ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. mar 2005 11:14

Ej,Tabina,jaz,pa Kokos,pa Dalmatinka začnemo nov krog 11.4. Počakaj en teden dlje,pa štartaj skupaj z nami.Upam,da si ni katera premislila! Motovilec sem že naprala in oprala,regrat že tud tiši iz zemlje,mislim da bom že ta teden letala po travniku,fajn toplo je in tud jaz sem dobre volje.Juhuhu!!!!!!!!! Prihaja poooooooomlaaaaaaaaaaad!!!!!!!!!!!!!!! Marjetka cvetka

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

14. mar 2005 11:21

Drobtinica, drži se danes ob vodi. Sonce ti bo dalo energijo in toploto da prebrodiš ta dan. A ma že katera knjigo? Js sm plačala že prejšnji teden, knjige pa še ni! Pa tko jo komi čakam!!!!! Marjetka cvetka, js si nisem premislila - še vedno drži 11.4., sam ne verjamem pa da bom vztrajala tri mesece, le do željene teže. A lahk pridem k teb na motovilec? Men lansko leto ni prišel ven iz zemlje in ga nimam nič! Tist v trgovin je pa tak ko bi bil plastičen. No, saj mi ga je soseda obljubila, sam sneg mora zgint. Js sm tud dons tko dobre volje, ko sonček toplo sije in obljubljajo višje temperature in to pomeni skorajšnjo pomlad. No, pa mogoče le ne bomo za veliko noč ob peči. JUHUHU!!!!! Sporočilo je spremenil(a) kokos dne 14. mar 2005 11:30:05

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

14. mar 2005 11:35

ej, super. 11.4. sem z vami. na novo. zares. super, super. sem že boljše volje... kakšna je kaj nova knjiga. ena je rekla, da jo je že dobila ?? tabina

Maajaa  

član od: 10.6.2004

sporočila: 18

14. mar 2005 11:51

Drobtinica, drži se ob vodi!!! Mene bo pa čakala v sredo, hvala bogu, da ne za vikend. Teli vikendi so pasji, vam rečem!!! Pa zgleda ne samo zame. Ampak resnično, tut jaz se pridružujem vsem tistim, ki pravite: NE DAMO SE!!! In tako je prav. Čeprav je včasih zlo težko, še posebaj, ko drugi zraven nas papcajo take dobrote. Ampak takrat, ko nam je težko, se moramo spomnit, zakaj smo sploh začele? Zakaj? Da bi bile bolj vitke, bolj zdrave, da bi spet lahko nase navlekle tiste cunje izpred nekaj let. In s tem, ko bi se same sebi zdele lepše, bi bile bolj zadovoljne same s sabo, bolj samozavestne in posledično bolj srečne. In to hočemo ne?! Zato bomo zdržale, s pregrehami ali brez, važno je da ne popustimo dokončno! S takimi stvarmi se tolažim tut js, kadar obupujem. In mi je potem lažje. Tako, zdaj pa v trgovino po moje kosilo in večerjico (OH dan), jutri bo na vrsti sadna solatka, potem pa voda, brez pregreh madona do takrat! Danes imam 58,1 pa vam poročam naslednje jutro po vodnem, kako bo kazalo. Do takrat se pa še slišimo! Lepo se imejte! Maja

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

14. mar 2005 12:06

Maza, mislije z mlekom (ali s čimer koli že) si pa le privošči za sladico na OH dan. Tu najmanj zgrešiš oz. mislim, da prav nič. Če bi za sladico izbrala cookije z misliji (recimo, da je notri tudi mleko, pa jajca, pa moka itd...) pa ne bi bilo nič narobe, a? Jaz sem si velikokrat na OH dan privoščila kruh z marmelado in belo kavo, ker sem to zelo pogrešala od prej, pa so kilce vseeno letele dol. Le s količino ne pretiravati! Evo, pa sem pokukala iz ilegale! Tudi meni gre dieta proti koncu (kot vsem, ki smo začeli 3.1.), ciljne kg sem že videla, pa potem zabluzila, zdaj pa mi do "cilja" manjka spet še en kg. Bi si morala zastaviti višje cilje, da ne bi preveč bluzila, se mi zdi! No, pa saj prihaja pomlad in toplejši dnevi, ki bodo kot naročeni za rekreacijo na svežem zraku. Lep sončen dan vsem (če že ni sončka povsod na obzorju, pa naj zasije tisti v vašem srcu)! Encijan

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

14. mar 2005 12:11

Živio! Drobtinica in vse ostale, ki ste danes na najcenejšem jedilniku, ves čas mislim na vas. To čaka jutri mene (1. vodni dan) in upam, da boste tudi ve z mano. Saj vem da boste. Danes zjutraj mi je kazalo 66 kg. Me zanima kako bo čez 2 dni. Imam pa smolo - danes sadni, jutri vodni, v sredo pa razgovor za službo. Upam da ne bom preveč švoh zgledala. Sem namreč že 10 mesecev (zahvaljujoč EU) doma in v tem času sem pridobila + 14 kg. Katastrofa!!!!! Marjetka cvetka, ja je OBRNJENO. Marjanca45, si mi danes dala voljo do telovadbe. Ko sem se zjutraj pogledala v ogledalo, mi obročki še vedno zelo kazijo videz, zato bom kar danes začela s trebušnjaki. Seveda na 150 ne bom tako hitro prišla, začetek pa vseeno bo. Upam. Pa tudi z orbitreka bom pobrisala prah in ga zagnala. Moj vrt pa je še pod snežno odejo, zato bom morala na motovilec še malo počakati. Mi lahko katera konkretno pove, katere dodatke k hrani uživate? Pozdravček! aknirad

maza  

član od: 27.1.2005

sporočila: 35

14. mar 2005 12:45

Še enkrat lep pozdrav! Encijan hvala za potrditev.Sem tudi sama razmišljala ,da so v vseh sladicah moka ,jajca,sladkor,mleko... Ker pa sem tu bolj nova in je bilo omenjeno nekaj v zvezi misliji in pomarančnim sokom sem mislila,da je tu kaj takega kar sama ne vem. Sem se hotela zasigurat. Kaj pa pilates vaje?A mi lahko katera kaj pove o tem? imejte se lepo,cao maza

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

14. mar 2005 12:49

Aknirad, jaz pijem samo Ca in Mg tablete, pa tu in tam si stisnem limono v vodo. Mogoče je premalo, ampak sem prelena, da bi si še kaj poiskala, po drugi strani pa mislim, da pojem dovolj ta pravih stvari in da ne bi smelo ničesar kritično manjkati. Ali pa se motim ? marjanca45

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

14. mar 2005 13:04

Tudi jaz mislim, da nam verjetno malo manjka le kalcija in magnezija, morda B vitamina. Samo po moje nima smisla, da sedaj pijemo še kakšnih 5 vrst tablet vsak dan. Je pa treba malo mislit pri sestavljanju jedilnika, da je čimbolj raznovrsten. Jaz se ponavljam le pri proseni kaši, ki jo jem 1 dan v tednu in zaenkrat nimam problemov z lasmi in nohti. Kašo so od nekdaj imeli za zdravilo pri takih problemih. Darchy, kje si? Kje so tvoje kile? Jaz sem končno uspela spravit dol pol kile - s tem tempom bom morala biti čez pol leta nazaj, če bom hotela priti do cilja! Lisa

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

14. mar 2005 13:15

Kokos, tudi jaz še nisem dobila knjige , pa naj bi že prejšnji teden šle ven Maajaa, joj, kako si jaz želim tvojih kilc! Lisa, moje kilce se topijo zelo počasi. Kot sem že rekla, je moj cilj dlje kot sem mislila, ampak nova vaga je super - izmeri tudi kozarc tekočine razlike. Do cilja je še daleč in lahko sem srečna, če mi sedaj uspe priti pod 60 - kako bom pa ostalih 6 dol spravila, mi pa ni čisto jasno. Saj bi šla dieto še enx skozi, ampak po 3mesečnem premoru bi to pomenilo hujšati sredi poletja! To pa ni zame. Maychi, Želva je tam zadaj za fxom, v enem izmed študentskih - če v knjižnici skozi okno pogledaš, se vidi. JA, to je moja žalostna zgodba. Dans sem čist fuč. Darchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti