2. mar 2005 14:43
najprej čestitke in pozdravčke vsem, ki jim je ta tema vroča.
Jaz pa pravim vsega po malem in ne z nobeno hrano pretiravat. Vse po čemer bi lahko bili krči - sadje, zelena solata ja, ampak raje zjutraj, ker če bodo krčki, naj bodo v popoldanskem času in ne zvečer. Primerjajta, kaj je jedla v porodnišnici, kjer hrano sestavljajo strokovnjaki. Jaz sem dobila od zelja, do svinjskega zrezka - majhen in brez maščobe.
Na začetku sem bila tako obupana in povsod je pisalo drugače, razen kakšne stvari so se ponavljale, vsak je povedala drugače,... Obup! Jaz pa zaprta do vratu in brez energije! Knjiga Nosečnost in materinstvo iz srca pa je the best. Pomirila me je in stvari kaže na človeku prijazen način ne ne prepoveduje striktno, bla bla,...Prebava se mi je uredila s polnozrnatim kruhom in nikakor drugače. Pri alergijah pa je tako kot bo otroček občutil kakšno živilo - nama čokolada ne dela problemov, sva pa imele veselo z mlekom, in od orehov dobi izpuščajčke.
Opazovat se in pregledovat. Alergije se kažejo kot koprivnica po trebuščku ali hrbtu.
Mami bo rabila veliko energije in ne enciklopedije na kuhinjskem pultu, ker za to ne bo časa. :)
Pa dober tek in veliko veselja z novimi člani.
Lepo bodite