7. mar 2005 12:06
Jaz sem danes na 57. dnevu, danes le sadje cel dan, jutri pa 2. vodni dan. Izmed vseh dni najbolj mrzim ravno ta dan, saj ne da mi sadje ni dobro, samo kaj pa vem, ne pase mi ravno prevec sadja jest. Do zdaj mi je slo dol 8,6 kg in od nedelje sem koncno uspela priti pod 60 kg!!!!!! (to je bil moj prvi cilj, naslednji in koncni je 55 kg!!) Moj fant, ki hujsa z mano, je do zdaj izgubil malo manj kot 13 kg. Sem pa zadj trenutno zelo zalostna, saj je bil moj ati v petek na Tepanjih oropan in brutalno pretepen, dela kot varnostnik. Mogoce je kdo kaj zasledil pri porocilih. Stanje se mu sicer izboljsuje in ni v zivljenjski nevarnosti, a kljub vsemu sem zelo zelo zalostna & pretresena, pa se tako dalec od doma sem ( Nizozemska) in nimam moznosti it domov, ker si ne morem privoscit letalske karte. Srcno upam,da cimprej ulovija tista 2 kretena, ki sta ga tako hudo prebunkala in da jima policaji podarijo posebni tretman ali kako se ze rece. Veliko uspeha pri dietiranju in lepo pozdravljeni vsi skupaj, Katarina