28. feb 2005 23:50
Hojla dekleta!
Tako hitro tipkate, da komaj utegnem vse prebrat, kaj šele kaj pokomentirat.
Darchy - sam ne obupat. Pravijo, da ponavadi kile stojijo po 1. vodnem dnevu. In to zelo dolgo. No jaz sem šele teden dni po vodnem dnevu, pa ni šlo dol niti za 1 gram. Sam jaz vem da ti bo uspelo, tako kot vsem nam ostalim. Ker mora. Če smo začele,....... ni vrag da ne bomo šle do konca. Sicer vse z majhnimi prekrški, pa vendar. Me prav zanima koliko kg bomo vse skupaj shujšale.
Drugače pa opažam, da vam sadni dnevi ne dišijo kaj preveč. Hm. Pri meni je obratno. Jaz komaj čakam jutri, ker imam sadje. Odlično. Se mi zdi da sem že čist zabita s to hrano. In čist nč več mi ne diši. Sploh pa ne meso. Pa vidim da tudi kuhate in pečete sadje. Hm. Meni se zdi, da ma najbolš učinek čist navadno sveže sadje. Sočne pomaranče, mandarine, melona, mango, kaka bananca, hruške,..... njam njam. Obožujem to.
Zdej pa še eno vprašanje. Verjetno se vam bo zdelo čudno. Kaj lahko jem namesto sladice za večerjo na OH dan.
Danes sem imela OH dan in mi ni za večerjo pasalo nč sladkega. Pa sem vseeno pojedla košček peciva, pa mi je bilo kr slabo. Na čokolado pa niti pomislit ne smem. Bljek. Sploh mi ne gre več hrana.
Kot kaže bom ratala vegetarjanc.
Pa še neki novega je. Imam putiko. To je živa katastrofa.
Povejte mi še, kako je s tem našim načinom prehranjevanja med nosečnostjo. Namreč z mojim sva se odločila, da bova imela dojenčka in zdej sem začela jesti folno kislino, kot mi je priporočila ginekologinja. Čez 3 mesece pa akcija. Še vedno brez smetane. :)
Aknirad - probaj se zadržat na OH dan, in namesto golaža, daj na testenine kečap, al pa kako drugo zelenjavno polivko. Golaž in testenine absolutno ne gredo skupaj. Pa ni važna količina. Men tud mal na OH dan škripa. Pa sadje lahko ješ popoldne, sam moraš mal pazit, da ga poješ na prazen želodec. Torej na B dan mora biti med obroki 4 ure, na Š in OH pa 3 ure razmaka. Vsak sadež pomeni obrok. Glede kave pa smo tudi že razpravljali in ugotovili da natren ni najbolš. Jaz sem v neki knjigi prebrala, da umetna sladila upočasnijo prebavo. Sej če dobro pomisliš....... kava z natrenom res ni dobra. Poskusi brez. Pa mal bol švoh kavo si skuhaj za začetek. Jaz sem se hitro privadila.
Jutri je torek, in množica junakinj ima vodni dan. Povejte vi meni, koliko vode pa spijete na vodni dan? Jaz sem jo na moj 1. sam 1,5 litra. Malo premalo, kajne?!?!
Mislim, da ste me počasi se site.
Želim vam lahko noč.