ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

7. mar 2005 11:28

oj! spet jest no zdej sem pa ze ene par predstavnikov moskega spola vidla klele. le tako naprej!!! tabina ne se hecat s kom bom pa jest menjavala ideje za kosila? kar lepo nazaj se spravi in po dnevih lepo naprej danes je skrob!!! (a sem te tost skregala da bo pomagalo? ti smao povej kaj rabis ) ja orbitrek bi res prodala ampak mi ga je kar malo zal. to je prva stvar, ki sem si jo sama kupila, da naredim nekaj iz svojega telesa zdej pa ga nimam kam dat. prov hudo. pa sem mislila da ga bom kaj vec uporabljala. hm glede postavljanja cen sem pa jest bol svoh. recimo tko kdo da vec? haha lep pozdrav vipercat

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

7. mar 2005 11:31

Hoj! Me je potolažlo ko sem brala da smo med vikendom vse po malem grešile. Sem se zjutraj stehtala pa ni bilo kakšnih bistvenih razlik, no ja al pa je to zaradi moje vage ki včasih malo "zabluzi". Bi si morala elektronsko kupit - al pa ne, ker potem bi pa res postala obsedena z vsakim gremom + oz. -. Saj se itak po cunjah pozna!! Tabina ne obupat! Zdrži še tisti mesec (al koliko že imaš) diete, potem boš pa tisto kar bo od tebe visel (če bo sploh kaj) preoblikovala s kakšnim tekom ali vajami. Po moje itak ni dobro telesa filat z dieto in obenem še s telovadbo. Mislim da nebi bilo dobro zdaj vključevat zraven še čiščenja z žitaricami, ker si že navajena na to zaporedje B,Š,OH ter V... Ne vem no, tako je moje mnenje, sicer pa je itak od vsakega posameznika odvisno kaj mu najbolj odgovarja... Držim pesti da ti uspe, pa za katerokoli varianto že se boš odločila!! Lepo se imejte vse forumašice! ivonja

MICL  

član od: 10.11.2004

sporočila: 47

7. mar 2005 11:35

Živjo Zelo ste pridne za pisanje. Jaz vas redno berem, pišem pa bolj malo, ampak vas moram nekaj vprašat. Sem v tretji dekadi hujšanja, še vedno nisem sigurna okrog teže testenin, ki jih lahko jemo na OH dan. V Rinini knjižici piše 12 dkg, ne vem pa ali se tehtajo suhe ali kuhane. Namreč 12 dkg surovih je cca 40 dkg kuhanih, to pa je kar precej, ali ne? Ker imam OH dan jutri, bi prosila za odgovor čimprej, ker imam na jedilniku testenine. Vsem lep dan MICL

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

7. mar 2005 11:37

Barbolinka, tudi jaz bi morala shujšati 20 kg, da bi bila superca. Ampak bom raje najprej 10 kg (ali morda kakšen kg več - kolikor se bo v teh treh mesecih dalo), potem pa bom dieto v poletnih ali jesenskih mesecih ponovila. Pa rajši še takrat spravim kaj dol. Ja, kar se pa premoženja tiče, pa jaz svoj višek v glavnem nosim od pasa navzdol. bonaca

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

7. mar 2005 11:40

Micl, jaz nikoli ne tehtam testenin, ko jih kuham. Pojem jih poln globok krožnik, ker nisem rada lačna. Sem tudi v tretjem delu diete, do sedaj imam -12 kg, tako, da mislim, da nisem tako zelo grešila s takšno količino testenin. Jem pa polnozrnate. Zelo rada imam pirine široke rezance. lp marjanca marjanca45

NASTJA1  

član od: 23.2.2005

sporočila: 9

7. mar 2005 11:42

Micl! Jaz si testenine natehtam surove in sicer 10 dag.Jaz jih imam zelo rada na drobtinah, zato pač jem takšne. NASTJA1

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

7. mar 2005 11:43

A nismo vse iste? Od pasa navzdol je sama navlaka? No, se začne že kak centimeter nad pasom... tista dva viška še malo više, pa itak takoj skopnita. Meni se zdi, da sem samo brez tistih dveh ostala... rita pa boki in reševalni obroč pa so še kr tu...da se ne menimo o stegnih....joj joj joj Darchy

NASTJA1  

član od: 23.2.2005

sporočila: 9

7. mar 2005 11:54

Joj, joj, kile gor pa kile dol!Zakaj moramo biti ene za toliko stvari prikrajšane, ene pa se lahko nažirajo ob vsaki uri, pa so suhice....Meni se mi zdi ni usojeno, da bi bila suha, saj me premami vse in z dieto končam in si potem rečem: Jutri pa res.Potem v službi vidim, da s naročajo lepinje in še vprašat me ni potrebno, pa že jem z njimi - zakaj? Da vam še jaz zaupam svoje kg: 78; višina 170! Idealna teža bi bila nekje do 60 kg.Včasih (pred otroci) sem imela 55 kg in takrat sem bila res idealna! Zdaj pa sem razvalina, ki samo jamra in je.... NASTJA1

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

7. mar 2005 12:00

Darchy, ko pogledam moje oprsje se bojim, da ga bo vsak čas zamnjkalo. Pravi obup ! Ko bi se le vse ostalo tako hitro zmanjšalo, kot to ! Saj res nikoli nisem bila Pamela,pa vendar............. Ko sem šla zadnjič na mamografijo, je bilo še komaj nekaj, da so me sploh lahko preslikali. marjanca marjanca45

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

7. mar 2005 12:02

vipercat, okej, zgleda da me ni treba dosti kregat :) me kr prime. v bistvu nimam idej glede prehranjevanja, sem imela danes za službo eno fajn solatko pripravljeno, zdaj pa lačna nisem. edino kar si bom privoščla pa so jutranje kave z mlekom. pa bo kaj bo. ajm beeeeek glede orbitrecka... različni obstajajo, a ne? ponujali so mi jih po polovični ceni, tako d atežko rečem, koliko je dobra cena za tvojega. reči nekaj no. pa iz katerega kraja si? lp, tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti