ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

4. apr 2005 11:34

Jaz imam danes Oh in vedno bolj razmišljam, da bi namesto sladice jedla takle pregrešen regrad z prežganjem...itd. kaj mislite? Meni se zdi da nikakor ne paše ne v B in ne v Š dan. Se mi zdi da je tako kot v sladicah, vsega po MALO. No če na eno oko zamižiš. Ha, ha ,... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

4. apr 2005 12:02

Bessybori, jaz sem bila ze dvakrat na tej dieti in obakrat zelo uspesno (marec,april,maj in september,oktober,november). Zdaj sem spet tu, da malo skontroliram kile, ker so mi hotele pobegniti izpod nadzora. Pa poletje se bliza in je fino znebit se kaksne kile. Jaz imam danes OH. Voda za testenine ze vre, zvecer bodo pa palacinke. Se mi zdi, da skoraj nic drugega ne znam vec za OH vecerjo naredit

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

4. apr 2005 12:15

včeraj sem imela OH dan ... ko imam že tako občutek, da grešim - čeprav jem po jedilniku, se mi pa dogaja, da si ful želim sladkega za večerjo, po tem pa mi je ponavadi zlo slabo. kot, da bi se mi telo upiralo : ). kar je načeloma fajn ... pa vendar ni :) ... danes pa na sadju ... opazila sem, da so v trgovinah že lubenice itd. super ... komi čakam na malo drugačno sadje. da ne bo skoz eno in isto. mmm za kosilo pa ne bi bla švoh ena šopska solata ... brez sira. mmm. jap. dobr tek. Zajčica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

4. apr 2005 12:40

Hoy Sy! A tako da sva spet na iztih dnevih? Palačinke? Ni slaba ideja. A jih narediš brez jajc in mleka, samo na radenski? Jaz vedno kuham testenine na Oh, ker nimam drugih idej. Od začetka, če se spomniš mi ni bilo všeč, zdaj sem se pa že kar navdila. Testeninam dodam malo kečapa, potem pa.... Samo me vedno tako nasitijo, da za večerjo sploh nisem lačna in skoraj da ne morem pojest kaj sladkega. Le čokolada je obvezna. Saj veš alergije!? :) LP. Upam, da bova ta krog pravtako uspešno končali kot prejšnega! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

4. apr 2005 13:03

Žogica, preberi prosim sporočilo v beležki! Bajči

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

4. apr 2005 13:26

Oj, tele strani se pa vse hitreje množijo. Se mi zdi, da je Jernej komaj otvoril 3. del, pa smo/ste že spet več kot tretjino zafilale. Se vidi, da je tu pomlad in se bliža poletje, želja po zdravem in skladnem telesu pa zato vse močnejša. Jaz bi enkrat te dni morala že zaključiti 3MD, pa sem toliko prirejala dneve, da še nisem uspela pod streho spraviti vodnega dne (no, pri meni je v tej rundi to dvojni sadni dan), zato sem po "prirejenem vikendu" 2 dni na sadju, potem pa imam še en štiridnevni ciklus in nato se vam oglasim s statistiko. Kaj pa ostale, ki ste začele na začetku leta? Kakšen je rezultat? Marjanca, bravo, ti si res faca! Maychi, glede teka imam podobne občutke kot ti. Res se je težko spraviti, občutek po vrnitvi domov in po prijetno toplo-hladnem tušu pa je fenomenalen in se prepričujem, da si moram ta občutek vtisniti v spomin, da se drugič ne bo tako težko spraviti. Jaz sem trenutno še v fazi izmeničnega teka in hoje in uvajanju rednega treninga. Čez vikend je OK, čez teden pa je pri meni še preveč izgovorov (od vremena in časa naprej). Ampak imam upanje, tako kot sem (no, sva - skupaj z možem) "uzakonila" nedeljsko Skalo, bom upam tudi tek 3-krat na teden. Sicer pa je po Poletu prvih 8 tednov namenjeno predvsem temu, da vadba postane redna. Sem pa tako vesela, da lahko zdaj s Skale spet tečem, ker nekaj časa potem, ko je skopnel sneg, ni bilo ravno prijetno čofotati po močvari (pa tudi varno ne!) in sem zato raje hodila. V petek sem bila tudi jaz "pridna" in odtekla svojih 40 minut, v soboto sem samo hodila oz. se sprehajala, za nedeljo veš, danes pa mi morda spet uspe tek (če bom le pravočasno doma). Mojo progo tako poznaš - če tečeš tam, me lahko srečaš, v tvojem koncu sem bila doslej edino s kolesom (in avtom)... Čao, Encijan

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

4. apr 2005 13:33

Pozdravljene vse, ki se borite z željami po sladkem... vas razumem, sočustvujem, pa še kaj bi se našlo. Encijan me veseli, da sem ti pomagala z razlago in da ti je Polar postal dober sopotnik pri treningih oziroma hujšanju. Saj je že fino, če lahko napišeš porabil sem 560 kcal, ane?? Dipsi res me je nekaj pograbilo, ena viroza. cel teden glavobola, pa grlobola, pa vročine 37- nič, samo počutje, pa nesposobno za delo. Ja res še ni preteklo 90 dni, a ker se zadnji mesec nisem ne vem kako resno držala, oziroma sem se , pa se nisem, sem se odločila, da ko minejo prazniki je čas, da se vzamem v roke. Res je tudi, da sedaj, ko je topleje nimam težav z rekreacijo, saj ogromno hodim- zadnje tri dni vsak dan po dve uri- ampak hitre hoje. Tako, da s sladkarijami se pa še malo pregovarjam.... se moram nazaj držat, ker bi.... no vam nam skomin delala. Držte se. mici_33

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

4. apr 2005 14:22

Pozdravljene, tudi jaz sem v soboto zaključila 3MD. Nisem dala dol toliko, kot sem hotela, cca 8kg, a sem vseeno zadovoljna. Se je vmes dogajalo toliko hudih stvari, da je mojih 66 kilc precej dober rezultat. Še podatki za evidenco: začetek 3.1.05-----------------------------------------------------------konec 2.4.05-----------------rezultat teža------------------------------------74 kg------------------------------------ 66 kg---------------------*-8 kg boki oz. trebuh-------------------108 cm----------------------------------100 cm--------------------*-8 cm pas-------------------------------------88 cm----------------------------------- 80 cm---------------------*-8cm prsa----------------------------------108 cm----------------------------------100 cm--------------------*-8cm ITM----------------28,197-----------------------------------------------------25,148---------------------*-3,048 Imam knjižico o nadaljevanju, a se bom držala jedi, ki jih imam najraje. Zelo se bom potrudila, da bom še vedno ločevala jedi, ker bom le tako lahko zgubila še tiste 3 kile, ki so mi ostale. Lep preostanek dneva vam želim Irena Sporočilo je spremenil(a) Irena19 dne 05. apr 2005 10:28:09

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

4. apr 2005 15:00

Irena, verjetno sem kje spregledala, toda vseeno mi povej za kakšno knjižico o nadaljevanju gre? bajči in hvala.

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

4. apr 2005 17:42

Pozdravljene! Zunaj je prelep topel dan in upam, da ste ga pametno izkoristile, če ne z drugo rekreacijo pa z nabiranjem regrata. Jutri imam sadje vendar bom za kosilo rajši pojedla krožnik kuhane zelenjave. Vsem puncam, ki ste uspešno zaključile 3MD čestitam za vsak izgubljeni kg. Držite se še naprej pa kaj se nam oglasite. Picika si še z nami? Vsem ostalim pa lep pozdrav. Dipsi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti