....na laminatu -rumene barve -,natančno ne vemo od česa -sumimo na sok z dodatkom barvila -,kako jih odstraniti ?Poizkusili z vsem živim ,mogoče nam lahko kdo pomaga iz lasntnih izkušenj kako se znebiti madežev?
Hvala in lep zimski pozdrav
Marta
....na laminatu -rumene barve -,natančno ne vemo od česa -sumimo na sok z dodatkom barvila -,kako jih odstraniti ?Poizkusili z vsem živim ,mogoče nam lahko kdo pomaga iz lasntnih izkušenj kako se znebiti madežev?
Hvala in lep zimski pozdrav
Marta
23. feb 2005 13:18
Pojma nimam, ampak če ne bo šlo z ničemer, daj čez kako mini preprogico:) Lahko zgleda prav faj:) Veri
23. feb 2005 18:58
Poskusi z loščilom GLANZER.jaz sem z njim spravila kar precej madežev z laminata,poleg tega pa to loščilo laminat tudi zaščiti,celo globinsko. Marjetka cvetka
23. feb 2005 22:14
Pozdravljena Jaz odstranim vse madeze z cistilom ki se mu rece Universal reiniger.Nasla sem ga na novoletnem sejmu in moram reci da sem izredno zadovoljna, L.P marmeladka
24. feb 2005 14:24
Odvisno, od česa je madež. Moji obiski so enkrat "veselo" pisali malo po papirju malo po laminatu odlično se je dalo očistiti z arfom. Poizkusi, mogoče bo pa šlo Rebeka
24. feb 2005 15:32
Bojim se, da je laminat vsrkal vase (tako kot vsrka kamen) in tega vec z nicemer ne spravis ven. Po mijem je Verin nasvet najboljsi. Vesna Milek Recko
24. feb 2005 19:59
Marjetka cvetka kje pa se da kupiti to čistilo? Marmeladka mi v murski soboti nimamo novoletnega sejma kje bi še se dalo kupiti to čistilo!? Hvala za odgovora! buba11 buba11
24. feb 2005 21:31
Bom pogledala po trgovinah ali pa poiskala po netu.Ko kaj izvem se javim! Lp marmeladkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdov kruh z orehi
Pure svedri s paradižnikom in baziliko