da jo bomo tudi me. Štiri tedne še, pa bo konec prvih 3 mesecev. Meni se zdi, da so zelo hitro minili. Kako pa se zdi vam ? Vam čas z dieto teče hitreje ali počasneje od "prejšnjega" življenja ? Danes sem jedla prebranac in rdečo peso v solati. Kaj se tudi vam dogaja, da kuhate preveč hrane in so oči bolj lačne kot želodec ? Ves dan sem komaj čakala, da pridem domov in se napokam kosila, potem pa nisem nič kaj dosti pojedla, za večerjo pa le nekaj žlic. Sem se pa navadila na 1,5 - 2L vode in če jih ne popijem, se ne počutim dobro. Kot bi se mi hotelo vrteti v glavi. Jutri bom jedla pico iz polnozrnate moke in z zelenjavo. Zvečer pa SLADKARIJE. Pa naj še kdo reče, če ta dieta ni super. marjanca45
7. mar 2005 20:01
Dieta je super, sploh OH dan...ampak jaz se nikakor ne morem navaditi na toliko VOOODEEE. Darchy
7. mar 2005 20:55
kat, ko bi obstajal način, da ti pomagamo, da bi prišla v Slovenijo, da bi imela kak račun odprt! Kolko pa pride sploh letalska karta? Čeprav nimam ne vem kake velike plače, bi se lahko za tako stvar kamot odrekla kateri drugi. Hvala za ideje glede škrobnega dne, jaz imam tu največje probleme. Za jutrišnji OH dan sem nekaj eksperimentirala v pečici, Sem v listnato testo dala pelate, pa polno začimb, povrh pa še kolobarje čebule in polno česna, zvila in spekla kot štrudl. Sineku pa sem kot nadev dala šunko, sir, paradižnik in olive, prav tako zvila in spekla. Svoje sem zapakirala za jutri za službo, od malega sem pa tudi malo, ampak res čisto malo poskusila in je izpadlo ful dobro. IN če lahko na B jemo kruh, ki je iz moke, vode in kvasa kot listnato testo, si bom naredila nekaj podobnega v četrtek. Itak ne morem pojesti veliko, se mi je želodec popolnoma skrčil in res jejo samo oči. Hvala bogu pa nimam problema s pitjem tekočine, požlampam veliko vode in čajev, kar se mi ful pozna na koži, je dosti bolj gladka, lepša na pogled. Trebušček pa še kar ostaja, baraba. Pa bomo že rešili! Aja, še statistika po 18 dneh: ker imam za zgubit le 7-8 kg, je -3 kg uspeh! meča -0,5 cm stegna -1cm boki -2cm trebuh (tu ne mislim pas, ampak spodnji del "trebuščka",ki kar lepo baročno sili ven) -4cm roke(nadlahti) -1cm Saj niso velike cifre, ampak pri moji miceni pojavi je to spodbuden rezultat. Naslednja statistika bo po prvem vodnem dnevu čez 11 dni. Moram priznat, da sem telovadila malo ali skoraj nič, danes pa sem pretekla 6 krogov na štadionu, seveda sem parkrat hodila po kake 20m, pa dvema serijama po 20 trebušnih in počepov ter 2x po 15 sklec. Ker imam še od prej nekaj malega kondicije, ni bilo večjih težav, upam, da bo še bolje. Počutim se prijetno utrujeno. lep pozdrav vsem! brittney
7. mar 2005 21:22
Kolk je dober brat saj imate vsi dobre rezultate. Upam dase bo pri meni tudi kej poznalo.Ravno sedaj sem malo telovadila 20 minut na orbi treku.VROOOOČEEEEEEEEE spijem kar dva kozarca vode. Sedaj pa pod tuš in sladko spančkat,ker jutri bo spet nov dan. lahko nočko vsem sotrpinom
7. mar 2005 21:40
Večer. Tako, po nekaj dnevih "prisilnega dopusta", ker je moj računalnik dokončno crknil, se vam zopet oglašam (ja kot vidite je rač. zopet za nekj časa usposobljen, tako da vam bom težila...) Punce, danes sem bila v fitnessu....mene vse tako boli in to kljub temu, da sem dnevno naredila po 200 trebušnjakov. Očitno to doma ni niti približno tako kot bi moralo biti. Upam, da se bom lahko jutri postavila na noge...vam poročam Vidim, da vas je kar nekaj imelo pošteno grešen vikend....to ni nič dobrega. Brittney, neeeeeeeeeee na B dan pripravljati tega. Kruh na B dan (če že mora biti9 mora obvezno biti polnozrnat!!!! V listnatem testu pa definitivno ni, tako da bi bil to kar velik prekršek. Če je pa možno oz. zaradi boljših rezultatov pa se kruhu odpovejte. O tem bi lahko stekla obširna debata, kako to da je sploh dovoljen . Kat, tudi od mene prenesi očetu želje po čim hitrejšem okrevanju. Danes sem ga videla na TV-ju in sem se takoj spomnila na tebe in kako grozno mora to biti. Vipercat, ti si pa hodila v naših krajih, ha. Pa se nisi nič oglasila. To moraš drugič prej povedati, da prideš Lp, maychi
7. mar 2005 22:10
Dober vecer, Danes sem pa kar agresivno nastopila, da sem prisla do racunalnika, preden nam spet kabel crkne! Dva dni so "mojstri" napako odpravljali in tudi danes so cel dan motnje, tako da internet dela ali pa ne, kakor se mu zljubi. Ampak zdajle sem tukaj in lacna sem kot volk. Danes sem bila na neprostovoljnem sadnem dnevu. Zjutraj eno banano in potem ob 6 popoldne eno jabolko, ki mi ga je odstopila sodelavka. Cel dan smo sedeli na sestankih in niti priblizno ni bilo casa za hrano. Domov sem prisla pred kaksne pol ure in pojedla se dva korenja! Se pred casom pa bi ne utegnila salame in sira rezat, da bi si lakoto potesila. Dovolite, da vam prenesem mnenje bivse sosolke - zdravnice, ki je prebrala mojo knjizico. Saj vas nocem v slabo voljo spravljat, ampak naj vam vseeno povem kaj pravi ona. Pravi, da je tri mesece najvec kar naj bi drzali tole dieto in to zaradi pomanjkanja beljakovin. Meni, da bi bila dieta veliko bolj "zdrava", ce bi vsebovala vec mlecnih (z malo mascobe!) izdelkov in kaksno jajce vec tudi ne bi skodilo. Ceprav ji z veseljem ploskam (predvsem mesa bi si sama privoscila vec), pa njenega mnenja ne upostevam in z dieto nadaljujem. Rekla mi je tudi, da dieta nikakor ni skodljiva in vsekakor koristna za ljudi z visokim krvnim pritiskom. Se par svojih mnenj je povedala o tej dieti, vendar ne bom pametovala, ker njenih nasvetov niti sama ne upostevam. Ona je tako zmerna, da me vse boli od zavisti in to sem ji tudi povedala. Naj kar pametuje saj jo moram dvakrat pogledati, da jo enkrat vidim - tako je namrec suhcena. Aja, rekla je tudi, da ta nacin prehranjevanja zagotavlja dovolj vitaminov (sadje, zelenjava) in naj jih ne bi bilo treba dodajati. Kat, lumpov je danes povsod veliko. Kot so ze moje predhodnice zapisale, upam, da bo s tvojim ocetom vse OK in, da te bo na ohceti zavrtel kot se sika!! Zdajle se odpravljam kuhat za jutri in sploh ne vem kaj naj skuham. Jutri je OH dan in mislila sem skuhati polento in golaz, pa je za kuhanje golaza zdajle res ze malo prepozno. Mogoce polenta zame, za moje lakotnike pa spet kaksna lazanja iz zamrzovalnika :o). 64. dan diete je za mano in se malo pa bomo na cilju. Pridne bodite in lepo sanjajte Lahko noc Marina5
7. mar 2005 23:04
Lep pozdrav vsem skupaj! Sem povsem nova tukaj, šele pred tednom sem zasledila to temo na forumu (do sedaj so me zanimali bolj recepti, priznam) in ugotovila, da govorite o isti dieti kot jo sama prakticiram. Super, da preko foruma delite izkušnje in se spodbujate, z veseljem bi se vam pridružila! Ker je sporočil že na milijone, ne utegnem vsega prebrat (študij ima prednost:), sem študentka slovenščine, 2. letnik), zato mi ne zamerite vprašanj, ki so se sigurno že pojavljala. Na dieti sem šele 20 dni, šle so samo 4 kilce dol, in sicer zato, ker uspem brez pregreh zdržat cel teden, za vikend pa se pregrešim (z npr. kepico sladoleda, sadnim jogurtom in toastom, se pravi, da se ne nažiram ravno) in to plačam s kg navzgor. Groza! Trenutno imam 59kg, rada bi pa prišla na 52kg (merim 160 cm namreč) in se bojim, kaj bo, ko bom končala. Bodo šli kilogrami vsak dan za kg gor??? Imam pa še eno vprašanje: kako je naslov knjižici, ki vsebuje več receptov, kolikšna je cena in kje jo kupim? Ker zaenkrat sem še na varianti meso-krompir-makaroni-sadje in človek se tega malo naveliča. Pa še nekaj, kakšno vlogo ima pri dieti voda? Že prej sem izredno malo pila, sedaj pa, ko malo jem niti žejna nisem več in spijem na dan cca. 2 dl tekočine. Lahko nočko vsem skupaj, hvala za odgovore, pa se slišimo :) Maja. Maja JanežičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Grški pita kruh