ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

7. mar 2005 12:06

Jaz sem danes na 57. dnevu, danes le sadje cel dan, jutri pa 2. vodni dan. Izmed vseh dni najbolj mrzim ravno ta dan, saj ne da mi sadje ni dobro, samo kaj pa vem, ne pase mi ravno prevec sadja jest. Do zdaj mi je slo dol 8,6 kg in od nedelje sem koncno uspela priti pod 60 kg!!!!!! (to je bil moj prvi cilj, naslednji in koncni je 55 kg!!) Moj fant, ki hujsa z mano, je do zdaj izgubil malo manj kot 13 kg. Sem pa zadj trenutno zelo zalostna, saj je bil moj ati v petek na Tepanjih oropan in brutalno pretepen, dela kot varnostnik. Mogoce je kdo kaj zasledil pri porocilih. Stanje se mu sicer izboljsuje in ni v zivljenjski nevarnosti, a kljub vsemu sem zelo zelo zalostna & pretresena, pa se tako dalec od doma sem ( Nizozemska) in nimam moznosti it domov, ker si ne morem privoscit letalske karte. Srcno upam,da cimprej ulovija tista 2 kretena, ki sta ga tako hudo prebunkala in da jima policaji podarijo posebni tretman ali kako se ze rece. Veliko uspeha pri dietiranju in lepo pozdravljeni vsi skupaj, Katarina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

7. mar 2005 12:19

Kat, zelo vesela sem bila, ko sem brala tvoj prvi del, pri drugem pa ne več. Živim zelo blizu Tepanja, kjer se je to zgodilo in zelo mi je žal, da se je to zgodilo tvojemu atiju, ti pa si tako daleč od doma. Vem, kako je, ko ne moreš domov. Preklet denar je res sveta vladar. Ne povedo pa pri poročilih nič kaj dosti, ker storilcev še niso našli. Mafija. Držim pesti, da se bo vse lepo izteklo in da boste na poroki veseli in srečni ( upam, da vaju bo z bodočim še sploh kaj ostalo, ko tako pridno klesata kilograme). Drži se, Kat. Po vsakem dežju posije sonce, tudi zate, prav gotovo ! marjanca marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

7. mar 2005 12:31

Kat, tudi jaz sem v medijih slišala za rop v Tepanjah. Verjamem da si pretresena in ti je težko ker ne moreš biti sedaj ob njem. Upam da bo tvoj ati čimprej okreval. tejčica

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

7. mar 2005 12:40

Hvala punce, mi zelo veliko pomenijo takale lepe besede. Sej sej bo pocajtal, zdaj so ga prestavili ze v drugo sobo, je skoz pri zavesti, na kratko sem celo v soboto popoldne govorila z njim... So pa rekli, da ce bi dobil se par udarcev po glavi ( en ga je tolkel po glavi z kolom!!!!!), da bi lahko za celo zivljenje vegetiral.... :( Zdaj bo trajalo, kar nekaj casa, da si fizicno in tudi psihicno opomore. Drzite pesti zanj... Katarina

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

7. mar 2005 12:44

Kat, potem pa imava jutri, na dan žena, skupaj vodni dan. Fino, ga bova skupaj prebili. Kar kurja kožo sem dobivala, ko sem brala o tvoji nesreči. Želim vam, da bi barabe čimprej ulovili! Še dobro, da je z atekom kolikor toliko v redu in da ni v življenjski nevarnosti. Srečno! bonaca

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

7. mar 2005 12:57

Mene pa zanima kako je z limonami, kaj se šteje kot obrok če si celo limono stisneš v vodo, al se lahko pije neomejeno??? bambola

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

7. mar 2005 13:02

Oh, torej jutri ne bom edina na drugem vodnem dnevu. Fino. Kat, upam, da bo tvoj ata čimprej okreval in da se bosta lahko na poroki veselo zavrtela. Ja, marjanca45, tak je to z oprsjem...jaz bom kmalu imela luknjo navznoter.... bemtiš! bambola, limonce so sadje, voda je pa voda...če nič ne sladkaš, lahko to ješ/piješ kot sadni obrok kadarkoli. vendar pa mislim, da šteje kot obrok, saj ni samo voda, ampak je dodata vsebina cele limone.... po drugi strani pa...saj limona ni lih kalorična in limonada je pač malo podkrepljena voda... pa če čaje lahko pijemo... Darchy

levinjčica  

član od: 8.11.2004

sporočila: 10

7. mar 2005 13:14

Živijo. Me še sploh poznate? Vas zanima kako je kaj z mano? V dobrih 4 mesecih, kolikor trahja moja dieta, sem oklestila komaj 8 kg, To pa zato, ker sem občasno tako grešila, da me je kr sram. Tako da veste, ostajam na dieti, pa želim si čim manj prekrškov v bodoče. Lepo vas prosim, dajte me spet malo vzpodbudit, pa lahko me tudi pokregate. Mogoče bo pomagalo k večji disciplini! LP levinjčica Sporočilo je spremenil(a) levinjčica dne 07. mar 2005 13:23:03

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

7. mar 2005 13:32

Draga Kat, tvojemu atiju želim čimprejšnje okrevanje. Res živimo v žalostnih časih. Pišemo pa res vsi radi, vsaj pri tem smo pridni, če že pri kilogramih ne, ampak bomo tudi tam izboljšali. Še eno vprašanje imam. So kruhovi cmoki primerni za OH dan? En shujšan pozdravček! riba-ribica

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

7. mar 2005 13:49

No, pa da jaz še malo naložim. Ben, hvala za pojasnila, saj mislim tudi jaz tako, da bo treba po koncu 3MD še naprej malo kombinirat, pa kakšen sadni dan, pa vodni (ki lahko pomeni tudi, da hujšamo z luno), sicer... Malo me je strah, ker sedaj točno vemo, kaj je kateri dan za jest, če pa nimaš tega točno določeno, pač začneš "srat". Tako je bilo tudi ta vikend, ko sem v nedeljo nekaj peciva spekla (rojstni dan), potem pa sem probala en košček, dobro, pa drugega, potem pa itak zavore popustijo, pa si rečeš, kamor je šel bik, pa naj gre še štrik. Danes pa slabo počutje - v želodcu mislim, pa napenjanje, pa nič WC-ja. Tako da nam telo samo pove, da nekaj ni dobro. Ker v drugem delu ni šlo dol nič kg (čeprav skoraj nič grešila), sem sklenila, da pa ta tretjji del mora ratat. Tudi jaz sem ugotovila, da jih kar nekaj poznanih hujša s to dieto - menda je ratala nacionalni šport. Bi morale dobiti kaj procentov, a ne. Filip, čestitke, no vidite ženske, moški so tiho, hujšajo, potem pa kar s statistio na dan. Me pa zavistne (sem se hecala). Pa lep pozdrav. lkc

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti