16. maj 2005 8:02
Jutro, drage moje! Presneti ponedeljki. Kar moralo po tleh pobiram. Moram malo počvekat, drugače ni jutro popolno. Danes imam OH dan. Sem mislila naredit testenine z domačim kečapom. Pa mi že zdaj smrdijo. Včeraj sem se malo pregrešila. Za večerjo mi je tako zadišal košček pečenke. Pa sem res majhen kos pojedla skupaj s kruhom. Danes me pa želodec boli. Že tako nisem ne vem kakšen ljubitelj mesa, bolj sirov. Ampak lušti so bili prehudi. Bom morala malo moj želodček pocrkljat. Zjutraj sem imela pa še en problem. Se hočem oblečt, pa mi je krilo skoraj dol padlo. Potem pa čekiranje po omari, da sem našla eno starejšega letnika, da sem se lahko oblekla. Ful dober občutek. Včeraj mi je pa tudi starejša soseda naredila lep kompliment. Nekaj časa me je gledala, potem pa reče, da me nekam skup vleče. Da me je že med tednom opazovala, da me je manj skupaj. Vse, ki ste na vodi, zdržite. Če bo težko, se pa spomnite na tale forum. Bomo malo počvekale, pa bo bolje. Se res splača. Kajne Rožica? Kako si pa ti kaj? Brittney, tebi pa lahko samo to rečem, da zdrži. Saj bo kmalu konec. Za tolažbo naj ti povem, da tudi šefi ženskega spola niso včasih nič boljši kot moški. Včasih celo slabši, pa čeprav imajo tudi one otroke. Včasih je bilo treba ostati v službi, pa čeprav je bil problem, kam dati otroke. Marjanca, tebe bom pa samo pozdravila. Saj veš, da si opora vsem nam. Lep dan vsem! Se beremo! Gobica